Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mart 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizi son günlerde çok üzüyorsunuz ve o size olan güvenini gittikçe kaybediyor. Onu anlamak yerine kişisel egonuzu tatmin etmeye çalışıyorsunuz. Bu ilişkinize büyük ölçüde zarar verebilir.

Özel hayatınıza aşırı düşkünlüğünüz nedeniylehayatınızda bazı aksaklıklar belirebilir. İş hayatınız ve özel hayatınız arasındaki dengeleri korumalısınız.

Para durumunuzda önemli değişiklikler gerçekleşecek bugün. Bir haber alacaksınız ve yatırımlarınızı değişik alanlara taşımak isteyeceksiniz.

Çevrenizde sevdiğiniz insanların yaptığınız fedakarlıkları görmemesi sizi üzecek ama siz üzerinize düşeni yapmanın gönül huzurunu duyabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Haklı nedenlerle direttiğiniz bir konu, bugünlerde bir müdahale gerektirebilir. Bununla ilgili hayal kırıklığına da hazırlıklı olmanız gerekiyor. Bazı ilişkilere daha ihtiyatlı yaklaşacaksınız. Kendinizi bazen boş yere üzüyorsunuz. Bundan kurtulmanın koşullarını oluşturmanız, bazı duygusallıklardan arınmanıza bağlı. Gerçekçi yaklaşımlar sizi rahatlatabilir.

11 Mart 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Pazar günümüz saat 05:05 Ay-Satürn kavuşum etkisinde başlıyor. Planlanmış işlerin yürürlüğe konacağı, sorumlulukla hareket edileceği bir gündeyiz. Bütçemizin dışına çıkmadan hareket etmek zorundayız. Bu bizim hoşumuza gitmese de, dikkat etmeliyiz. Saat 10:00 Merkür-Satürn görünümü, bütçemize göre bir şeyleri halletmenin önüne geçiyor. Dikkatli, tedbirli olmamız, bütçemizi zorlamadan ihtiyaçlarımızı karşılamamız lazım. Bu kolay değil ancak bu saatte parasal konularda hesabımızı bilmemiz gerekiyor. Birilerini memnun edeyim derken, kendinizi güç duruma düşürmeyiniz. Saat 14:23 Mars-Uranüs görünümü, aşka balıklama dalmaya, sorgulamadan, yargılamadan hatta hiç düşünmeden bir ilişkiye evet demenize yol açabilir. Yorulan beden, canlanmak isteyen ruh, aşka kapılarını öylesine hızla açar ki, o kapıdan giren kişinin aklına hiçbir şey gelmez. Ben demiyorum ki, aman girmeyin, sonuç olumsuz. Hayır, hevesinizi kıracak değilim. Ancak biraz temkinli olmanızı istiyorum sadece. Yenilikte bulunacağız diye, aceleyle kararlar vermeyelim. Saat 14:56 Güneş-Pluto arasındaki olumlu görünüm son zamanlarda finansal anlamda yeni çıkış yolları arayanların bir hayli düşünceli olduklarını gösteriyor. Çalıştığınızın karşılığını almak veya en azından güven içinde yaşamak gerektiğini düşünürsünüz. Saat 17:42 Ay-Neptün görünümü, ev-aile-güvence konularında ideallerinize sahip çıkmanız ve hayallerinize uygun bir dünya yaratmak arzunuzu yükseltir. Ev-aile-güvence konularında ideallerinize sahip çıkmanız ve hayallerinize uygun bir dünya yaratmak arzunuzu pekiştirir. Özellikle yatırım konusunda kişi kendi kafasının içinde belli şeyler tasarlayabilir. Ancak bunu yaparken lütfen gerçekçi düşününüz. Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

11 Mart 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlarınla birlikte bol aktiviteli bir gün seni bekliyor. Eşinle yakın mesafede bir yerlere gidebilirsin.

11 Mart 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kariyer yaşamınızda ilgili yeni birile ilgilenmek isteyebilir ve size gelen bu yönde teklifleri değerlendirmeye alabilirsiniz. Geleceğe yönelik güzel fırsatlarla karşılaştığınız busizi oldukça heyecanlandırabilir. Toplumda saygın bir yer edinmek ve önemli şahsiyetler ile görüşmek isteği fazlasıyla sizi sarabilir. Olmak istediğiniz yere kavuşmak için gereken mücadeleyi ve azmi gösterdiğiniz sürece önünüze gelen fırsatlar da hep bu yönde olacaktır.

11 Mart 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eğer alışveriş yapıyorsanız biraz daha gerçekçi olmaya bakın. Parasal konularda, harcamalarınızda daha çok dalgalanma olabilir.

11 Mart 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün hemen her konuda isteklerinize ulaşmanız için destekliyor sizleri. Görüşmelerinizde olumlu sonuçlar alabilir düşünce ve projelerinizi başarı ile uygulamaya koyabilirsiniz. İşiniz gereği bir takım mecburi değişiklikler ya da ek görevler söz konusu olabilir. Bu durum sizi ruhsal anlamda biraz yorsa da kariyer yaşamınızın yeniden olumlu değişikliklerle şekillendiği keyifli bir dönemdesiniz. Sisteminizi belirleyin ve akışa ayak uydurun. Bu dönemde dikkat etmeniz gereken konu çalışma arkadaşlarınızın sizihayatınızda yaşanan değişimlere karşı kışkırtır tarzda yaklaşımları olmalıdır. Özel yaşamınızda ise uzun süredir devam eden birarkadaşlığınız Aşk'a dönüşebilir.. Yine bu dönemde dikkat edilmesi gereken bir konuda Aşk hayatınızda evli insanların ilgisi ile karşılaşmanız.. Bir anlık gelip geçici heveslerle yanlış ilişkilerin içinde olmamaya dikkat etmelisiniz.

11 Mart 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde muazzam fırsatlar elde edebileceğiniz, görüşmelerinizde şanslı olduğunuz ve yeni teklif ve davetlere açık olduğunuz bugün, beklediğiniz haberleri alabilir,ve özel hayatınızdaki görüşmelerden mutlulukla ayrılabilirsiniz. Gün içinde aile büyükleri ve patronlarla ilgili konularda güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zaman dilimindesiniz.

11 Mart 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yapacağınız harcamalar sizi mutsuz edebilir. Sevdiklerinizden hayatınızı destekleyen etkiler alacaksınız.

11 Mart 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars ile Uranüs arasındaki zorlu etkileşim enerjinizi kontrol etmenizi zorlaştırabilir.Yeni kurduğunuz ilişkilerde aniden kopmalar meydana gelir. Sosyal çevrenizdeki hızlı değişime siz de ayak uydurmakta zorlanırsınız. Yeni bir hobi edinmek için harika bir gün.

11 Mart 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kafanızın karışabileceği bir gün geçireceksiniz. Ne konuyla uğraşıyor olursanız olun, herşeyi tamamen anlamaya çalışın ve çevrenizdeki insanlara bolca soru sorun. Eğer bazı noktalar hala belirsizse, bir karar almaktan kaçının.

11 Mart 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 40' 26" R
Ay
Balık
12° 13' 48"
Merkür
Koç
18° 33' 08"
Venüs
Boğa
05° 07' 26"
Mars
Koç
02° 18' 14"
Jüpiter
Boğa
24° 44' 24"
Satürn
Balık
16° 51' 52"
Uranüs
Boğa
22° 32' 21"
Neptün
Balık
29° 00' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 46"
Lilith
Başak
23° 42' 33"
True Node
Koç
15° 22' 31"
Son Güncelleme : 03/05/2024 18:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>