Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Temmuz 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin arkadaşlarını ve arkadaşlık ilişkilerini sık sık eleştirmeniz onu üzüyor. Onda, arkadaşlarıyla sizin aranızda kaldığı duygusu uyandırıyorsunuz. İlişkinin bu çelişkisindesize düşecek.

Belli, belirsiz diye itibar etmediğiniz bağlantıların özellikle biri, kaçan bir fırsat gibi görülüyor. Şansınızı kaybetmiş değilsiniz. İş arkadaşlarınız, gizlemeye çalıştığınız özverilerinizin farkında. Bu size yakında belli edilecek.

Bir satın alma işinizi bir süre daha ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Bu aralar bütçeniz ekstra harcamalar yapmaya uygun değil. Bir alacağınızın ödenmesiyle ilgili fazla iyimserlik içindesiniz, kısa vadede bir umut gözükmüyor.

Taraf olmaya zorlandığınız tartışmada görüşlerinizi hassas olmanız gerekiyor. Düşündüklerinizi doğruculuk ve özensizlik karmaşası içinde dile getirmemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın zamanda alacağınız bir haber, sizi yapmak istediğiniz planlardan uzaklaştırabilir. Ama bu uzaklaşma planlarınızın iptali anlamına gelmeyecek, rahat olun. Çok içinizden gelmese de görev gibi gördüğünüz bir ziyareti gerçekleştirmeniz gerekecek. Bir yakınınızın küçük bir sağlık problemi nedeniyle geçici endişeler yaşayabilirsiniz.

19 Temmuz 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar cumartesi gününe üç önemli görünümle adım atıyoruz. İlki, saat 05:08 itibariyle Koç burcunda oluşacak  sondördün. Bu görünüm, aileniz, eviniz, geleceğiniz konusunda tedirginlik duymanıza, kendinizi güvencesiz hissetmenize ve her şeyi fazlasıyla hassasiyet içinde ele almanıza neden olabilir. Fakat diğer taraftan öylesine istekli ve öylesine cesur davranırsınız ki, size göre halledilmeyecek hiçbir şey yoktur. Bu iki farklı dürtü gün boyu sizi yorabilir. Yapılması gereken, güven duygunuzu yitirmeden ancak akıllıca hareket ederek durumunuzu gözden geçirmektir. Saat 08:36 Merkür-Neptün  olumlu görünümü,  aklınızın tümüyle ailevi, parasal ve ortaklıklar konusu üzerinde odaklanması anlamı taşır. Kişi kendini aşırı duyarlı, değişken bazen de kaprisli bir şekilde ifade edebilir. Bunun nedeni, kırılganlığı ve kendi içinde bir türlü çözüme kavuşmayan sorunları yüzündendir. Hassasiyet subjektif tarzda düşünmeye,  geçmişte yaşanılanlar ise geleceğin önüne set koyabilir.  Aslında burada yapılması gereken, soruna yol açan noktaları gözden geçirmek, duygusal düşünmemek ve kararlarınızı sürekli değiştirmemektir. İyi bir odaklanma sayesinde günü gayet verimli geçirmeniz mümkün olduğu gibi, bu oluşumun size sunduğu yaratıcılıkla yeni çıkış yolları keşfetmeniz de o kadar kolaydır. Fikirlerinizi güvendiğiniz insanlarla paylaşmaktan çekinmeyiniz. Maddi ve ailevi konularda bağımlılıklarınızın esiri olmayınız. Sizin de hayalleriniz var. Bunları kimsenin engellemeye hakkı yok. Saat 09:32 Güneş-Mars zorlu görünümü, mevcut mali durumun geleceğe dönük ele alınması ve buna göre ilişkilerin gözden geçirilmesini sağlıyor. Eğer kendimizi güvende hissetmek istiyorsak, öncelikle hedefimizi çizmemiz lazım. Bunu yapalım ki, 26 Temmuz sonrası Mars-Akrep burcunda seyrine başladığında iç dünyamızda sorgulamalar yaşamayalım. Öldüğümüzde hatırlanmak yerine, yaşarken unutulmasak ne iyi olur...... İyilik ve güzelliklerle anılmamız ve huzurlu bir dünyada yaşamamız dileğimle,

