Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ekim 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu ilişkinin, bu kadar paraya endeksli olduğunu düşünemiyordunuz. Ciddiye almayıp karşılıklı olarak çöpe attığınız küçük problemler, şu dar günlerde çöpten çıkartılıp tek, tek masaya konuyor.

Bugünlerde sizin için önemli olan bazı insanlarla görüşmeleriniz olacak. Onlara sadece parlak fikirlerinizden söz etmeli, hak ettiğini elde edememiş, bu yüzden sorunlar yaşayan biri görüntüsü vermemelisiniz.

Yaşadığınız problemler büyük, ama geçici. Çünkü durumunuza asla razı olmuyor, her koşulu değerlendirmeye çalışıyorsunuz. Bu çabanız size hiç ummadığınız bir zamanda yepyeni gelir kapıları açacak.

Sizinle ilgili parlak düşünceleri olan birilerinin sürekli gündemindesiniz. Ama bu ilişkilere bir tavır belirlemeniz için, bu kişileri mutlaka keşfetmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal olarak yaşamdan zevk alacağınız bir gündesiniz. Bir toplulukta veya bir grupta bulunan insanlarla tanışma olasılığınız yüksek olacaktır. Duygularınız dengeleniyor ve sevgi hisleriniz artabilir. Sağlığınız açısından hassas etkiler almışsınız ve bugün kendinize dikkat etmelisiniz. İşinizle ilgili yoğunluk artıyor ve idealleriniz bugün sizin için daha önemli olacaktır. Karşınıza fırsatlar çıkacaktır ve bugün girişimde bulunmak için uygun bir gündesiniz.

17 Ekim 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Cuma gününe, Ay-Aslan burcu geçişinin parlak ışığı altında başlayacağız. Kendimizi dış dünyada göstermek isteyeceğiz. Bütün arzu ve emellerimizi elde etmek adına hareket edeceğiz. Enerjimiz yüksek olduğu için, insanları etkileme gücümüz de gayet yoğun olacaktır. Saat 04:49 Merkür-Mars görünümü, işiniz veya özel yaşamınızla ilgili konularda görüşmelerde bulunacağınız kişilerle ortaklaşa düşünülmesinde önem taşıyor. Eğer 20 Eylül tarihinden bu yana adım atılmış projeleriniz varsa bunların bugün geldiği noktaya bir bakalım. Düzenleme gerekiyorsa, bunları halledelim. Diyelim ki, bugünlerde bir girişimde bulunmak istiyorsunuz. Böyle bir durumda mutlaka enine boyuna düşünelim. Karşımıza bir fırsat çıkarsa, hemen kabul etmeden önce, eksi veya artılarıyla ele alalım. Ekip halinde yapılan işlerde, herkesin yararına olacak şekilde ortaklaşa düşünelim. Yeni arkadaşlıklar, yeni ortaklıklar kurulması anlamında da önemli olan bu görünüm, temkinli hareket etmenin, birbirinizi tanımanın önemli olacağını gösteriyor. Problemli ortaklıkların da, 4 Kasım tarihine kadar bir daha ele alınmasında, üzerinde düşünülmesinde yarar görüyorum. Saat 17:57 Ay-Uranüs olumlu etkisi hakimiyet duygunuz yükselişe geçer.  Bu görünümün etkisiyle  -Hayat devam ediyor ve gün gelir  yaralar sarılır diyerek umutlu ve kendinize güvenli bir şekilde düşünebilirsiniz. Saat 20:57 Merkür-Venüs kavuşumu, anlaşmayı mümkün kılıyor. İlişkilerin kurulmasında, sanatla alakalı konuların güzelleşmesinde, insanlarla bir araya gelinmesinde, ortaklaşa düşünülmesinde yardımcı oluyor. Yeni tanışmaları da işaret ediyor. Ancak bu kişi veya kişilerle ilişkimize zaman tanımak gerekiyor. Kimdir, neyin nesidir bir bakalım. Grup çalışmaları için olumlu olan bir görünüm geçmişte olanlara bakmak, yenilikler için opsiyonlu düşünmek, bir araya gelip konuşmak yönünden olumlu bir hava yaratıyor. Bugünlerde yapılan görüşmelerin 4 Kasım tarihine kadar tam olarak yerli yerine oturmasının mümkün olduğunu işaret ediyor. Günün tüm güzellikleri sizin yüreğinizle buluşsun. Ne dilediğiniz varsa gerçekleşsin. Can-ı gönülden sevgilerimle,

17 Ekim 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İçsel dengelerinizin çok önemli olduğu bir gün. Derin düşünüyor ve duygusal beraberliklere ihtiyaç duyuyorsunuz. Bugün sezgisel yeteneklerinizin size kazandıracağı alternatiflerin önemli olduğunu unutmamalısınız. Yaratıcılığını yanlış kullandığınız zaman huzursuz ve mutsuz olabiliyorsunuz. Olayları abartmadan değerlendirmekte fayda var.

17 Ekim 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Planlarınızı ortaya koyabilmeniz için gerekli zemin hazır. Harekete geçmeden önce, birlikte yol almaktan zevk aldığınız kişileri de planlarınıza dahil edeceğinizi bildirmenizde fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı ilişkilerimizle ilgili kararlarımızı ya da son hareketlerimizi gözden geçirebiliriz. Karşımızdaki kişilerin düşüncelerini veya inançlarını değiştiremediğimiz, başarılı olacağından emin olmadıkları adımları attıramayacağımız veya güvenlerini kazanamayacağımız türde tavsiyeler vermemeli; duygularımıza veya öngörülerimize bağlı değil, açıklamalı, görüntülü sunumlara veya mantıki belgelere dayanan ikna yöntemleri kullanarak bazı adımların atılması gerektiğine dikkat çekmeliyiz. Somut işaretlere dayalı sunumlar karşı tarafın düşüncesini değiştirmede etkili olabilir. Boş öneri ve tavsiyelerden kaçınmalı.

17 Ekim 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün öğrenme ve anlama konularında zihniniz ve algılarınız son derece açık olacak. Tanıtım, medya ve PR faaliyetleriniz açısından verimli bir gün geçirebilirsiniz. Bilgili ve otoriter kişilerden yardım alabilir, sosyal alanda daha başarılı olabilirsiniz. Akademik alandaki çalışmalarınızla dikkatleri üstünüze çekebilirsiniz.

17 Ekim 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

GÖZ önünde olmaktan kaçarak kendinize haksızlık yapıyorsunuz. Kendinizle başbaşa kalarak sorunlarınızın hiç birini halledemezsiniz.

17 Ekim 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğün atlayıp, dengeli beslenmediğiniz için sağlığınızı bozdunuz. Yakınlarınız size iyi bakıyor doğrusu. Bu sayede, kısa bir süre sonra eski sıhhatinize kavuşacaksınız... Kadim dostunuza verdiğiniz sözü tutamadınız diye canınız sıkkın. Üzülmeyin, o sizi anlayacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin.

17 Ekim 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 33' 14" R
Ay
Koç
10° 30' 52"
Merkür
Koç
19° 51' 14"
Venüs
Boğa
07° 30' 46"
Mars
Koç
03° 47' 44"
Jüpiter
Boğa
25° 11' 41"
Satürn
Balık
17° 01' 34"
Uranüs
Boğa
22° 39' 03"
Neptün
Balık
29° 03' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 57' 12"
Lilith
Başak
23° 55' 27"
True Node
Koç
15° 24' 44"
Son Güncelleme : 05/05/2024 16:53

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>