Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Kasım 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gün geçtikçe değiştiğiniz iddiasını ciddi, ciddi düşünmeniz gerekiyor. Sevgiliniz sizin tarafınızdan sınırlandırıldığını hissetmesi hiç hoş değil. İlişkiniz sorun edilip toparlanmaya fazlasıyla değer görünüyor.

Yeni bir döneme girebilirsiniz. Bunun için,hayatınız size bazı şaşkınlıklar sunabilir. Birkaç kişi olarak başladığınız bir atılımda sizi yalnızlıklar bekliyor. İnce düşüncelerle bundan karlı çıkabilirsiniz.

Bugünlerde beklentili olarak yüklü harcamalar yapabilirsiniz. Fakat kesin sonuç paradan çok, isabetli, akılcı kararlara bağlı görünüyor. Bu konuda size yalnızlık yaşatmayacak insanlar görülüyor.

Aile içindeki birtakım küçük hesaplaşmaları yakın geçmişin bir yerlerine bağlama isteği, tamamen duygusal kuruntulara bağlı. Anlayış ve sevecenlikle bu yanlışı bertaraf edebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dönem, dönem sınırsız özgürlük kavramına antipati duyuyorsunuz. Kendi özel yaşamınızın bu düşünceden bir zarar görmeyeceğine inanmanıza karşın, birinci dereceden yakınlarınızın söylemlerinde, bunu şahsınıza bir başkaldırı, potansiyel bir ihanet gibi görebiliyorsunuz. Birkaç güne kalmadan alacağınız bir sorumluluğun, hazırlığına bugünden girişmenizde yarar olacak.

9 Kasım 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Saat 08:14-15:29 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında gelir durumunuz, cinsel yaşamınız, güvenceniz gibi konularda hassasiyet gösterirsiniz. Üzerinize gelindiğini, sizi bir türlü anlamadıklarını düşünürsünüz. İsteklerinizi elde edememek canınızı sıkabilir. Genel olarak bu zaman diliminde bu hissedişler ve hassasiyet gayet olağandır. Yalnız şunu da hatırlatayım, çevrenizdeki insanlar da bu etki altında olacağından, size karşı yanlış bir harekette bulunabilirler. Birbirimize anlayışlı olmamız gerekiyor. Saat 15:12 Güneş-Pluto arasındaki olumlu görünümü, akıllı seçimlerde bulunarak, kendimizi, yeteneklerimizi ortaya koyarak maddi anlamda güce sahip olmamız için bize kuvvet sunar. Kısır bir döngünün içinde kaybolup gitmek yerine, kendinize güvenirseniz, başarılı işler çıkarabilirsiniz. Saat 15:29 itibariyle etkili Ay-Aslan geçişinde, eğlenceli, renkli ve zevkli bir şekilde geçirme arzumuzu işaret ediyor. Çalışıyoruz, çabalıyoruz ancak her birimiz hafta sonu oldu mu hoşumuza giden bir şeyler yapmak istiyoruz. Aslan burcu geçişleri, kısacık süreli bile olsa, elementsel açıdan size uygun bir enerjidir. Kendinizle ve etrafınızla gayet barışık olursunuz. Çocuksu yanlarınız ortaya çıkar. Neşelisinizdir ve günlük aktivitenizde bu ruh haliniz bir hayli etkili olur. Başkaları tarafından sevilmek, el üstünde tutulmak istersiniz. En azından hayatın size güzellikler sunmasını, çelişkide kaldığınız noktaların aydınlığa kavuşmasını beklersiniz. Saat 20:15 Ay-Venüs görünüm etkisinde, bizi kimsenin bizi yanıltması mümkün değil. İç sesimiz bizi uyarıcıdır. Bir mesele üzerinde odaklandığımızda onun nereye varacağını tespit edebiliriz. Özellikle ilişki konularında sırlarımızı kimseye vermeyiz. Herkese güvenmeyiz. Gönlünüzden geçen dileğiniz gerçek olsun. Kalben sevgilerimle,

9 Kasım 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içinde manevi yönünüzü, başkalarına yönelik yardımseverliğinizi, iyilikseverliğinizi daha belirgin şekilde ortaya koyabilirsiniz. Sezgilerinizle başkalarına yön gösterebilirsiniz. Akşam saatlerinde bulunduğunuz ortamdan uzaklaşarak daha keyifli zaman geçirebilirsiniz.  

9 Kasım 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni tanışmalar hayatınızda ilişkisel anlamda önemli bir noktaya gelebilir. İyi gittiğini düşündüğünüz ilişkinizde aniden bir kopuş meydana gelebilir.

9 Kasım 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında sizi endişeye sokan konularda ilerleme kaydetmekte zorlanabilirsiniz. Bazı konuları yeniden harekete geçirmek için çaba göstereceksiniz. Finansal konularda yenilenme içinde olabilirsiniz. Ortaklı konuları çözümlemeniz gerekebilir. Akşam saatlerinde farklı konularla ilgilenebilirsiniz.

9 Kasım 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yabancılar veya yabancı ülkelerle ilgili bir gün geçirebilirsiniz. İş bağlantıları, yatırımlar, yurtdışındaki mesleki eğitim programları hep günün konuları arasında olacak.

9 Kasım 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hediyeler, davetler ve dostlarınızla sıcak ilişkiler, keyfinizi arttırıyor. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler çok daha sıcak ve olumlu olacak. Ani bir aşk macerasına atılabilir, idealinizdeki kişiyle karşılaşabilirsiniz.

9 Kasım 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bilinçaltınızı açacak olan bir insan, özellikle parayla ilgili konularda sizi doğru yönlendirebilir. Başkalarına yapacağınız yardımlar bugün hayatınızda son derece etkili olacak.

9 Kasım 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş ile Plüton arasındaki güçlü etkileşim, bir sorunun derinine ve köklerine inmek için size destek olacaktır. Sorun gibi duran konular çözümlenir. Psikolojik araştırmalar, seanslar ve metafizik konularda çalışmak için oldukça uygun bir zamandır. Gün içinde büyük bir ödeme gelebilir.

9 Kasım 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

9 Kasım 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 31' 31" R
Ay
Koç
25° 15' 29" R
Merkür
Koç
20° 37' 02"
Venüs
Boğa
08° 44' 52"
Mars
Koç
04° 33' 58"
Jüpiter
Boğa
25° 25' 49"
Satürn
Balık
17° 06' 28"
Uranüs
Boğa
22° 42' 32"
Neptün
Balık
29° 05' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
21° 00' 29"
Lilith
Başak
24° 02' 07"
True Node
Koç
15° 24' 29"
Son Güncelleme : 06/05/2024 16:57

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>