Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ekim 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle harika bir hafta sonu geçirdiniz. Evlilik düşüncesi sizi biraz ürkütüyor. Henüz ekonomik olarak ikinizin de buna hazır olmadığınızı düşünüyorsunuz. Ama bu akşam da onun bu konudaki ısrarlarından kurtulamayacaksınız.

İşinizle ilgili yeni projeleriniz var. Destek arıyorsunuz. Birkaç güne kalmadan konuyla ilgili olarak başvurduğunuz önemli bir yerden, çok umutlu olmanıza karşın olumsuz haber alacaksınız.

Kazancınız size yetiyor, ama gerekyaşamınızda gerekse aşk yaşamınızda büyük paralara gereksiniminiz var. Bunlar göz önüne alındığında ciddi para sıkıntısı yaşadığınız anlaşılıyor.

Sevgilinizin ailesiyle kurduğunuz yakınlığı, kendi ailenizden de esirgememelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Rahat kişiliğinizle kapıları kolay açıyorsunuz. Biraz büyükçe hedeflerinizin olması biraz hırslı görünmenize neden oluyor. Biraz hedef küçültmeniz gerekli, çünkü çoğu zaman hayal kırıklığı yaşıyorsunuz. Yakında sevinçli haberler alacaksınız. Çok önceden sözünü almış olduğunuz bir isteğiniz gerçekleşecek ve hedeflerinizden birine yaklaşmış olacaksınız.

2 Ekim 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Cuma gününe, saat 00:53 Ay-Satürn karşıt görünüm etkisinde adım atıyoruz. Bu enerji, hayatın olgunlaşma yönündeki dersinin ilişki ve kişisel anlamdaki geleceğinizle ilgili konulardaki etkisini vurguluyor. Sizin öncelikle ne istediğinizi, ne hedeflediğinizi, amacınızın ne olduğunu bilmeniz ve buna göre kararlarınızı gözden geçirmeniz gerekiyor. Şu sıralarda hem kendinizle hem hayatla, hem ilişkinizle ilgili konularda test ediliyorsunuz. Akışta kalın ancak gerçekçi olun. Saat 06:30 Ay-Mars görünümü, bir yandan partnerimiz diğer taraftankonularında kafamızın bir hayli karışmasına sebep olabilir. Bir yenilik düşünüyorsak, bunu zamana yaymakta yarar var. Ayrıca güvenmediğiniz kişilerle sırlarınızı vermeyiniz. Hele heleve ilişkiniz konusunda ketum davranmanızda yarar var. Eğer bazı durumlar, sizin arzu ettiğiniz şekilde gelişmezse, şöyle bir etraflıca düşünmekte yarar var. Keskin kararlar vermeyelim. Saat 08:08  Ay-Merkür görünümü, partnerimizle birçok mesele üzerinde anlaşmaya varma arzumuzu simgeliyor. İkili ilişkilerde iletişimin bir hayli önemi var bizim için. Farklı düşünüyor olsak da, nezaketen birbirimize saygı duymalıyız diye düşüneceğiz. Zaten, Merkür geri hareket dönemindeyiz. Hem geçmişi hem bugünü bilinçli şekilde ve tarafsız bir bakış açısıyla ele almak gerekiyor. Saat 11:58  Ay-Neptün görünüm etkisi altında, kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmek, olanlara Dur demek istersiniz. Karşı düşüncede olan kişilere fikirlerinizi ifade etmeye çalışsanız da, yapmak istediklerinizi tam anlamıyla yerine getirmeniz mümkün olmayabilir. Bazı kişiler sanki bilerek canınızı sıkıyor gibidirler. Saat 14:16 Ay-Güneş görünümü, ne istediğini bilen, akıllı bir partnerle hedefe varma ve yaşama arzunuzu gösteriyor. Her şeyi ben bilirim tarzında düşünen biriyle mutlu olmanız huzur bulmanız mümkün değil. Her ikiniz de, birbirinizin hayatında olmanın ne anlama geldiğini iyice düşünmesi şart. Saat 18:06 Ay-Jüpiter görünümünde, ilişkiniz vehayatınızla alakalı konularda biraz sıkışmış, keyifsiz olabilirsiniz. Karar vermekte zorlanırsınız. Benim tavsiyem bu saatlerde çok önemli konularda karar vermeyiniz. Çünkü bazı noktaları es geçebilirsiniz. Bekleyiniz ve bir daha gözden geçiriniz. Gün, güzellikleriyle bizi kucaklasın. Her adımınız hayırlı olana kapılar açsın. Kalben sevgilerimle,

