Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Kasım 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkta mutluluğu çoktan hak ettiğinizi biliyorsunuz. Sonunda da hak ettiğiniz mutluluğa kavuştunuz. Bugün ikinizin de aklından aynı program geçiyor. Gerçekleşme olasılığı yüksek gözüküyor.

Değişik planlarınızın hayata geçmesine dair kuşkularınız vardı. Bu kuşkular yerini umuda bıraktı. Önümüzdeki günlerde sizi çok sevindirecek gelişmeler olabilir.

Hayatınızdaki tek olumsuzluk zaman zaman para sıkıntısı çekmeniz. Bugün ve önümüzdeki günlerde yapmak istediğiniz bazı şeyleri ekonomik nedenlerden dolayı gerçekleştiremeyebilirsiniz.

Sağlığınızla ilgili bir konularda yeteri kadar hassas değilsiniz. Doktora görünmenizde ve onun öğütlerine kulak vermenizde yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bulunduğunuz ortamın dışında hayattan daha fazla keyif alacağınız bir gün olabilir. Seyahat ve gezi programları gündeme gelebilir. Yeni insanlar tanıyıp yeni yerler görmek isteyebilirsiniz.

11 Kasım 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, Saat 01:17 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, eğitim-iş-yolculuk-aşk hayatınız ve sizi ilgilendiren tüm konularda etkilidir. Yeni yollar, keşifler ve geleceğe dönük düşünülmelidir. Kişi alıştığı düzen yerine, şimdi farklı alanlarda kendini geliştirmeyi, cesaretli olmayı öğrenecektir. Saat 11:55 Ay-Satürn görünümü, görüşmelerde sizi dayanıklılık, girişim, var olan sorunları çözüm, alanında deneyimli kişilerle karşılaşma, fırsatları değerlendirme anlamında güç vericidir. Saat 11:55-19:41 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında, ulaşımda tedbirli ve dikkatli olmakta yarar var. Saat 12:44 Satürn-Uranüs görünümü, kişisel anlamda doğru kararlar vermenin, geleceğe dönük olumlu gelişmelerin, farklı bir şeylerin hayatınızda belirmesinin işaretçisidir. Hiç beklemediğiniz anda, yaşam size bir güzellik sunabilir. Bugüne dek yaptığınız iyilik ve olumlu davranışlar size şans olarak geri dönebilir. Ay-Başak burcu seyri Saat 19:41 itibariyle etkili olmaya başlıyor. Mantığımızı ön planda tutacağız. Hayatın kendi içindeki koşuşturmasına ayak uyduracağız. Düzenleme, temizleme, işler hale getirme yönünde işlerimize ağırlık vereceğiz. Saat 21:30 Güneş-Kuzey düğüm görünümü, insanların yanıltıcı, çıkarcı, tuhaf davranışları bizde ister istemez hırs yaratır. Belki de hayata bu denli tutkuyla yaklaşmamız bu insanlara gereken cevabı vermek için iyi bir mazeret sayılır. Ancak dikkat ediniz. Düşmanlar puslu havayı severler. Etrafınızda insanları iyi tanıyın. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

11 Kasım 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Akıl karışıklığının işlerine de yansıyabileceği bir gün. Kendini toparlamak adına insanlarla arana mesafe koyabilirsin.

11 Kasım 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İradenizi ortaya koymanız gereken bazı kopuşlar yaşayabilirsiniz. Sağlığınızla ve gündelik yaşamınızla fazlasıyla ilgilenmeniz gerekebilir.

11 Kasım 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi geliştirebileceğiniz olanaklar ve hayata daha pozitif bakabileceğiniz fırsatlar var. Yabancılarla da bağlantı içinde olabilirsiniz.

11 Kasım 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güne keyifli başlayacaksınız ve kendinizi şanslı hissedeceksiniz. Özellikle saygı duyduğunuz kişilerin sizi desteklediğini anlayıp farklı çevrelerle ilişkilerinizi....

11 Kasım 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bulunduğunuz ortamın dışında hayattan daha fazla keyif alacağınız bir gün olabilir. Seyahat ve gezi programları gündeme gelebilir. Yeni insanlar tanıyıp yeni yerler görmek isteyebilirsiniz.

11 Kasım 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel yaşantınızda değişmesi gerekenleri hayatınıza etkili bir şekilde sokabilirsiniz. Sabırla ve istikrarla ilerlemek size çok şey kazandırabilir.

11 Kasım 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Uranüs ile Satürn arasındaki olumlu etkileşim üç yıldır hayatınızda olup biteni sanki bir saat içinde bir sonuca vardırır. Ani ayrılık, kopma yaşayabilir ya da başlangıçlara adım atabilirsiniz. İşi bırakmak, farklı bir sektöre girmek, partnerden ayrılmak ilk başta sizi zorlasa da sonradan özgürleşmekten mutlu olursunuz.

11 Kasım 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

11 Kasım 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 26' 48" R
Ay
Koç
24° 03' 50" R
Merkür
Koç
20° 33' 12"
Venüs
Boğa
08° 38' 52"
Mars
Koç
04° 30' 13"
Jüpiter
Boğa
25° 24' 40"
Satürn
Balık
17° 06' 05"
Uranüs
Boğa
22° 42' 15"
Neptün
Balık
29° 05' 20"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
21° 00' 13"
Lilith
Başak
24° 01' 35"
True Node
Koç
15° 24' 34"
Son Güncelleme : 06/05/2024 15:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>