Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Nisan 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz açısından hoş bir gün. Aldığınız olumlu etkiler sayesinde bugün eğlenceli ortamlarda bulunarak aşk yaşamınızın gidişini yönlendirebilirsiniz. Çekiciliğinizin arttığı söylenebilir.

Performansınızın giderek düştüğü günlerdesiniz. Özel hayatınızdaki düzensizlik işinize de yansıyor. Bazı zararlı alışkanlıklarınızı ve yaşam şeklinizi değiştirmelisiniz.

Bakım konularına ağırlık verebileceğiniz ve kendiniz için alışveriş yapabileceğiniz bir gün. Yakınlarınızla beraber hareket etmek isteyebilirsiniz.

Kararsızlığınız rahatsız edici olabilir. Bugün ilişkiler güçlü bir biçimde gündeme gelirken sorunlar göze çarpıyor. Düşünce ayrılıklarına da dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize güvensiz görünebilir ve sevdiklerinize karşı hislerinizi bastırma eğilimi gösterebilirsiniz. Yakınlarınızdan ilgi görebileceğiniz bu devrede duygusal paylaşımlarınızı arttırabilirsiniz. Ayın oluşturduğu uyumlu açı, çevrenizde dikkat toplayabileceğinize işaret ediyor. Gün içerisinde üzerinde durmamanız gereken aksilikler yaşamanız olası.

19 Nisan 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 00:32  itibariyle Boğa burcunda ilerleyecek Ay, insanlar tarafından daha çabuk anlaşılmanızda destekleyici olacaktır. Bu enerji altında, Bakış açınızın  doğruluğu konusunda taviz vermezsiniz.  Huzurunuzu kimse kaçırmasın istersiniz. Saat 10:12 Merkür-Neptün arasında olumlu görünüm, konularında sağlam düşünmeye, iyice analiz etmeye, karar vermeden önce enine boyuna gözlemde bulunmaya çalışmanın önemini gösteriyor. Siz öncelikle hedefiniz nedir, nasıl bir düzende yaşamak istiyorsunuz, nasıl bir gelir düzeyine ihtiyacınız var bunları mutlaka ele alınız. Saat 13:29 Venüs-Neptün zorlu görünümü, önümüzdeki birkaç gün boyunca,  eviniz, yerleşim yeriniz ve ailenizle olan ilişkinizi ilgilendiren konularda ileride karışıklıklar yaşamak istemiyorsanız gerçekçi olunuz.  Çünkü bir anda verilen karar daha sonra bir ömür boyu pişmanlık yaratabilir.  Ben burada vereceğiniz  karar hatalı, yolunuz yanlış  demiyorum. Sadece enine boyuna düşünmenizi tavsiye ediyorum. Boşanma veya evlilik  konusunda da aynı şekilde düşününüz. Ayrılmayı düşünüyorsanız  nerede yaşayacaksınız. Ailenizle mi, yoksa tek başına mı? Evleniyorsanız veya ev satın almayı,  kiralamayı, evden ayrılmayı düşünüyorsanız yerleşeceğiniz yuvayı, aile ilişkilerini, kendi yetiştiriliş ve yaşama alışkanlıklarınızı  mutlaka  akıllıca gözden geçiriniz. Saat 15:23 Ay-Neptün olumlu etkisi sayesinde,  hangi konuda olursa olsun kendimizi güvende hissetme arzumuzu büyütüyor. İnsan hayal ediyor. Mutlu ve huzurlu bir yuva. Sevgiyle yaşanan bir hayat. Sağlıklı ve güzel çocuklar, bizi seven bir insan. Bütün bu duygular, bu görünüm sayesinde öne çıkıyor. Saat 16:19 Venüs-Kuzey düğüm görünümü,  ilişkide iletişimin ne kadar önemli ve geliştirici olduğunu vurguluyor. Konuşmalıyız, kendimizi ifade etmeliyiz ve başkalarının da etmesini sağlamalıyız. Sosyal ağlar günümüz dünyasında yeni tanışmaları sağlayan bir araç. Biz de bu görünümler sayesinde insanlarla temasta olacağız. Popüler ve sevimli yanlarımızı gösterebilme fırsatı bulacağız. Sevgilimiz, eşimiz veya kiminle bir sorunumuz varsa, bunu karşılıklı konuşarak halledebiliriz. Yeni biriyle tanışabiliriz. Saat 21:32 Ay-Jüpiter zorlu görünümü, eğitim, iş, özel konularda fikirlerimizi daha dikkatli ifade etmemizin, hani deyim yerindeyse çam devirmememiz gerektiğini vurguluyor. Saat 23:39  itibariyle Ay-Mars arasındaki kavuşum, sık sık ortaya çıkan sorunların, kıskançlıkların bizi gerginleştirmesi anlamına gelir. Oturup gün boyu olan biteni düşünürüz.  Elden geldiğince sakin, iyi niyetli davrandığımız halde bazı problemlerin hala devam ettiğini düşündükçe kaygılanırız. Olan bitene dur demek arzumuz öyle yükselir ki, ancak yine de sabırlı olmaya çalışırız. Huzurlu bir Pazar günü geçirmemiz ve gönlümüzce değerlendirmemiz dileğimle,  

