Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Şubat 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda uzun zamandır yaşadığınız coşku, zamanla bir alışkanlıkla yer değiştiriyor. İlişkinizin ritmini düşürmesi, kafanızda sabitleştirdiğiniz sorularla fazla ilgili değil.

Sıkı bir haftadan çıktınız. İş alanınız biraz yorucu, ama mutlu bir ortam içinde olduğunuz için buna çok aldırmıyorsunuz. Bir arkadaşınızın kazançlı işi, mesleğinizle alakalı olmamasına rağmen sizi cezp edecek.

Sıkıntılarınızın dağılması anlamında biraz kıpırdanmalar var. Partnerinizin zorlamasıyla sağladığınız birikim sizi bugünlerde dardan kurtarıyor. Kenarda para bulundurmanın önemini kavrıyorsunuz.

Sizikonularında hızlandırmaya çalışan biri var. Ona ayak uydurmaya gayret göstermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önemsediğiniz hedeflerde bir takım tasfiyeler, netlikler gerekiyor. Çok yönlü ve çok amaçlı işlevler içinde karmaşa yaşayabilirsiniz. Yakın bir zamanda yoluna koymayı planladığınız bazı girişimleriniz, sürpriz desteklerle ivme kazanacak. Bu sizi birtakım ortaklık düşüncelerine sokabilir. Akraba çevrenizde oturtmaya çalıştığınız denge, bazı engellemelerle karşı karşıya.

19 Şubat 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün büyük kısmında Ay Aslan burcunda ilerliyor. Yöneticiniz Jüpiter'in sabah saatlerinde Ay ile olumlu açısı, beklediğinizden de güzel gelişmeler yaşayabileceğinizi gösteriyor. 02:03'te Güneş Balık burcuna giriş yapıyor. 21 Mart'a kadar evinizle, ailenizle ilgili beklentilerinizde Güneş size destek olacaktır. Ailede beklediğiniz bir sağlık haberi olabilir. Bu kişinin güçleneceği bir döneme gireceğini öğrenebilirsiniz. Yeni bir ev almak için harekete geçebilirsiniz. 16:50-17:46 arası Ay boşlukta ilerliyor olacak. Kısa süreli de olsa enerjiniz düşebilir. 17:46 olduğunda Ay Başak burcuna ilerliyor. Saat 18:53'te 0 derecede Başak burcunda dolunay oluşuyor. Kariyer hayatınızda sakin olmanız gereken bir gündesiniz. Yöneticinizle çatışma içinde olabilirsiniz. Vereceğiniz tepkiler ileride sizi zor duruma sokabilir. Sakin olmanız en iyi çözüm olacaktır. Yeni bir işe başvurmak için güzel bir zaman dilimi olmayabilir. Çalışmıyorsanız gelecekte yapmak istedikleriniz için size engel olan kişilere karşı sert bir tavır takınabilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

19 Şubat 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aklındaki sorular artıyor!Güneş, bugün burç değiştiriyor ve toprak burcunda bir Dolunay gerçekleşiyor. Bir süredir aklına takılan soruları artık sahiplerine sorma zamanı geldiğini düşünebilirsin. Bunu yapmak ne kadar doğru bugün, pek değil. Dolunay sorgulamalar ayyuka çıkarırken aslında uğraştığın gündemlerin dışında gelişmeleri kaçırdığının habercisi de olabilir. Biri var uzun zamandır sana yakınlaşmaya çalışan, bu endişeli hallerini görürse yanına bir daha uğramama durumu oluşabilir. Aman dikkat! Hayata olan yaklaşımının eskisinden çok farklı olduğunu kavrayacaksın. Çalışan bir Yay burcuysan, çalışma alanını düzenleyebilir, planlarında ufak tefek değişimler yapabilirsin. Sanatla ilgileniyorsan, adını duyuracağın bir anlaşma sağlayabilirsin.

19 Şubat 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişteki borçlar ve finansal sorunlar söz konusu olabilir. Bu durumda arasında bazı sorunları ön plana çıkartabilir.

19 Şubat 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni şeyler öğrenmek için uygun bir gündesiniz. Kendinizi ifade edebilmek için yeni fikirler bulabilirsiniz. Yolculuklar planlamak isteyebilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Düşüncelerinizi etrafınızdaki insanlarla paylaşmak için heyecan duyuyor olabilirsiniz. Akşam saatlerinde harcamalarda artış olabilir.

19 Şubat 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Heyecanlı yapınız gelen yavaş yardımları göremeyecek kadar hızlı akıyor olabilir. Sabır ile dengede kalın.

19 Şubat 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca odak noktanızhayatınız olurken, son derece yaratıcı ve üretici bir zamanda bulunmaktasınız. Çalışmalarınıza beğeni kazanabilir, yenibağlantıları geliştirebilir ve finansal durumunuzda iyileşme yaratacak teklifler alabilirsiniz.

19 Şubat 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu yeni işlere hazırlık yapabilirsiniz. Öğleden sonra uluslararası konular, yüksek öğretim alanında gelişmeler olası. Enerjiniz yüksek, günü planlamak önemli.

19 Şubat 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcunda meydana gelen Dolunay evdeki duyarlı ortamı artırır. Duygusal ilişkiler ve hayat yönünüz hakkında kafanızda bin tane cevapsız soru kalabilir. Kağıt kalem alarak bu kafa karışıklığını listeleyip ortadan kaldırmaya çalışın. Zira gerçeklere daha yatkın zihniniz bu yöntemden hızlı bir şekilde faydalanır. Bugün dengeli beslenin. Aşırılıklardan kaçının.

19 Şubat 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda yoğun ve yorucu bir gün geçirebilirsiniz. Şirket politikaları, piyasada yapılan hamleler, içişleri gibi konular veya atandığınız konumdaki faaliyetlere yabancı olmanız gibi durumlar, sizi biraz zorlayabilirler.

19 Şubat 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 08' 17"
Ay
Kova
19° 40' 02"
Merkür
Koç
17° 40' 14"
Venüs
Boğa
03° 10' 24"
Mars
Koç
01° 05' 06"
Jüpiter
Boğa
24° 22' 09"
Satürn
Balık
16° 43' 46"
Uranüs
Boğa
22° 26' 53"
Neptün
Balık
28° 57' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 29"
Lilith
Başak
23° 32' 00"
True Node
Koç
15° 20' 43"
Son Güncelleme : 02/05/2024 04:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>