Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ocak 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi ve sevdiklerinizi ilgilendiren konularda duygusal tepkiler gösterebileceğiniz bir gün. Kendinizi duygusal yönden aktif ve güçlü hissedebilirsiniz.

Meslek yaşantınızda çalışkanlığınızla dikkat çekebileceğiniz bir gün. Amirlerinizle iyi ilişki kurabilir, onlara kendinizi ispatlama fırsatı bulabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızdan da destek bulacaksınız.

Parasal konularda çok dikkatli davranabileceğiniz bir gün. Parasal kaynaklarınızı değerlendirme konusunda önemli bir girişiminiz olabilir ve bu konuda sevmediğiniz birisinden yardım istemek zorunda kalacaksınız. Dikkat . Aşırı çalışmanın size iyi geldiğini düşünseniz de sağlığınızın bundan olumsuz etkilenebileceğini unutmayın.

Hatalı öngörülerde bulunduğunuz bir oluşumun başlangıcındasınız, desteğe ihtiyacınız var. Aldığınız uyarılar sizi doğru yönlendirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaş seçiminde özel zevkleri mutlak ölçü alıyorsunuz. Özel zevklerin çakıştığı arkadaşlıkların sizin için ayrı bir önemi var. Hayatınızda duygu ve mantık dengesini iyi koruyor, duygularınızı aşındıran ya da mantıksız bulduğunuz ilişkiler yaşamıyorsunuz. Üç arkadaşınızın yaşadıkları ortak sorun, sizi üzdüğü gibi düşündürüyor da. Bununla alakalı olarak, birkaç kişi yoğun bir hareketlilik içine girebilirsiniz

19 Ocak 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 06:41 Ay-Uranüs karşıtlığı, sıra dışı güzellikleri yaşama arzunuzu işaret ederken, her an aşık olmaya hazır olduğunuzu gösterir. Yenilikler sizi fazlasıyla kendine çeker. Macera yaşama ihtiyacı belirgin şekilde artar. Kendimizi farklı yollarla ifade etmek, aşkta hızlı davranmak, bildiğimiz gibi ilerlemek isteyeceğiz. Saat 09:11 itibariyle etkili olacak, Merkür-Kuzey düğüm görünümü, parasal konularda ciddi planlamalarda bulunmanın göstergesidir. Çalışan bir kişiysek, yapılacak zam işimize devam etmenin ön koşuludur. Eğer tatmin edici bir artış olmayacaksa, daha fazla zaman kaybetmek istemeyiz. Bu görünüm hemhem finansal anlamda bir hayli titiz düşünmemizi sağlayacak. Saat 10:26 Ay-Jüpiter kavuşumu, keyiflendirici bir etki olup, çevremizle huzurlu ve güzel paylaşımların da göstergesidir. Özel bir gün olabilir. Karşı cins üzerinde etkiniz olumludur. Bir davete katılabilirsiniz, biriyle buluşabilirsiniz. Bunların hepsi keyfinize yerine getirir. Saat 11:54-20 Ocak saat 01:09 arasında Ay-Boşluk etkisi altında olacağız. Bu süreçte, gerçekçi olanla olmayan hedeflerinizi birbirinden ayırmak için şöyle bir düşünmekte yarar var. Kimlerle arkadaşlık etmektesiniz, kimlerle yolun sonuna geldiniz veya kimlerlebirliğinde bulunmak gelişiminiz açısından önem taşıyor, bunlar üzerinde bir daha düşününüz. Ancak bu düşünmek, acil kararlar almak anlamına gelmesin. Saat 12:16 Mars-Satürn arasındaki görünüm, duyarlılığı yükseltiyor. Kendimizi geriye çekmeye meyilliyiz. Bakarız şöyle etrafımıza. İnsanların tavırları, düşünceleri, hal ve davranışları bizi rahatsız edebilir. Hemen hemen birçok kişinin sadece almaya dönük, boş şeylerin peşinden koşan, gereksiz yere zaman kaybettiren yanları olduğunu fark ederiz. Bu bizde endişe yarattığı için, doğal olarak mesafe koymayı tercih edebiliriz. Bu biraz da, Satürn-Yay geçişinin fikirlerimiz, hayat görüşümüz yönündeki olgunlaşma dersidir. Mars-Balık burcunda ilerlediği için, özveri ve sorumluluklar anlamında hassas olabiliriz. Kendinizi tabii ki zorlamayınız. Nasıl rahat hissediyorsanız onu yapınız. Günümüz, güzelliklerin başlangıcı olsun. Mutlu bir gün geçirmemiz dileğimle,

