Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Mart 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Romantik ilişkilerinizin seyri, duygusal patlamalarınız yüzünden bozulabileceğinden dikkatli olun. Yaşamınızda ki olumsuzlukları ilişkinize yansıtmakla, sorunlarınızı paylaşmayı istemek arasındaki farka dikkat etmelisiniz.

İş yaşamındaki hızlı gelişmelere seyirci kalmayacaksınız. Meslek yaşantınızda oldukça yoğun bir tempo içinde olabileceğiniz bir gündeyseniz. Ön planda olmak sizin için çok önemli olabileceğinden, çalışmalarınızla dikkat çekmek isteyebilirsiniz.

Kendinizi cesurca ortaya koyabilir yaptığınız işlerle ön plana çıkmak isteyebilirsiniz. Kaynaklarınızı değerlendirirken ani kararlar vermeyin. Çünkü fırsatlar kadar büyük risklere de açık bir dönemdesiniz.

Başkaları ile birlikte hareket etmek ve düşüncelerinizi paylaşmak istiyorsunuz, ama çevresel şartlar bunu pek verimli kılmayabilir. Gerçekçi olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize zaman ayırmalı ve gezilere katılmalısınız. Doğayla başbaşa geçireceğiniz zamanlar sizi kendinize getirecek. Meslek ve eğitiminizle ilgili sorunları büyütmemeye ve onların çözümlenmesi için sakin olmaya gayret edin. Önemli alışverişlerinizi bir hafta kadar erteleyin. Özellikle bilinçaltınızda yer alan korkular ya da sezgiler konusunda bazı sorunlar çıkabilir.

2 Mart 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar yeni haftamıza, saat 01:34 Ay-Boğa burcu geçişiyle adım atacağız. Bu enerji günü eğlenceli, renkli ve zevkli bir şekilde geçirme arzumuzu işaret ediyor. Çalışıyoruz, çabalıyoruz ancak her birimiz hafta sonu oldu mu hoşumuza giden bir şeyler yapmak istiyoruz. Aslan burcu geçişleri, kısacık süreli Ay geçişi bile olsa,  elementsel açıdan  size uygun bir enerjidir.  Kendinizle ve etrafınızla gayet barışık olursunuz. Çocuksu yanlarınız ortaya çıkar. Neşelisinizdir ve günlük aktivitenizde bu ruh haliniz bir hayli etkili olur. Başkaları tarafından sevilmek, el üstünde tutulmak istersiniz. En azından hayatın size güzellikler sunmasını,  çelişkide kaldığınız noktaların aydınlığa kavuşmasını beklersiniz. Saat 11:09 Ay-Satürn görünümü, siz olumlu yönde destekleyicidir. Dış ülkelerle olan bağlantılar, haberleşme, yolculuk,girişimi gibi meselelerin dikkatlice ve doğru biçimde ele alınmasını sağlayıcıdır. Saat 11:39 Venüs-Kuzey düğüm karşıtlığı oluşacak. İstekli ve oldukça hevesli hatta bir hayli arzulu şekilde hayatı ele alacağız. Aktif ve bir o kadar yenilikçiyiz. Aşkta bizzat elde etmekten yanayız. Kovalayan değil, kaçan tarafız. Dünyayı tanımak, gezmek, görmek, yaşamak istiyoruz. Öyle uzun sürmese de olur belki, ancak  aşık olmak, aşkla başımız dönsün diye düşüneceğiz. İçgüdüsel bir şekilde hayatın tüm lezzetlerinin tadına varmak için bir çocuk kadar hevesliyiz. Kim ne düşünmüş, ne der, ne söyler umurumuzda değil. Ancak unutmayalım ki, bir toplumda yaşıyoruz. Başkaları söz konusu olduğunda bu kadar bireysel davranmak yanlış olabilir. Onun ayarını bilirsek, enerjiyi doğru manada kullanmış oluruz. Saat 17:53 Ay-Mars görünümü, size hem liderlik gücü sunuyor hem de aşkta arzularınıza göre hareket ederek, hedefinize varmada destek oluyor. Bazıları bu enerji sayesinde yeni biriyle tanışırken, diğerleri devam eden ilişkide kontrolü ele geçirerek isteklerini kabul ettirebilirler. Bu saatlerde, her verdiğiniz karar veya yaptığınız her şey,  belli bir nedene ve amaca dönüktür.

