Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ekim 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizinle çok ilgilenen birisinin sürekli üzerinize gelmesi, sizi sıkmış görünüyor. Hoş görünmek için gösterdiği çabanın, size ne kadar itici geldiğinin farkında değil.

Tepeden tırnağa bir değişime ihtiyacınız var gibi görünüyor. Belli ki, mevcut koşullarınızla hiçbir şeyi düzeltemeyeceksiniz. İşlerinizdeki dönemsel düzelmeler size hiç umut vermiyor.

Bugünlerde harcama yapacak durumda değilsiniz. Önümüzdeki günlerde karşılaşacağınız masraflar epeyce belinizi bükecek. Ama hepsinin karşılığını umduğunuz şekilde alacaksınız.

Cesur kararlar alabiliyor, aynı cesaretle de uyguluyorsunuz. Ama şu son kararlılığınızda, cesaretinizi kırıp sizi biraz düşündürecek bazı gelişmeler olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir çocukluk arkadaşınızdan haber alacaksınız. Anılarınız depreşecek. Bir yakınınızın sorununu halletmek için kendinizi ön plana çıkartıyorsunuz. Bu şekilde bazı problemler yaşayacağınızı tahmin etmenize rağmen, bundan kaçınmıyorsunuz. Birkaç gün içindehayatınızda bazı yenilikler yapmak zorunda kalabilirsiniz.

19 Ekim 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Saat 07:11 Ay-Jüpiter görünümü gerek özel gerekhayatındaki ilişkilerimizde nezaket ve uzlaşmayı önemseriz. Bize nasıl yaklaşıldığına bakarız. Anlaşmak adına gerekli adımları atarız. Tartışmak yerine konuşmayı tercih ederiz. Saat 08:47 Ay-Neptün zorlu görünümü, aileniz ve partnerinizle ilgili konuların sizi sürekli meşgul ettiğini gösteriyor. Bir yandan sizi teşvik eden insanlar var, diğer taraftan kafanızı karıştıran meseleler. Gerçekten iyi tanıdığınızı düşündüğünüz insanlar bile, son zamanlarda tuhaf konuşuyorsa bize düşen aklımızı başımıza toplayıp, olan biteni izlemek olmalıdır. Saat 14:22 Mars-Pluto kavuşumuhayatınız, aşk ve maddi konulardaki kararlılığı yükselticidir. Güçlü bir şekilde yolunuzu çizmeniz mümkündür. Rastgele veya risk taşıyan işlerden uzak durunuz. Bu görünüm, bir mirasın pay edilmesi veya ortaklar arasında yaşanan gerilimi gösterebilir ve hatta bu kişilerle aranızdaki mücadelenin sizi epey yorduğunun göstergesidir. Ayrıca çalışmanız, kimseye muhtaç olmamamız gerektiğini de hatırlatır. Paraya olan ihtiyacın işaretçisidir. Artık kontrollü bir şekilde harcamalarınızı düzenlemenin önemini vurgulayıcıdır. Sizi maddi ve manevi anlamda sahip olduğunuz değerleri korumaya sevkeder. Bazılarınız için emekliye ayrılma ve yeni bir planlamanın göstergesidir. Saat 14:41 Ay-Satürn karşıtlığı, hayatın olgunlaşma yönündeki dersinin ilişki ve kişisel anlamdaki geleceğinizle ilgili konulardaki etkisini vurguluyor. Sizin öncelikle ne istediğinizi, ne hedeflediğinizi, amacınızın ne olduğunu bilmeniz ve buna göre kararlarınızı gözden geçirmeniz gerekiyor. Şu sıralarda hem kendinizle hem hayatla, hem ilişkinizle ilgili konularda test ediliyorsunuz. Akışta kalın ancak gerçekçi olun. İşlerinizde başarı, özel hayatınızda huzur dolu bir gün geçirmeniz dileğimle,  

19 Ekim 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

 İyimser yapınızı başkalarının anlaması mümkün değil. Her an herkese yardım etmeye hazırsınız. Üstelik hiçbir karşılık beklemezsiniz. Her zaman yanlış anlaşılmak gibi bir probleminiz var. Siz yine hiçbir şeye aldırmıyorsunuz.. Sevdiğiniz kişi ile, önce paylaşmak duygusunu yaşamak istersiniz. Sıcakkanlı yapınız yüzünden Her zaman karşı cinsle aranda bir problem olacaktır. 