2 Ekim 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişisel gelişiminize önem vermelisiniz. Bu anlamda ufak tefek fırsatlar söz konusu olabilir. Değişiklik yapmanız gereken şeyler varsa zamanıdır. Yeni şeyler öğrenebilir, kötü alışkanlıklarınızdan vazgeçebilirsiniz. Bu durum pek çok şikayet ve eleştirinin de sona ermesi anlamına gelebilir.

2 Ekim 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önümüzdeki iki gün, aklınızda sadece yardımcı olmaya çalışmak olsa bile, kenarda durmanızda fayda var. Olaylar aslında göründüğü gibi olmayabilir, karışıklıklar söz konusu olabilir, hiçbir şey net olmayabilir ya da gerçekçilikten çok uzak olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Maddi başlıklı konular, harcamalar, konfor, huzur ve zevkler ön planda. Öğle saatleri civarında, ilişkilerde birbirimizi anlamamız, ikna etmemiz veya birbirimize mesaj iletmemiz zor olabilir. Öğle sonrası saatler biraz muğlak, kafalar karışabilir ya da ne yapacağını bilememe durumu söz konusu olabilir. Gerçekçilikten uzak saatlerde ya da dalgın ve kararsız olabiliriz. Karşı fikirlerin arttığı ve herkesin eline geçen veya karşı tarafın verdiği mesajlara göre bazı şeyleri yeniden şekillendirdiği günlerdeyiz. Geceye doğru baskı altında, engellenmiş, sınırlandırılmış veya huzursuz hissedebiliriz veya artan işler ya da yükler bizi yorabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

1 Ekim 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşiniz ve eşinizin yakın çevresindeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Bazı konularda çok fazla sorumluluk alıyor olabilirsiniz. Kendinize bakmanız gereken zamanlar olabilir. İç uyumunuzu yakalamaya çalışabilirsiniz. Bazı anlaşmalar için uygun zamanlar olmayabilir. Sorumlu olduğunuz konularda net göremediğiniz şeyler olabilir.

2 Ekim 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Enerjik ve üretken halinizi bugün terk etmiş, kendinizi nadasa bırakmışsınız. Görenler size 'Tembel' diyebilir. Kendi çapınızda haklı yönler olduğunu hiç düşünmüyorlar.

2 Ekim 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde kariyer gelirleri, arkadaş çevreniz, toplantı ve görüşmelerle ilgili iletişim problemleri, finansal konularda geçici zorlanmalar yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında etkinlik, davet ve organizasyonlarda yer alabilir, yakın çevre ilişkileri ve iletişimden yana fırsatlar elde edebilirsiniz.

2 Ekim 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, başkalarına yol göstermeyi seveceksiniz. Sizi heyecanlandıran seyahatler veya kafanızdaki eğitim fırsatları önünüzdeki dönemde yapmak istediklerinizin arasında yer alıyor.

2 Ekim 2015, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Oldukça sosyal, hareketli birkaç gün sizleri bekliyor olacak. Bu aralar bir arkadaşınızın maddi sorununuza çare olabilirsiniz. Finans anlamında beklentileriniz karşılanacak olsa da, harcamalar konusunda abartmamaya özen göstermenizde yarar var. Aşk konusunda ise yeni birileri ile tanışmak için uygundur.

2 Ekim 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek..

2 Ekim 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 09' 30"
Ay
Kova
19° 57' 37"
Merkür
Koç
17° 40' 52"
Venüs
Boğa
03° 11' 57"
Mars
Koç
01° 06' 03"
Jüpiter
Boğa
24° 22' 27"
Satürn
Balık
16° 43' 52"
Uranüs
Boğa
22° 26' 58"
Neptün
Balık
28° 57' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 33"
Lilith
Başak
23° 32' 09"
True Node
Koç
15° 20' 44"
Son Güncelleme : 02/05/2024 04:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>