2 Mart 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özgürlüğünüzü yansıtamadığınız işlerden çok çabuk sıkıldığınız kesin ve yaşam kriterlerinizi kendi şartlarınıza göre şekillendirmekten yanasınız. Bugün, bazı yeni tekliflerle karşı karşıya gelecek ve bazı ayrıntıları düşünmek zorunda kalacaksınız. Enerjinizin üstüne çıkacak bir performans sizden beklenebilir. Karar vermeden önce iyi düşünmelisiniz.

2 Mart 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sanatsal veya yaratıcılık isteyen konularda zihniniz çok açık olabilir veya duygusal anlamda hayallere dalabilirsiniz. Bu alanlarda, daha da büyük düşünmenize yardım edecek fırsatlar da, bir o kadar devrede olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aslan burcundaki Ay'ın Satürn ve Mars'la uyumlu açıları oldukça enerjik, hareketli ve cesur bir günümüzde olduğumuzu gösteriyor. Hafta genelinde ise, Uranüs ve Pluto arasındaki çekişme kendini şimdiden hissettirmeye başlasa da, haftanın ilk yarısı oldukça olumlu etkilere açığız; ikinci yarısı ise, açılar gerginleşiyor. Dolayısıyla, önemli görüşmeleri ve işleri haftanın ilk yarısında halletmekte ve ikinci yarısında (özellikle hafta sonu) daha temkinli tepkiler vermekte, riskli hareketlerden kaçınmakta ve politik olmakta fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

2 Mart 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni hedefler koyabileceğiniz ve hızlı hareket edeceğiniz gününüzdesiniz. Artanyükünüze rağmen, pek çok konuyu halledebilecek ve başarılı olmanın sonuçlarını görebileceksiniz. Yapıcı planlar ve işe ait yeni organizasyonlar sizi öne çıkarabilir. Üstlerinizden destek ve onay görmeniz kariyer konusunda önemli ilerlemeler elde edebileceksiniz.

2 Mart 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BEKAR Yaylar eski sevgilinize mutluluğunuzla göndermeler yapabilirsiniz. Ayrılık kararı karşıdan geldiyse pişmanlık sözleri duyacaksınız.

2 Mart 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ruhsal olarak kendinizi güvende ve iyi hissettiğiniz, bağlılık duygularınızın arttığı ve geleceğe yönelik beklentilerinizin netleştiği bir gündesiniz. Ailenize zaman ayırabilir, değer verdiğiniz kişilerle evinizde zaman geçirerek huzur ve uyumu hissedebilirsiniz. 18.00 sonrasında aşk hayatınızla ilgili konular önplana çıkacağı için, partnerinizle romantik bir akşam geçirebilirsiniz.

2 Mart 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun işleriniz nedeniyle gerilebilir ve çevrenizle olan iletişiminizde sert tepkiler verebilirsiniz. Günlük işlerin sıkıcılığı üzerine düşünüp de çileden çıkmak yerine, işlerinize odaklanın ve onları sadece sizin yapabileceğinizi hatırlayın.

2 Mart 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 36' 47" R
Ay
Oğlak
00° 19' 34"
Merkür
Koç
16° 19' 22"
Venüs
Koç
28° 42' 03"
Mars
Balık
28° 17' 10"
Jüpiter
Boğa
23° 31' 21"
Satürn
Balık
16° 24' 33"
Uranüs
Boğa
22° 14' 27"
Neptün
Balık
28° 51' 03"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
20° 33' 11"
Lilith
Başak
23° 07' 51"
True Node
Koç
15° 25' 41"
Son Güncelleme : 28/04/2024 13:13

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>