19 Ekim 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı şeyler tahmininizden çok daha fazlası olabilir. Öne çıkmalı ve düşüncelerinizi açıkça ifade etmelisiniz. Yakınınızda sadece sizi destekleyen kişiler olmalı. Böylelikle daha verimli olabilirsiniz. Aşk hayatınızda canlandırıcı etkiler söz konusu olabilir. Günün Atmosferi:Mars - Plüton birleşimi enerjiyi güçlü kılıyor Emeklerinizin karşılığını göreceğimiz günler. Öte yandan son dakika gelişmeleri ya da sürprizleri yaşayabiliriz. Diyaloglar, görüşmeler, ziyaretler ya da etkinlikler bizi aydınlatabilir. Mars - Plüton görünümü iki yönlü etkilere sahip. Bir yandan etrafımızı baskın, dediğim dedik ve obsesif kişiler sararken, diğer yandan da yenilikleri ve değişimleri kucaklıyoruz. İnsanoğlunun şeytani yönleriyle yüzleşiyoruz. Hedef odaklıyız, müthiş bir disiplinle çalışıyoruz. Gücümüz ve enerjimiz yerinde... Bu görünüm aynı zamanda tensel çekimi ve istekleri de artırıyor. Kimimiz bir takım kişileri kafaya takabilir. Öğle sonrası saatlerde, maddi başlıklarda sorunları gündeme getirebilir. Öte yandan çekingeniz, biraz güven kaybı içindeyiz. Bu nedenle ilişkilerimizde de sıkıntılar yaşayabiliriz. Daha pozitif ve bütünleştirici olmamız gereken bir gün.

19 Ekim 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konularda biraz daha öngörülü olmalısınız. Gün içinde sevdiklerinizle birlikte yolculuklar planlayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları toparlayıp, yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Sizi uğraştıran durumlarla ilgilenmeniz gerekebilir. Kişisel konularda kendinizi zorlamayın. İlişkilerinizdeki değişim sizi derinden etkileyebilir.

19 Ekim 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hep başkalarını düşünüyorsunuz. İradenizi kullanmalısınız. Yaptığınız iyilikler bir anda yok olabilir. Bu arada fazla açık sözlü oluşunuz sizi otoriter ve düşüncesiz gösterebilir.

19 Ekim 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

17.40'a kadar olan zaman diliminde bilinçaltınızda olan engelleri fark edebilir, kendi kendinize koyduğunuz sınırları görebilirsiniz. Sizi engelleyen hiçbir şey olmamasına rağmen, sanki belirli konularda engelleniyormuş hissine girebilir, kadınlarla ilişkilerinizde problemler yaşayabilirsiniz. 17.40 sonrasında aşk hayatınızda fırsatlar elde edecek, ilişkilerinizi dengeli ve uyumlu bir şekilde sürdürerek, gereken uyumu sağlayabilecek ve mutluluğu hissedeceksiniz ancak zaman zaman karamsarlığa kapılma etkisinde olduğunuz için, karanlık düşüncelere takılmak yerine, size verilen fırsatlara odaklanmalısınız.

19 Ekim 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal konularda güçlü işbirlikleri devreye girebilir. Ancak özel hayatınızda sevdiğiniz insanla çok çabuk fikirsel anlaşmazlıklara düşme tehlikeniz de var. Dikkatli olmalısınız.

19 Ekim 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkiniz mevcutsa odaklanma sıkıntısı çekebilir, yüzeysel davranmakla suçlanabilirsiniz. Dolayısıyla gerek ortaklıklarınız, gerekse özel ilişkinizle ilgili bir gerginlik yaşayabilirsiniz.Derin muhabbetler yapmak için uygun değildir. Gün içinde birden fazla kişiyle randevulaşabilirsiniz. Aşk hayatınızda beklenmedik sonlanmalar meydana gelebilir. Mars/Plüton kavuşum açısı nedeniyle parasal kaynaklarınızda şiddetli bir düşüş, mecburi bir harcama veya bütçenizi zora sokan bir risk olasılığına karşı tetikte olmanız gerekebilir.

19 Ekim 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız.

19 Ekim 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 22' 49" R
Ay
Oğlak
10° 46' 22"
Merkür
Koç
16° 31' 55"
Venüs
Koç
29° 40' 26"
Mars
Balık
28° 53' 44"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 23"
Satürn
Balık
16° 28' 48"
Uranüs
Boğa
22° 17' 09"
Neptün
Balık
28° 52' 31"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 53"
Lilith
Başak
23° 13' 06"
True Node
Koç
15° 23' 28"
Son Güncelleme : 29/04/2024 08:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>