Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ekim 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun iyimserliğiyle sizin iyimserliğiniz birleşince ortaya dikensiz gül bahçesi çıkıyor. Yine iyimser bir gününüzdesiniz. İlişkinizde yaşadığınız doyum, yaşamanızın her alanına yansıyor.

Son günlerde şimdiye kadar alışmadığınız bir tempoda çalışmak sizi epeyce yordu. Bazı arkadaşlarınızın disiplinsizliği canınızı sıkıyor. Bugün de mesai yapma ihtimaliniz var. Gitmeseniz bile aklınız işinizde kalabilir.

Kazancınız artmasıyla ilgili umudunuz kısa vadede gerçekleşmeyebilir ama bir süre sonra zam talebinde bulunabilirsiniz. Buna hakkınız olduğunu düşünüyorsunuz. Yine de gerçekleşmesi için uğraşmanız gerekebilir.

Üzerinde durmadığınız ufak tefek sağlık sorunlarınızla ilgili yakınlarınızın endişeleri var. Bugün yapacakları uyarıları önemsemeniz gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize güveniniz had safhada. Kendinize güvenmekte haksız da sayılmazsınız. Verdiğiniz kararların ne kadar isabetli olduğunun herkes farkında. Çok yakın bir gelecekte yaşayacağınız önemli bir değişiklikle ilgili bugün bir haber alabilirsiniz. İnsanlarla iyi ilişki kurmanızın meyvelerini topladığınızı düşünüyorsunuz. Gerçekten de alacağınız haber bu ilişkilerinizin bir ürünü.

21 Ekim 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar,  saat 09:41 Ay-Jüpiter görünümü, evimiz, ailemiz ve ihtiyaçlarımızı dikkatli şekilde analiz edelim. Paramızı tutumlu şekilde kullanalım. Kredi kartı harcamaları, kredi çekimi, yatırımlarda gerçekçi olalım. Bizi üzen insanlarla aramızda belli bir mesafe koyabiliriz. Ancak derdimize koşanları, yardımcı olanları asla unutmayız. Saat 10:33 Ay-Neptün görünümü, aile dirliğiniz, huzur ve güven içinde yaşamanız için birbirinizi incitmemeye özen gösteriniz. Kontrol edemediğiniz durumları kendinize dert etmek yerine, yapabilecekleriniz üzerinde düşününüz. Saat 11:28 Ay-Kuzey düğümü de, aynı şekilde bunu işaret ediyor. Geleceğimiz için, akıllı hareket etmek, hesabı bilmek lazım. Özelliklehayatımızla ilgili bir karar ve görüşme söz konusu ise dikkatli olmak gerekir. Saat 20:13 Ay-Pluto karşıtlık etkisi altında, bir yandan ilişkinizi, ailenizi, eşinizi, evinizi, geleceğinizi düşünürsünüz diğer yandan sorumluluklarınız sizi yorar. Güvenli bir beraberlik istersiniz ve güçlü olmak. Bu istek sizi biraz gerilim altına sokabilir. Saat 23:04 Ay-Mars karşıt görünümü maddi konuların, güvence arzunuzun, mücadele azminizin yoğunluğunu gösteriyor. Ancak bir o kadar da duygusal baskıların işaretçisi. İnsan kendi kendiyle bile kavga edebilir. Bir şeyi toparlamaya çalışırken diğer tarafı bozabilir. Sözgelimi güvende olmadığını düşündüğünde hırslanır. Hırslandığında duyguları devreden çıktığı için soğuk bir insan haline gelir. Bu ilişkilerde, parayla alakalı konularda problem yaratabilir. Güzel yüreğiniz mutlulukla buluşsun, kalben sevgilerim sizlerle olsun.

