Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ekim 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu ilişkinin, bu kadar paraya endeksli olduğunu düşünemiyordunuz. Ciddiye almayıp karşılıklı olarak çöpe attığınız küçük problemler, şu dar günlerde çöpten çıkartılıp tek, tek masaya konuyor.

Bugünlerde sizin için önemli olan bazı insanlarla görüşmeleriniz olacak. Onlara sadece parlak fikirlerinizden söz etmeli, hak ettiğini elde edememiş, bu yüzden sorunlar yaşayan biri görüntüsü vermemelisiniz.

Yaşadığınız problemler büyük, ama geçici. Çünkü durumunuza asla razı olmuyor, her koşulu değerlendirmeye çalışıyorsunuz. Bu çabanız size hiç ummadığınız bir zamanda yepyeni gelir kapıları açacak.

Sizinle ilgili parlak düşünceleri olan birilerinin sürekli gündemindesiniz. Ama bu ilişkilere bir tavır belirlemeniz için, bu kişileri mutlaka keşfetmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde kendinizi pek iyi hissetmiyorsunuz. Hangi sıkıntılı taşı kaldırsanız, altından ekonomik problemler çıkıyor. Bu sizi iyice bunalttığı gibi, rahatlatıyor da. Elinizden bu anlamda daha fazla bir şey gelemeyeceğini biliyor ve kendinizi suçlayamıyorsunuz. Günün ilerleyen saatlerinde alacağınız bir telefon, sesinizi yükseltmenize, herkesin sizinle ilgilenmesine neden olacak.

17 Ekim 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Saat 09:08 Ay-Neptün görünümü, sağlığımızı önemsemenin, ailemizle ilgilenmenin, rahatlatıcı egzersizler yaparak bedenimizi güçlendirmenin işaretidir. Kilo almışsak şimdi diyetimize önem verelim. Mistik faaliyetler, huzur verici ve negatif enerjimizi üstümüzden atmamızı sağlayıcı çalışmalara yönelebiliriz. Saat 10:13  Ay-Kuzey düğüm görünümü,hayatımız ve toplumsal ilişkilerimizde geleceğe dönük düşünmemizi sağlıyor. Şu aralar bulunduğumuz konumu sorgulayabiliriz. Bunun nedeni, pek tatmin edici olmayışıdır. Saat 15:40 Ay-Mars olumlu görünümü, hem maddi konularda hem de işlerimizi düzgün yapmamız gerektiği yolunda önem taşıyor. Hani derler ya, kaçışımız yok diye. Bu enerjiler de bu anlamda etkiliyor bizi. Saat 17:48-18 Ekim saat 17:31 Ay-Boşluk etkisi altında,  uygulama, yürürlüğe koyma ve girişim anlamında kararlar vermek yerine, her şeyi bir daha gözden geçirmek yararlı olacaktır. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Mutlu haftalar dileğimle,  

17 Ekim 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İyi niyetli yaklaşımlarınız, çalıştığınızyerinde takdir görüyor. Ayrıntılar çok önemli olduğu için; her konuya uygun çözümler getirmeniz, arkadaşlarınız tarafından da sevgiyle karşılanıyor. Sadece inatçı günlerinizde agresif oluyorsunuz. Dengelerinizin bozulmasını istemiyorsanız, bireysel ilişkilerinizde fazla alıngan olmayın. Hatta mümkünse, kendinizi olaylardan uzak tutmaya çalışın.

17 Ekim 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Neler yapmaya çalıştığınız konusunda fazla açık olmanız, bazı kişilerin planlarınızı bozmasına neden olabilir. Dolayısıyla, daha yalnız çalışmanız ve evraklarınızı düzenli halde tutmanızda fayda var. Çok çalışmak ve ön hazırlıklar yapmak gereken günlerdesiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde ilişkiler daha kolay aksa da, gün genelinde olayları kişiselleştirmemeye ve her şeyi üzerimize alıp, kendimizi üzmemeye çalışmamız gereken gündeyiz. Haftanın genel zorlayan etkilerine rağmen, Merkür Satürn görünümü bugün bazı işlerimizi halletmemiz, daha iyi planlama ya da hesaplar yapabilmemiz ve ilerlememiz, sözlü yazılı faydalı iletişim ya da bazı işleri ya da olayları telafi edebilmemiz için olanak sağlıyor. Ani gelişen olaylara farklı çözümler getirebiliriz. Zor ve uzlaşılması bir hafta sonuna girmeden önemli görüşmeleri veya işleri bugün tamamlamak kısmen daha iyi sonuç verebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

14 Ekim 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatında sizi zorlayan koşullarla karşılaşabilirsiniz. Üstlerinizden yardım alabilirsiniz. Sorumluluklarınızdaki artıştan dolayı zorlanabilirsiniz. Gün içinde kendinizi duygusal olarak yıpranmış hissedebilirsiniz. Farkına vardığınızı düşündüğünüz konularda acele karar vermemelisiniz. Akşam saatlerinde programlarda aksamalar olabilir.

17 Ekim 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Elinizi bile kaldırmak istemiyorsunuz bugün. Bir yanınız da mücadeleci istekleriniz için güç topluyor adeta. Siz her zaman zoru seviyorsunuz. Zafer sizin olacak.

17 Ekim 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile ruhsal ve fiziksel olarak kendinizi yüksek enerjide ve pozitif hissedeceğiniz, düşündüğünüz her şeyin daha kolay gerçekleştiği, işlerinizi tanıtmak, aşk hayatınızda mutluluğu daha yoğun hissetmek partnerinizle tatil planı yapmak ve eğlenceli ortamlarda bulunmak için harika bir günde bulunuyorsunuz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu aşk hayatınızda uyumu, romantizmi ve sevgi ile paylaşımları arttırıyor.

17 Ekim 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tamamlamanız gereken günlük işleriniz devreye girebilir. Maddi konularda kendinizi çok güçlü hissedeceksiniz. Biraz kendi hayatınıza ve yapacaklarınıza odaklanmalısınız.

17 Ekim 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hizmet alanınızda ve gündelik işlerinizde özellikle çalışanlarınızla iletişiminizde olumlu, vefalı ve merhametli bir tutum sergileyebileceksiniz. Hayvanlara karşı şefkatiniz ve yakınlaşma isteğiniz artacaktır.Dokunma hissinizin yükselmesi olasıdır. Bitirmeniz gereken işleri kolektif bir çalışma ile halletmeniz ve sonlandırmanız mümkündür. Mesleki fırsatların size göz kırpıyor olması ve finansal anlamda size sağlam destek verebilecek bir kaynağı keşfediyor olmanız da bu komple olumlu gökyüzü etkilerinin kazanımlarını işaret etmektedir.

17 Ekim 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin.

17 Ekim 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 29' 18" R
Ay
Oğlak
12° 15' 20"
Merkür
Koç
16° 33' 54"
Venüs
Koç
29° 48' 39"
Mars
Balık
28° 58' 52"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 56"
Satürn
Balık
16° 29' 24"
Uranüs
Boğa
22° 17' 32"
Neptün
Balık
28° 52' 43"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 15"
Lilith
Başak
23° 13' 50"
True Node
Koç
15° 23' 12"
Son Güncelleme : 29/04/2024 10:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>