Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Nisan 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğiniz insan son zamanlarda çok fazla kıskanç davranmaya başladı. Bugünde bu tür davranışları ile sizi sinirlendirecek. Fakat bir türlü ona karşı koyamıyorsunuz.

İş yerinizde dayanma gücünüz ve kendinize olan inancınız yaptığınız işleri zamanında bitirmenizi sağlayabilir. Beklediğiniz övgüleri amirlerinizden alacaksınız ve daha motive olacaksınız.

Parasal konularda önemli adımlar atabilirsiniz. Harcamalarınızı daha akıllıca yapabilmelisiniz. Büyük harcamalarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Tutumsuz bir tavıra yakın olduğunuz görülüyor.

Çok sayıda işi bir arada yapacağınız bir gündesiniz ama dikkatli olmalısınız. Hiç hesapta olmayan gelişmeler ilerlemenizi engelleyebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel anlamda güzel, keyifli ve kazançlı bir gün geçirebilirsiniz. İletişimlerinizde bir artış olabilir. Sevdiklerinizle eğlenirken, bir yandan da diyalog sorunu yaşıyorsunuz. Onlarla birlikte bir şeyler yaparken her zamankinden daha tedbirli davranmak bir çözüm olabilir. Akşama hoşça bir davet alabilirsiniz.

20 Nisan 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar yeni haftamızın ilk günü, saat 02:07-21 Nisan saat 02:28 arasında Ay-boşluk etkisi altında geçecektir.  Hangi konuda olursa olsun, yenilik anlamında karar vermeden önce sağlamlığını, güvenliğini çok iyi gözden geçirmemizde yarar var. Parayla alakalı konularda harcamalarımızı ölçülü bir şekilde yaparsak, günü daha akıllıca değerlendirebiliriz. 20 Nisan saat 12:42-21 Mayıs saat 11:45 arasında Güneş-Boğa burcunda ilerleyecek. İş-eğitim-ticari-akademik konular, parasal meseleler, sağlığınızla ilgili konularda ciddiyetle düşünmemizde yarar var.  Sağlam ve uzun vadeli olana yöneliniz. Karşınıza çıkan fırsatları iyice inceleyiniz.İş hayatı mücadele ister. Ustalaşmak, emek sarfetmek, hizmet etmek gerekir. Sabırlı olanlar kazanır. İştahınız açılabilir. Dikkat etmekte yarar var. Bu süreç,  çalışma hayatındaki huzurun, tatminin, rahatlığın, sağlığımıza özen göstermenin  önem kazandığı zaman dilimidir. Güneş-Boğa geçişi yöneten Venüs-İkizler burcunda ve  7 Mayıs tarihine kadar etkili olduğundan hem işlerimizi düzenleme hemortamındaki paylaşımlara dikkat etme hem de dağınık çalışmama anlamında önemli bir süreçten geçiyoruz. İş ortaklığı, ekip çalışmaları, projeler, bir araya geldiğimiz insanlar veya görüşmelerde 22 Nisan tarihi aktif ve olumlu bir günü işaret ediyor. Yeni haftanın hepimiz için güzel gelişmelere işaret olsun. Kalben sevgilerimle,

20 Nisan 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Katılacağınız toplantılarda, doğru kişilerle tanışacaksınız. Yüksek mevkide bulunan güçlü kişilerden destek olacaksınız. İkna kabiliyetiniz artıyor. Siz aşka ve özgürlüğe önem veren bir kişi olarak, her zamankinden çok daha fazla aşk duygularınızın yoğun olacağını bilmelisiniz. Sağlığınız konusunda olumlu bir hafta. Uykusuz kalmamalı ve sizi depresif yapacak olaylara karşı temkinli olmalısınız.