19 Ocak 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gökyüzü oldukça iddialı konuşmalar yapacağın bir güne işaret ediyor. Söylediklerin sorun çıkarabilir, dikkat etmelisin.

19 Ocak 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize vakit ayırabileceğiniz, ruhunuzu toparlayacağınız bir gün sizi bekliyor.Sosyal yaşamınızdan destekler alarak önemli bir ivme yakalayabilirsiniz. Finansal ilişkilere dikkat!  

19 Ocak 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek beklentilerinizle ilgili mücadele verebilirsiniz. Hayatınızla ilgili planlar yapabilirsiniz. Gün içinde fikirlerinizi ifade etmek sizin için önemli olabilir. Sosyal konular gündeminizi meşgul edebilir. Ani değişiklik gösteren programlarınız olabilir. İşlerinizle ilgili etrafınızdaki insanlar tarafından desteklendiğinizi hissedebilirsiniz.

19 Ocak 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hiç bir detayı gözünüzden kaçırmıyorsunuz. İş konusunda olan titizliğiniz harika ancak dostlarınıza bu davranış tarzınız ters gelebilir. Özenli olmak adına abartmayın.

19 Ocak 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile ruhsal ve fiziksel olarak kendinizi yüksek enerjide ve pozitif hissedeceğiniz, düşündüğünüz her şeyin daha kolay gerçekleştiği, işlerinizi tanıtmak, aşk hayatınızda mutluluğu daha yoğun hissetmek partnerinizle tatil planı yapmak ve eğlenceli ortamlarda bulunmak için harika bir günde bulunuyorsunuz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu aşk hayatınızda uyumu, romantizmi ve sevgi ile paylaşımları arttırıyor.

19 Ocak 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile hayatınızdaki girişimleriniz veya harekete geçmeniz gereken konularda engeller oluşabilir. Sağlığınıza dikkat edin. Parasal konulara da dikkat etmeniz gerekebilir.

19 Ocak 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş bir ay boyunca iletişim,çevresi, eğitim, satış, pazarlama, medya ve sosyal ilişkiler alanınızda ilerleyeceğinden odak noktanız da bu alandaki deneyimleriniz olacaktır.Sıra dışı fikirler ve etkinlikler ilginizi çekecektir. Kardeşler ve komşular bu dönemde hayatınızda daha fazla yer tutacaktır. Bugün Ay Terazi burcu geçişine devam etmektedir. Arkadaşlıklarınızı belirleyen alanda uyumlu tavırlarla kendinizi mutlu hissetmek ve sosyal olmaya yönelmek isteyebilirsiniz. Toplumsal kurumlarda uzlaştırıcı yapınız nedeniyle takdir toplayabilirsiniz.

19 Ocak 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İlişkinizde kapris ve kıskançlık gibi kavramlar su yüzüne çıkabilir. Bunları duruma uyum sağlamaya çalışarak aşabilirsiniz. Aynı yaklaşımı benimseyerekyaşamında grup çalışmaları içinde bulunmanız, hedeflerinize ulaşmak açısından daha kolay ilerlenecek bir yol.

19 Ocak 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 04' 55" R
Ay
Oğlak
20° 27' 55"
Merkür
Koç
16° 45' 54"
Venüs
Boğa
00° 33' 50"
Mars
Balık
29° 27' 09"
Jüpiter
Boğa
23° 52' 29"
Satürn
Balık
16° 32' 39"
Uranüs
Boğa
22° 19' 37"
Neptün
Balık
28° 53' 50"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 38' 20"
Lilith
Başak
23° 17' 55"
True Node
Koç
15° 21' 55"
Son Güncelleme : 30/04/2024 01:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>