Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ekim 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Özgürlük anlayışınız sevgilinize biraz şımarıkça geliyor. Özgürlük tanımıyla sergilediğiniz davranışların, biraz kendini beğenmişlikten kaynaklandığını düşünüyor.

Kuralcılığı sürekli yadsıyan biri olarak,yaşamınızdaki kuralcılığınızla tezat oluşturuyorsunuz. Düzenciliğiniz, disiplinliliğiniz, işe bağlılığınızla tam birinsanı görüntüsü veriyorsunuz.

Kazancınız güvenli bir yaşam için oldukça elverişli. Ama birçokları gibi sizde yarın kaygısı taşıyorsunuz. Tasarruf alışkanlığınız yok ve olacak gibi de görünmüyor.

Gönülden bağlı olduğunuz ilişkilerde çok tutarlısınız. Dostlarınız size sonuna kadar güvenebiliyorlar. Ama bir dostunuzun bu inancı sarsılıyor, özen göstermenizde yarar olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hafta ortalarını pek sevmiyorsunuz. Hafta başı işlere teslim oluyor, hafta sonuna doğru da tatil havasına giriveriyorsunuz. Ama haftanın ortası kabusunuz gibi. Bu akşam arkadaşlarla bir araya geleceksiniz. Hayat dolu biri oluşunuz, sizi dostlar arasında olmazsa olmaz biri yapıyor. Çocuklarla iyi iletişim kuruyorsunuz. Paçanıza yapışmaları da sizi usandırmıyor.

18 Ekim 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar 18 Ekim-12 Kasım tarihleri arasında burcunuzda ilerleyecek Venüs, yüzünüzde çiçekler açtırır.  İletişim ve aktif hareketlenme dönemidir. Üzerinizdeki baskıları ve sıkıntıları bir parça da olsa geride bırakarak güzelliklere yelken açma anlamında etkili olacaktır. Yeni tanışmalar, bir takım pürüzlerin ortadan kaldırılması, yolculuklar içeren önemli ve kıymetli bir zamandır. Venüs-Yay burcu geçişinde sosyal yaşamınız, hedeflerinizle alakalı olarak ilişkiler kurulur, bunlar yenilenir, canlanır. Sizi öne atılmaya, bağlantılar kurmaya teşvik eden Venüs, girişimci olmaya teşvik eder. Amacınıza ulaşmanızın önündeki engellerin üzerinden kolayca atlanılır. Pozitif şekilde bağlantılar kurulur, bu bağlantılar sosyal hayatta isminizi duyurmanızı sağlar. Yanınızda bulunmaktan zevk alırlar. Karşı cins üzerinde etkinliğiniz yükselir. Özgür kararlar alabilecek bir cesarete sahip olursunuz. Saat 17:31 Ay-İkizler geçişi ve saat 18:10 sonrası Ay-Venüs karşıtlığı özel yakınlaşmaların ve iletişimin işaretçisidir. Verilen sözlere, konuşmalara mantıklı şekilde bakmakta yarar var. Kimdir neyin nesidir diye anlayalım, bilelim. İlişkimiz varsa, partnerimizle bir seyahat veya bir mesele üzerinde konuşabiliriz. Hakkımızdan hayırlısı güzelliklerle buluşmamız dileğimle,  

18 Ekim 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayal kırıklıklarına karşı tedbirli olmalısınız. Yakın arkadaşlarınızın kişisel çıkarları yüzünden zarar görebilirsiniz. Yaşamınızın en hareketli ve hızlı günlerini yaşayacağınızı bilmelisiniz. Ortaklıklar konusunda istenmeyen küçük tartışmaların bozulmasına neden olacaktır. Enerjiniz güçlü ve çarpıcı. Kendinize güveniyorsunuz ve karşı cins üzerinde etkilisiniz.

18 Ekim 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ek kazanç kapılarına ihtiyaç var. Yeni bilgiler edinebilir, size faydası olacak yeni deneyimler kazanabilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak istiyorsanız, daha çok çaba sarf etmelisiniz. Öfkeye kapılmayın. Günün Atmosferi:Aşk gezegeni Venüs Yay burcunda… Yay burcuna geçen Venüs, Kasım ortalarına kadar, aşk hayatımızı canlandıran etkilerle bizi saracak. Önümüzdeki üç hafta boyunca eğlenip, coşabiliriz. Öte yandan bazı konularda öne çıkma ve yeni bilgiler elde etme isteğimiz de artıyor. Sosyal ilişkilerimiz hareketlenirken, farklı davetler ve organizasyonlarla yaşantımızdan daha fazla keyif alıyoruz. Partneri olanlarımız eşleriyle karşılıklı fikir alışverişinde bulunabilir ya da daha çok şey paylaşma imkanı bulabilir.

18 Ekim 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatında toparlamanız gereken konular gündeminizi meşgul edebilir. İşinizle ilgili sorumluluklarınız artabilir. Gün içinde başkalarıyla paylaşım içinde olabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde gelişmeler olabilir. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Güzelliğiniz için kendinize zaman ayırabilirsiniz. Harcamalarınız artabilir.

18 Ekim 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Enerji... İnsanlar sizin hareketli, canlı ve esprili yönünüze alışkın. Ancak bugün keyifsiz görünmeniz şaşkınlık yaratmakta.

18 Ekim 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca odak noktanızhayatınız olurken, son derece yaratıcı ve üretici bir zamanda bulunmaktasınız. Çalışmalarınıza beğeni kazanabilir, yenibağlantıları geliştirebilir ve finansal durumunuzda iyileşme yaratacak teklifler alabilirsiniz.

18 Ekim 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tamamlamanız gereken günlük işleriniz devreye girebilir. Maddi konularda kendinizi çok güçlü hissedeceksiniz. Biraz kendi hayatınıza ve yapacaklarınıza odaklanmalısınız.

18 Ekim 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gün genelinde hizmet alanınızda mecburiyet duyduğunuz bütün işlerin angarya gibi geldiğini hissedebilirsiniz.Ancak akşama doğru Ay ilişkiler evinize girecek. İlişkiniz mevcutsa odaklanma sıkıntısı çekebilir, yüzeysel davranmakla suçlanabilirsiniz. Derin muhabbetler yapmak için uygun değildir. Akşam için birden fazla kişiyle randevulaşabilirsiniz. Ortaklığınızda derinleşememe ve ayrıntılara eğilememe güçlüğü çekebilirsiniz. Bugün sevgi gezegeni Venüs sizin burcunuza giriş yapıyor. Sevgiyi gösterme konusunda cömert davranacaksınız.

18 Ekim 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek.

18 Ekim 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 05' 24" R
Ay
Oğlak
06° 48' 14"
Merkür
Koç
16° 26' 49"
Venüs
Koç
29° 18' 21"
Mars
Balık
28° 39' 54"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 12"
Satürn
Balık
16° 27' 12"
Uranüs
Boğa
22° 16' 08"
Neptün
Balık
28° 51' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 52"
Lilith
Başak
23° 11' 07"
True Node
Koç
15° 24' 15"
Son Güncelleme : 29/04/2024 01:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>