17 Nisan 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fiziksel veya duygusal durumunuzun ya dahayatınızın ön planda olabileceği bir sürece giriyorsunuz. Sakin ilerlemeli ve önümüzdeki üç hafta için belli durumlarda köprüleri yakmaktan kaçınmalısınız. Tüm burçları ilgilendiren gün geneli: Geçtiğimiz hafta Boğa burcuna geçen Merkür'ün ardından bu hafta da Güneş Boğa burcunda geçiş yapacak. Mars'ın da 12 Mayıs tarihine kadar bu burçta olacağını düşünürsek, toprak, tarım, mal mülk, maddiyat, güvenlik, değer verdiğimiz konularla ilgili başlıklar, tutkular, sahiplenme ve korumacılık türünde durumlar ön plana çıkabilir. 25 Nisan ve 13 Mayıs aralığı bu anlamda ülke olarak da zorlu durumlarla mücadele etmemizi gerektirebilir. Öfke katsayısı genelde yükselmekle birlikte, özellikle bu hafta, Boğa burçları başta olmak üzere, Oğlaklar, Başaklar ve yükselen burçları bu burçlarda olanlar için oldukça güzel ve verimli bir hafta başlıyor diyebiliriz. Sabit burçlarda bulunan Akrepler, Kovalar ve kısmen Aslanlar ise, genel anlamda Boğa burcundaki gezegen toplanması nedeniyle ufak tefek gerilimler hissedebilirler(25 Nisan - 13 Mayıs ağırlıklı). Önemli bir durum değil, sadece belli belirsiz gergin hisseden okuyucularımız olursa, bu geçici nedeni bilmeleri için yazdım, o kadar. Yoksa, özellikle bu hafta gelişmeye ve ilerlemeye açığız. Hepinize iyi haftalar, sağlık ve sevgi ile kalın…

20 Nisan 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni hedefler koyabileceğiniz ve hızlı hareket edeceğiniz gününüzdesiniz. Artanyükünüze rağmen, pek çok konuyu halledebilecek ve başarılı olmanın sonuçlarını görebileceksiniz. Yapıcı planlar ve işe ait yeni organizasyonlar sizi öne çıkarabilir. Üstlerinizden destek ve onay görmeniz kariyer konusunda önemli ilerlemeler elde edebileceksiniz.

20 Nisan 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sabah saatlerinde keyifli olacak ve kendinizi özgür hissedeceksiniz. Beklemediğiniz gelişmeler meydana gelebilir. Huzursuzluk ve heyecan bir arada olacak.

20 Nisan 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendi değerlerinize daha fazla odaklanabilir, yeteneklerinizi geliştirmek için çalışabilir ve finansal konulara çözümler bulabilir, para konusunda fırsat elde edebilirsiniz. İlişkilerinizde yalnız kalma isteğiniz sorun yaratabilir ancak akşam saatlerinde aileniz ve değer verdiğiniz insanlarla görüşebilir, keyifli zaman geçirebilir ve sevginizi daha rahat paylaşabilirsiniz.

20 Nisan 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

ZATEN tüm ay boyunca olumlu özellikleri ağır basmış olan etkiler, bu hafta içerisinde de farklı bir karakter taşımayacaklar, baskıcı şartlardan daha çok, genişlemeyi teşvik eden durumları doğuracaklardır. Haftanın hemen başında, maddi gelirlerinizi artıracak fırsatlar yakalayabilirsiniz. Bu fırsatlar, eskiye oranla çok daha belirgin olacaklar ve değerlendirmenizi kolaylaştıracaklardır. Ekstra kazanç kapıları açılabilir. Hafta ortasından itibaren ise çevrenizi kollarsanız, önümüzdeki ayı maddi açıdan rahat geçirmenizi sağlayacak karakterdeki maddi nitelikli şansları da değerlendirmeyi başarabilirsiniz. Geri ödeme koşulları son derece uygun bir banka kredisi, birçok açıdan işinize yarayabilir.

20 Nisan 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 31' 30" R
Ay
Koç
10° 04' 33"
Merkür
Koç
19° 49' 56"
Venüs
Boğa
07° 28' 34"
Mars
Koç
03° 46' 21"
Jüpiter
Boğa
25° 11' 16"
Satürn
Balık
17° 01' 25"
Uranüs
Boğa
22° 38' 57"
Neptün
Balık
29° 03' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 57' 06"
Lilith
Başak
23° 55' 15"
True Node
Koç
15° 24' 43"
Son Güncelleme : 05/05/2024 16:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>