Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Kasım 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çok mutlu olduğunuz bir beraberlik yaşıyorsunuz. Bugünlerde sevgilinizle bazı planlar yapıyorsunuz. Bu planlar baş başa bir hafta sonu tatili olabilir.

İş hayatınızda bir haberle ilgili olarak eliniz kulağınızda. Bu haber içten içe üzülüyor ama bir bakıma da seviniyorsunuz. Yeniolanakları kapınızda, sabırlı olun.

Para konularında alacağınız bazı haberler moralinizi yerine getirebilir. Beklemediğiniz maddi kazançlar bugünlerde yapmayı planlamadığınız harcamaları yapmanıza neden olabilir.

Aile içindeki bir sorunu kısa zamanda konuşarak halletmelisiniz. Aksi halde bu sorun dallanıp budaklanacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanları kolay ikna edebiliyorsunuz. Bilgilenmek ve sosyal faaliyetler sizin için birer hoşluk. Arkadaş sohbetleri, yakın çevre gezintileri hafta sonunuzu doldurabilir. Keyifli geçireceğiniz birkaç saat ile, ömrünüzden tekdüze birkaç günü hiç düşünmeden takas edebileceğiniz bir yapınız var. Küçük ayrıntılarla yaşanan gerginlikler, sizin için pek anlaşılır şeyler değil.

2 Kasım 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Saat 07:32-08:48 arasındaki Ay-Boşluk etkisi, bir çocuk kadar duyarlı davranmamıza, düşünmemize neden olabilir. Yaşamın zorlukları ve karmaşası o denli sıkıcıdır ki, sürekli koşuşturmak zorunda olduğunuzu ve bir çemberin içinde dolanıp durduğunuzu düşünebilirsiniz. Saat 08:48 sonrası Başak burcunda ilerleyecek Ay, başkalarını oldukları gibi kabul etmenizi zorlaştırır. Şu kişi neden böyle yaptı veya neden böyle konuştu diyerek olayları sorgulamaya başlarsınız. Üzerinizde belli bir baskı oluşur. Hangi meselede olursa olsun, zorlanmak, yokuşa sürülmek hoşuna gitmez. Alttan almaya çalıştıkça, birileri üzerinize gelirse tepkisel davranabilirsiniz. Saat 09:06 Ay-Uranüs görünüm etkisinde, düzgün birhayatı, sağlıklı bir yaşam, kalıcı ilişkilerden yanayız. Bunların hayatımızda yerli yerinde olmasını istiyoruz. Bu saatlerde en çok bunlar üzerinde duracağız. Hem duygularımızı hem de isteklerimizi dengeye kavuşturacak gelişmelere ihtiyacımız olduğunu düşüneceğiz. Saat 13:24 Ay-Merkür görünüm etkisi altında, nazik ve ölçülü bir şekilde insanlarla iletişimde bulunursunuz. Amacınız işlerinizi istediğiniz gibi yoluna koymaktır. Parasal anlamda başarılı olmaya ihtiyacınız var. Saat 17:26 Ay-Satürn görünümü, huzuru kendi içimizde oluşturmaya çalışırken yorulduğumuzu gösteriyor. Düzgün birhayatı, sağlıklı bir yaşam, kalıcı ilişkilerden yanayız. Bunların hayatımızda yerli yerinde olmasını istiyoruz.

2 Kasım 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorumlulukların konusunda daha sahiplenici davrandığın bir gün. Ortak alanda paylaştığın konularda kuruntulu yaklaşımların şüpheci tavırlara dönebilir. Geçen hafta yaşadığın duygu kargaşası bugün ilişkilerinde kaliteni düşürmemen gerektiğine işaret ediyor. Açık olmak ve olumlu dönüşümler beklemek için henüz biraz erken olabilir. Sen yine de bu günlerde ruhunu besleyecek aktivitelere yöneliyorsun. Bugün eğlenceli planlara dâhil olabilirsin. Hobilerinle ilgilenmek adına zaman kolluyorsan, bugünü mutlaka değerlendirmelisin. Gün içerisinde ilginç karşılaşmalar yaşayabilirsin. Özellikle eski sevgilin bir anda karşına çıkabilir. Onda değişim seni oldukça şaşırtacak.

2 Kasım 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Üzerinizdeki fazla sorumluluklar nedeniyle çevrenize karşı söylemleriniz kırıcı olabilir ve istemeden bazı uzaklaşmalara neden olabilirsiniz. Biraz rahatlamanız ve kendinize zaman ayırmanız gerekiyor.

2 Kasım 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda bazı sıkışık durumlarla ilgilenmeniz gerekebilir. Ani tepkiler vermeniz olayları daha da çıkmaz hale getirebilir. Kabullenir olmak ve olayları biraz daha geniş çerçevede görmek durumun rahatlamasına neden olabilir. Bazı konularda bırakmak daha iyi sonuçlar verebilir. Akşam saatleri hareketli geçecektir.

2 Kasım 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gücünüzün farkına varın ve size güç katan insanlarla ortak kararlar alın. Şanslı bir dönemdesiniz.

2 Kasım 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün özel hayatınızda partnerinize olan ilginizi belli edip, ona sevginizi sunun. Karşınızdaki kişinin sizinle mücadele etmeye değil, sizin ilginize ihtiyacı var. Son derece keyifli ve iyi hissedeceğiniz bir gündesiniz. Bugün bir şeyler tam karışıyor derken, üst üste gelen çözümler sayesinde evrenin size uzanan yardım elini hissedecek ve ne kadar şanslı olduğunuzu fark edeceksiniz.

2 Kasım 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşinizden keyif aldığınız bir gündesiniz. Heves ve isteğinizi koruyup, amaç odaklı bir gün geçirmek için program dahilinde çalışmak, konsantre olamak önemli; aksi halde enerjiniz dağılır ve hevesiniz kalmaz. Kişisel gelişiminize katkı sağlayacak, içsel yolculuğunuzu derinleştirecek yarım kalmış konulara dönebilirsiniz.

2 Kasım 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcunda seyahat eden kariyerinizde biraz endişeli biraz da fayda ve verim odaklı bir gün geçirirsiniz. Sunumdan sunuma, toplantıdan toplantıya katılacağınız raporların havada uçuştuğu bir zaman dilimi içinde olabilirsiniz. Detayda çok boğulmadan büyük resmi görün. Zira iyimser ruhunuzla acaba iyi sonuçlanır mı ikileminin ortasında gidip gelirsiniz.

2 Kasım 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev ve aile ortamının sıcaklığı ile gerçek bir gün. Arkadaşlarla gezip tozmak yerine evde oturmak ve ailenize daha fazla zaman ayırmak niyetindesiniz. Duygusal bağlamda aşkı bir gurur meselesi yapmayı bırakın. Ancak böyle mutluluğu yakalayabilirsiniz.

2 Kasım 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 32' 51" R
Ay
Koç
25° 35' 42" R
Merkür
Koç
20° 38' 07"
Venüs
Boğa
08° 46' 34"
Mars
Koç
04° 35' 01"
Jüpiter
Boğa
25° 26' 09"
Satürn
Balık
17° 06' 35"
Uranüs
Boğa
22° 42' 36"
Neptün
Balık
29° 05' 31"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
21° 00' 34"
Lilith
Başak
24° 02' 16"
True Node
Koç
15° 24' 28"
Son Güncelleme : 06/05/2024 17:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>