21 Ekim 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, düşüncelerinizde ısrarcı bir tavır izleyeceksiniz. Kendinize güveniyorsunuz. Ödün vermeyen yapınızı herkes biliyor ve sorunlarına kesin çözüm getirdiğiniz kişiler her fırsatta sizi savunuyorlar. Enerjinizi çevresel ilişkilerinizde kullanırken, tepki almaktan korkmayacaksınız. Aşk yaşantınız da bu durumdan etkilenebilir

21 Ekim 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Şu sıralar, yaratıcı zekânızı herkes fark etmeyebilir. Etrafınızın enerjinizi düşürmesine izin vermemeli ve ilgiyi başka yere kaydırmalısınız. Belli konularda yeterince emin değilseniz boş yere riske girmeyin. Günün Atmosferi:Ev, aile ya da toplumsal olaylar önümüzdeki iki günün başlıklarından olabilir. Sabah saatlerinde gereksiz ve aşırı hareketler olumsuz sonuçlar yaratabilir. Öğle saatlerinde ise hassas konular, yaratıcı işler ve entelektüel başlıklar öne çıkıyor. Fakat ne yazık ki günün geri kalanında Pazartesi günü yazdığımız negatif enerjiler hakim olacak. Agresif tepkiler, tartışmalar ya da ufak tefek kazalar söz konusu olabilir. Mars ve Plüto konumu tepkilerin dozunu artırabilir ve kötü etkileri tetikleyebilir. Fakat bir yandan da algılarımız açık olursa ve beklentileri daha net anlarsak, pek çok şeyin üstesinden gelecek gücü yeniden bulabiliriz.

21 Ekim 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe yaratan konular gündeme gelebilir. Sabah saatlerinde ortaklı konularda karar vermek isteyebilirsiniz. Finansal konularda yeniden hareketlenmeler olabilir. Kriz yaratan konulara karşı sakin kalmanızda fayda var. Akşam saatlerinde beklemediğiniz değişiklikler yaşayabilirsiniz. Duygusal anlamda sıkıntılar olabilir.

21 Ekim 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Mühür... Duygusal ihtiyaçlarınıza fazlasıyla cevap veren karşı cinsle tanışarak güzel bir evlilik ve aşk planları yapacaksınız. Evliler ise eşleri ile anlaşma sağlayacaklar.

21 Ekim 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ruhsal olarak pozitif etkili bir günde olsanız da, aile ilişkileri ve değer verdiğiniz kişilerle ilgili bazı belirsizlikler, iletişim hataları yaşamaya açık bir günden geçmektesiniz Kendinizi iyi hissettirecek deniz kıyısı ortamlarda bulunmanız, ruhsal olarak dinlenmeniz ve yavaşlamanız, faydalı olacaktır. Evinizdeki doğalgaz ve muslukları bugün kontrol ederek evden çıkmanızı önermekteyim.

21 Ekim 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazı işlerinizde mantıklı düşünmenize rağmen duygusal kararlar alabilir, çabuk tepki verebilirsiniz. Sosyal çevrenizin üzerinizde yarattığı baskı yaşantınızı etkileyecek

21 Ekim 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aile köklerinden getirdiğiniz değerlerle bezeli bir hafta sonuna hazırsınız. Bu finansal bir rahatlama olabileceği gibi manevi anlamda bir arınma deneyimlemenize de fırsat verebilir.Ancak size sunulan fırsatları doğru görmeli, işaretlerin farkındalığına erişmelisiniz. Maddi anlamda yapacağınız başlangıçlar hayatınızın uzun bir döneminde etkisini sürdürecektir. Aile sermayesi ilekurma konusunda da olumlu desteklere sahip bulunuyorsunuz. Ancak kaynaklarınızın sınırlı olduğu ve bunları akıllıca değerlendirmeniz gerektiğini unutmamalısınız.

21 Ekim 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

21 Ekim 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 15' 32" R
Ay
Oğlak
09° 06' 32"
Merkür
Koç
16° 29' 44"
Venüs
Koç
29° 31' 12"
Mars
Balık
28° 47' 56"
Jüpiter
Boğa
23° 40' 38"
Satürn
Balık
16° 28' 08"
Uranüs
Boğa
22° 16' 43"
Neptün
Balık
28° 52' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 27"
Lilith
Başak
23° 12' 16"
True Node
Koç
15° 23' 47"
Son Güncelleme : 29/04/2024 05:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>