19 Temmuz 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlık ilişkilerinizde dengeli olmak zorundasınız. Aşk ve dostluk kavramlarını karıştırmamalısınız. Seçimlerinizi her zamankinden daha dikkatli davranmalısınız. Engellerin sizi etkilemesini de izin vermemelisiniz. Sürekli uçlarda dolaşmanız mümkün. Katıldığınız davetlerde karşı cinsin üstün yeteneklerinden etkileneceksiniz.

19 Temmuz 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eğlenceli aktivitelere zaman ayırmanız, ama aşırı harcamalardan kaçınmanız gerekiyor. Gün içerisinde birbirine kızan ve suçlayan kişiler olabilir. Bu zincirde yer almamaya çalışmalısınız. Toplumsal veya sosyal faaliyetler yeteneklerinizi göstermenizi ve ön plana çıkmanızı sağlayabilir. Evle ilgili bir değişiklik çekindiğiniz sonuçları yaratmayacaktır. Tüm burçlar için gün geneli: Sonradan pişman olabileceğimiz hareket ve sözlerden kaçınmakta zorlanabileceğimiz bir gün. Yüzleşilmesi gereken konu veya kişiler varsa başka bir zamana ertelemek daha doğru olacaktır. Güç mücadelelerine, ufak tefek kaza ve sakarlıklara karşı da dikkatli olmak gerekiyor. Birkaç aydır, tüm hatırlatmalara veya tamamen unutulmaması için yapılan ufak tefek girişimlere rağmen, rafa kalkmış gibi görünen köklü yapısal içeriklere sahip olan konular tekrar gündeme geliyor ya da gelmeye başlıyor. Bu hafta sonu doğru harekete geçecek olan öğretmen gezegen Satürn vereceği dersleri tamamlamak üzere rafların tozunu alıp önemli konuları tekrar gündemimize taşıyor. Konular her ne ise, atılacak adımların kalıcı olacağı hatırlanıp, gerçekten yararlı mı yoksa tam tersi zararlı mı olduğu üzerine detaylı şekilde düşünülüp ona göre ilerlenmesi gerekiyor.

19 Temmuz 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni hedefler koyabileceğiniz ve hızlı hareket edeceğiniz gününüzdesiniz. Artanyükünüze rağmen, pek çok konuyu halledebilecek ve başarılı olmanın sonuçlarını görebileceksiniz. Yapıcı planlar ve işe ait yeni organizasyonlar sizi öne çıkarabilir. Üstlerinizden destek ve onay görmeniz kariyer konusunda önemli ilerlemeler elde edebileceksiniz.

19 Temmuz 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İKİLEM yaşayabileceğiniz bir gün. Bir kişiyi mutlu ederken farklı bir kişinin üzülmesine sebep olabilirsiniz. Adalet teraziniz hassas olsun.

18 Temmuz 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğün atlayıp, dengeli beslenmediğiniz için sağlığınızı bozdunuz. Yakınlarınız size iyi bakıyor doğrusu. Bu sayede, kısa bir süre sonra eski sıhhatinize kavuşacaksınız... Kadim dostunuza verdiğiniz sözü tutamadınız diye canınız sıkkın. Üzülmeyin, o sizi anlayacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

19 Temmuz 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 44' 16" R
Ay
Oğlak
15° 41' 45"
Merkür
Koç
16° 38' 45"
Venüs
Boğa
00° 07' 39"
Mars
Balık
29° 10' 46"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 31"
Satürn
Balık
16° 30' 46"
Uranüs
Boğa
22° 18' 24"
Neptün
Balık
28° 53' 11"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 08"
Lilith
Başak
23° 15' 33"
True Node
Koç
15° 22' 37"
Son Güncelleme : 29/04/2024 17:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>