Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Kasım 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Son zamanlardaki durgunluğunuzu harekete geçirecek enteresan gelişmeler yaşayabilirsiniz. Biraz istekli davranmanız gerekiyor. Seçicilik huyunuzu çok abartmamalısınız.

Aranılan gerekli insanların, söz verilen yer ve zamanlarda bulunamaması sizi çileden çıkartabiliyor. Buna alışkınlığınız daha az tepkimeci olmanızı sağlayamıyor. Bu akşam yapacağınız görüşme, güvenli başlangıçların ilk adımı olabilir.

Sıkışık durumlarınızda sizi rahatlatan dayanışmalar, bugünlerde bazı hayal kırıklıkları yaratabilir. Şartların elverişsizliği, yanlış yorumlar yapmanızı engelleyecek.

Sizi sizin kadar tanıyan biriyle çocukça bir çatışmanız var. Onun sizin yararınıza gördüğü bazı şeyleri yadsımanız, anlamsız bir inattan kaynaklanıyor gibi.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevdiğiniz birinin ekonomik açmazları sizden destek bekliyor. Bunun için şartlarınızı fazlaca zorlamanız gerekebilir. Son günlerdeki sempatikliğiniz, içinizde henüz açığa çıkarmadığınız bir coşkunun varlığını çok belli ediyor. Sınırlamayı düşündüğünüz bazı ilişkileriniz, bunu başarabilmeniz halinde sizi epeyce rahatlatacak, üzerinizden yük kalkmış gibi hissedeceksiniz.

7 Kasım 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, Saat 06:55 Ay-Uranüs olumlu görünümü, aklınıza hitap edebilen kişilerden hoşlanırsınız. Size göre, mantıklı konuşulmalı, sorunlara yeni çözüm yolları bulunmalıdır. Bu yönde düşünen kişilerle iletişimi tercih edersiniz. Saat 13:45 itibariyle Yengeç burcunda ilerleyecek Ay etkisinde, duygular ön plandadır. Her şeyi güzel ve olumlu yönden görmek isteğiniz yükselir. Huzurunuz kaçmaması için, sorunları kendi yöntemlerinizle çözümlemeye kalkışabilirsiniz. Güven duymak istersiniz. Şüpheler, baskılar, belirsizlikler hoşunuza gitmez. 07 Kasım saat 14:38-01 Aralık saat 12:14 tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Venüs, ilişkilerin gizlilik üzerine kurulduğu ve mahremiyetin bir hayli önemsendiği, paylaşımın ve uyumun göz ardı edilebileceği süreçtir. Genelde ilişkide veyahayatında her şeyden emin olmak isteriz. Tedbirli davranırız. Kafamızı kurcalayan meseleler varsa bunları sorgularız, anlamaya çalışırız. Bu süreçte kendimize sorular soracağız. İş, ilişki, maddi konularda durumumuz nedir, tutarlı, dengeli davranıyor muyuz? Çünkü Venüs-Akrep geçişleri bir yüzleşme ve eskiyi geride bırakıp, yeniye yer açma vaktidir. Bunu yapanlar kazançlı çıkar, şüphelerinden arınır, ferahlar. Saat 23:48 Ay-Jüpiter görünümü, evimiz, ailemiz ve ihtiyaçlarımızı dikkatli şekilde analiz edelim. Paramızı tutumlu şekilde kullanalım. Kredi kartı harcamaları, kredi çekimi, yatırımlarda gerçekçi olalım. Bizi üzen insanlarla aramızda belli bir mesafe koyabiliriz. Ancak derdimize koşanları, yardımcı olanları asla unutmayız. Güzel yüreğiniz mutlulukla buluşsun, kalben sevgilerim sizlerle olsun.

7 Kasım 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İnce bir çizgide yürümen gerekebilir. Sosyal ortamında konuşmaların ile dikkat çekiyorsun ancak dilin sivri olabilir.

7 Kasım 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kazanç elde edebilirsiniz. Yeni parasal kaynaklar oluşturabileceğiniz fırsatlar ile karşılaşabilirsiniz. Bunları değerlendirin.

7 Kasım 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda sakinliğinizi korumanız gereken bir gündesiniz. Bazı konulara tepkiler gösterebilirsiniz. Olayları yönetmekte zorlanabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konular çalışma arkadaşlarınızla planlayabilirsiniz. Gün içinde işlerinizde eksik kalan kısımlarla ilgilenebilirsiniz. Günün ikinci yarısında finansal konularda değişiklikler yapabilirsiniz.

7 Kasım 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Venüs'ün bugün burç değiştirmesiyle birlikte ilişkilerin ruhsal boyutundan daha fazla keyif alabilirsiniz. Mistik ve spiritüel konularla ilgilenmek hoşunuza gidebilir. Bu dönem ruh eşinize rastlayabilirsiniz.

7 Kasım 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Venüs'ün bugün burç değiştirmesiyle birlikte ilişkilerin ruhsal boyutundan daha fazla keyif alabilirsiniz. Mistik ve spiritüel konularla ilgilenmek hoşunuza gidebilir. Bu dönem ruh eşinize rastlayabilirsiniz.

7 Kasım 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkilerinizde zorlanmalar, geri çekilmeler ve fedakârlıklar görülebilir. Tutkularınızla hareket edebilir ve gizli saklı işlerin, ilişkilerin peşinde koşabilirsiniz.

7 Kasım 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkili ilişkilerinize ışık tutan Ay, bugün oldukça önemli görüşmeler yapacağınıza işaret ediyor.Uzun zamandır üstlendiğiniz sorumlulukları tamamlayabilirsiniz. Böylece rahat bir döneme gireceğinizi düşünseniz de aslında son derece dinamik ve heyecanlı yeni bir evreye giriyorsunuz.

7 Kasım 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün tembel gününüzdesiniz. Bir an öncebitse de kendimi dışarı atsam diyorsunuz. Çalışmak içinizden gelmiyor. Yataktan kalkmak istemiyorsunuz. Unutmayın çalışmadan hiçbir şeyi elde edemezsiniz. Sevdiğiniz bu durumunuza çok üzülecek.

7 Kasım 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 28' 32" R
Ay
Boğa
09° 38' 13" R
Merkür
Koç
21° 25' 14"
Venüs
Boğa
09° 57' 22"
Mars
Koç
05° 19' 10"
Jüpiter
Boğa
25° 39' 40"
Satürn
Balık
17° 11' 13"
Uranüs
Boğa
22° 45' 56"
Neptün
Balık
29° 07' 06"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
21° 03' 42"
Lilith
Başak
24° 08' 39"
True Node
Koç
15° 22' 47"
Son Güncelleme : 07/05/2024 16:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>