19 Nisan 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Katılacağınız toplantılarda, doğru kişilerle tanışacaksınız. Yüksek mevkide bulunan güçlü kişilerden destek olacaksınız. İkna kabiliyetiniz artıyor. Siz aşka ve özgürlüğe önem veren bir kişi olarak, her zamankinden çok daha fazla aşk duygularınızın yoğun olacağını bilmelisiniz. Sağlığınız konusunda olumlu bir hafta. Uykusuz kalmamalı ve sizi depresif yapacak olaylara karşı temkinli olmalısınız.

17 Nisan 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, bazı olaylar ya da karışıklıklar kontrolden çıkabilir ya da yaşanan aşırılıklar sonucunda rahatsız edici durumlar oluşabilir. Herkes serzenişte bulunurken zor olsa da, herkese yeterli gelecek kalıcı sonuçlar bulunması gerekiyor.

17 Nisan 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sosyal konular ve başkaları ile paylaşabileceğiniz pek çok fırsat söz konusu. Hedeflerinize daha yakınsınız ancak bu arada sorumluluklarınızı ve detayları da öngörmeniz gerekiyor. Başarı çalışma ve disiplinle gelecektir. Bu dönemde geleceğe yönelik hedeflerinizi yenileyebilirsiniz. Ortaklaşa işler, anlaşmalar ve evlilikle ilgili konular bu yönde çok belirleyici olabilir. Bu aradaortamında ilişkilere de özen göstermek gerekebilir. Ortaklaşa maddi paylaşımlarda, mirasta çatışmamalı ve yatırımlarınızda aşırı risklere girmemelisiniz.

19 Nisan 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Aşk... Bugünlerde partnerinize olan düşkünlüğünüzle biliyor herkes sizi. Onu öyle bir sarıp sarmalamışsınız ki nefes almasına izin vermiyorsunuz adeta. O bundan hoşlanıyor ama.

19 Nisan 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile ruhsal ve fiziksel olarak kendinizi yüksek enerjide ve pozitif hissedeceğiniz, düşündüğünüz her şeyin daha kolay gerçekleştiği, işlerinizi tanıtmak, aşk hayatınızda mutluluğu daha yoğun hissetmek partnerinizle tatil planı yapmak ve eğlenceli ortamlarda bulunmak için harika bir günde bulunuyorsunuz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu aşk hayatınızda uyumu, romantizmi ve sevgi ile paylaşımları arttırıyor.

19 Nisan 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak ve yardımcı olacak.

19 Nisan 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 23' 01" R
Ay
Koç
07° 56' 03"
Merkür
Koç
19° 43' 35"
Venüs
Boğa
07° 17' 47"
Mars
Koç
03° 39' 38"
Jüpiter
Boğa
25° 09' 13"
Satürn
Balık
17° 00' 42"
Uranüs
Boğa
22° 38' 27"
Neptün
Balık
29° 03' 29"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 37"
Lilith
Başak
23° 54' 17"
True Node
Koç
15° 24' 39"
Son Güncelleme : 05/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>