Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mart 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkı gerçeklerden soyut, tek başına, şahsına münhasır bir duygu olarak kabullenmeyen çoğunluktansınız. Yine de diğer azınlık içinden birini sevebilir ama kendi deyişinizle kuru aşktan ötesinin gelmeyecek olduğuna inandığınız anda terk edebilirsiniz. Bu tartışmaya çok açık.

Burada da çoğunluğun içindesiniz. Dizleriniz çenenize dayalı yatıyorsunuz. Çünkü yorganınız o kadar.

Sıkı bir dostunuzdan beklemediğiniz bir zamanda maddi destek gelebilir. Bu destekle maddi durumunuzu biraz olsun düzeltebilirsiniz.

Büyümeye aday bir probleminiz var. Önemseyip harekete geçmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sorunlara ortak olup paylaşma özelliğiniz sizi ayrı bir yere koyuyor. Bugün son derece önemli bir konuda karar vermeniz gerekebilir, buna hazır olmalısınız. Hiç tahmin edemeyeceğiniz birine parasal desteğiniz olacak. Bu kişinin koşullarından etkilenecek ve böyle bir karar vereceksiniz. Arkadaş ilişkilerinizdeki tutarlılığınız, çevrenizde övgü konusu oluyor.

13 Mart 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 01:44 Ay-Kova burcu geçiş etkinliğinde Salı gününe adım atıyoruz. İçinizden geldiği gibi hareket etmenizi, bireyliğinizi ön planda tutmanızı sağlayan bu enerji, birilerinin baskısına gelemeyeceğinizi, gönlünüzce yaşamak isteyeceğinizi işaret ediyor. Saat 15:39 Venüs-Satürn görünümü, parasal konularda yaşanan keyifsizliğin, gerginliğin işaretçisidir. İnsanız, güzel bir şeyler yaşamak istiyoruz. Belli bir bütçeyle veya tümüyle zorlandığımızda doğaldır ki sıkılıyoruz. Bu görünüm olumsuz duyguları körüklüyor. Bir şeyleri hızlıca yoluna koymak isterken önümüze engeller çıkartıyor. Biz de bunları olgunlukla karşılayamıyoruz. Ancak daha fazla zorlanmamak için bu saatlerde sakin olmalıyız. Böylece stresi bir parça önlemiş oluruz. Risk faktörünü gözetelim, ani kararlar vermeyelim. Saat 18:20 Ay-Venüs görünümü, arkadaşlık duygunuz, yeni insanlarla tanışma arzunuz ön plandadır. Bugün sizinle bir arada olan kişiler, heyecan verici yanlarınıza tanık oldukları gibi, sizin ne kadar farklı bir kişi olduğunuzu fark edebilirler. Ancak sınırlarınızı ihlal eden, size rakip olmaya çalışan kişilere müsaade etmeyeceğiniz gayet açıktır. Saat 23:06 Güneş-Jüpiter görünümü, aile içinde yaşanan ve elde olmadan gerilime sebep olan meseleleri çözümlemede yardımcıdır. Yeter ki, iyi niyet olsun. Herkesin birbirine karşı anlayışlı olmasında yarar var. Yapıcı çözümler faydalıdır. İyi niyetli olmayan insanlara karşı mesafemizi koruyalım. Sonuçta hepimizin sıkıntısı kendine göre. Ben bu enerjinin sorunların aşılmasında faydalı olacağını düşünüyorum.

13 Mart 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geleneksel bakış açın, yakınlarının senden çekinmesine sebep olabilir. Kendini ifade etmekte zorlanabilirsin.

13 Mart 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kendinizi bazı konularda güvensiz ve çekimser hissedebilir yine bazı konularda yakın çevrenizin desteğini görmek isteyebilirsiniz. Bu niyetle yola çıkıp eski dostlardan birini arayabileceğiniz ve onun fikirlerini dinlemek isteyeceğiniz bir gün olabilir. Yaşadığınız kaygılarla ilgili durumunuzu anlatabilir ve buna bir çözüm bulması isteyebilirsiniz. Sizi sizden daha iyi tanıyan arkadaşlarınızın olması sizi yaşama daha fazla bağlarken bu gibi dostlukları tanımış olmaktan da büyük keyif alacaksınız.

13 Mart 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Müthiş bir hareketlilik içinde olacaksınız. İletişim konularında adeta patlama yaşayabilirsiniz. Telefonlarınız susmayacak gibi görünüyor. Yakın çevrenizde de bazı değişiklikler yaşanabilir. Özellikle kardeşleriniz vearkadaşlarınız arasında sizden destek bekleyen kişiler olacak. Yakınlarınızla paylaşımda bulunmaya özen gösterin.

13 Mart 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdikleriniz söz konusu olduğunda akan sular durur sizler için. Sevdiğiniz insanlardan birinin yaşayacağı haksızlığa sessiz kalamayacak adeta onun avukatlığına soyunacaksınız. Tepkiniz öylesine büyük ve güçlü olacak' ki buna yeltenenler derslerini oldukça iyi alacaklar. İş hayatınızda ise şanslı bir gün maddi gelirlerinizde oluşan artışı iyi değerlendirmeli gerçekçi yatırımlarda bulunarak paranızı değerlendirmelisiniz. Har vurup harman savurmadan hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin duygusal davranışları ona olan kızgınlığınızı söküp atacak yüreğinizden.

13 Mart 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde muazzam fırsatlar elde edebileceğiniz, görüşmelerinizde şanslı olduğunuz ve yeni teklif ve davetlere açık olduğunuz bugün, beklediğiniz haberleri alabilir,ve özel hayatınızdaki görüşmelerden mutlulukla ayrılabilirsiniz. Gün içinde aile büyükleri ve patronlarla ilgili konularda güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zaman dilimindesiniz.

13 Mart 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yuvanızla ilgili konularda kendinizi şanslı ve mutlu görecek, huzuru evinizde bulacaksınız. Riskli işlerden kaçının. Eğlenceye dayalı harcamalarınızda bazı sıkıntılar oluşabilir.

13 Mart 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün size hiç yakışmayan asık ve somurtkan bir suratla dolaşmaktan şiddetle kaçının. Karşınızdaki insanın hevesini kırmadan ve neşesini kaçırmadan yapacağınız eleştiriler çok fayda sağlar. Aksi takdirde bu insanın sizden zamanla uzaklaşmasına neden olursunuz. Bu da uzun vadede sizi zor duruma düşürür.

13 Mart 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kendinizi yakın çevrenizdeki insanlara bırakın. Bireyselliği değil, sosyalliği tercih edin ve çevrenizdekilere uyum sağlayın. Bırakın bugün programları onlar yapsınlar. Bu şekilde ortamda sağlayacağınız uyum, herkesten çok size yarayacaktır.

13 Mart 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 44' 04" R
Ay
Balık
13° 07' 55"
Merkür
Koç
18° 35' 25"
Venüs
Boğa
05° 12' 03"
Mars
Koç
02° 21' 07"
Jüpiter
Boğa
24° 45' 16"
Satürn
Balık
16° 52' 11"
Uranüs
Boğa
22° 32' 34"
Neptün
Balık
29° 00' 33"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 59"
Lilith
Başak
23° 42' 57"
True Node
Koç
15° 22' 37"
Son Güncelleme : 03/05/2024 19:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>