Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Nisan 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çevrenizde sizi seven, sizden çok hoşlanan bir sürü insan var. Fakat sizin gönlünüz çok başka birinde. Ondan beklediğiniz ilgiyi görememek sizi her ne kadar üzse de, alternatiflerinizin olduğunu bilmek size büyük keyif veriyor.

İşinizi çok seviyorsunuz ve büyük bir özen ile işlerinizi yerine getiriyorsunuz. Fakat zaman zaman sinirli davranışlar sergileyebiliyorsunuz. Bugün işyerinizde sinirinizin üstünde olduğu bir gün olacak.

Uzun zamandır almayı planladığınız bir şey için para biriktiriyorsunuz. Kısa zaman sonra bu isteğiniz gerçekleşecek ve para biriktirmekten kurtulacaksınız. Artık gönül rahatlığıyla paranızı harcayabileceksiniz.

Bugün eski bir dostunuzla beklenmedik bir biçimde karşılaşabilirsiniz. Bu karşılaşma sonucunda onun sitemleriyle karşılaşabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Oldukça şanslı bir dönemdesiniz. Her şey istediğiniz şekilde gelişiyor ve bu yüzden çok mutlusunuz. Elde ettiklerinizi değerlendirmelisiniz. Aşk ilişkilerinde sevdiğiniz insana içten içe bağlısınız ve sizi aramasını dört gözle bekliyorsunuz. Çektiğiniz para sıkıntısı birkaç güne kadar geçecek, biraz sabırlı olmalısınız.

21 Nisan 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Salı günümüz, saat 02:28  Ay-İkizler burcu geçişiyle başlıyor. Bu enerji bizi özgür kılan, harekete geçiren, düşüncelerimizi dışa ifade etmemizi sağlayan her türlü aktiviteye duyduğumuz ihtiyacın göstergesidir. Gerek dış dünyadaki aktivitelerinizde gerek ilişkinizi ilgilendiren konular üzerinde hem zihinsel hem de fiziksel olarak kabınıza sığmanız zordur. Saat 07:16 Merkür-Jüpiter görünümü, çalışmak, bir işi öğrenmek, yeni bir girişimde bulunmak, elinizdeki projeler üzerinde düşünmek, yolculuklar  yönünde size hız kazandırıyor. Uzak ülkelerde bulunan kişilerle alakalı işler, başka bir şehre, ülkeye yerleşmeler, taşınmalar,  kurs veya farklı bir alanda kendinizi geliştirme,  vize işlemleri gibi konular da bugün gündem maddenizde yer alabilir.  Ancak hangi konuda olursa olsun,  şartlar ve durumlar  mutlaka gözden geçirilmeli, aceleyle kararlar verilmemelidir. Olsun bitsin tarzında düşünmemek lazım. İşinize şimdi gelir ancak daha sonra zorlanabilirsiniz. Onun için daha dikkatli olalım. Karşınıza bir teklif veya olanak çıkarsa yine aynı şekilde incelemekte yarar var. Bugün, sağlığınızla ilgili konular üzerinde de ihmalkarlık yapmayınız. Eğer şikayetleriniz varsa, bunları mutlaka doktora gösteriniz. Yolculuklarda ötenize berinize dikkat ediniz. Farklı görüşte olan, yaşam tarzı sizinle uyuşmayan kişilerle de gereksiz tartışmalara girmeyiniz. Sonuçta kimseyi değiştiremiyoruz dostlarım. Biz işimize gücümüze bakacağız, akıllıca hareket edeceğiz. Saat 09:00 Ay-Satürn karşıtlığında bir yandan partnerimizle görüş alışverişinde bulunmak istiyoruz. Diğer yandan sorumluluklarımız bizi yoruyor. Anlayışa, olgun yaklaşımlara, hoşgörüye ihtiyacımız var. Duygusal anlamda pek samimi davranmayabiliriz. Aklımızda o kadar çok şey var ki halledilecek. Bize bu anlamda destek olacak bir can istiyoruz. Saat 18:11 Ay-Neptün görünüm etkisiyle, partnerinizin, sizin  hassasiyetinizi veya beklentilerinizi anlaması zor olabilir.  Aynı durum sizin içinde geçerlidir. Siz bazı sözleri yanlış yöne çekebilirsiniz. Aklı başında düşünmekte yarar var. Saat 22:53 Ay-Venüs kavuşumu  hem ilişkinizde  hem ortak paylaşımlarda hem de hedeflerinizle ilgili meseleler üzerinde aktif olarak hareket etmenizi sağlıyor. Kişi açıkgözlü davranarak çıkarlarını koruyabilir.  Kimlerle işbirliği yapması gerekiyorsa, çok akıllıca düşünmeli ve iyice odaklanmalıdır. En başından her şeyin konuşulmasında yarar vardır. Günün tüm güzellikleri sizden yana olsun. Huzurlu, aktif, başarılı bir gün geçirmeniz dileğimle,

21 Nisan 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddesel konularda kendinize yeni bir strateji içinde olacaksınız. Bulunduğunuz ortamlarda mantıklı bir şekilde davranıyorsunuz. Yoğun isteklerinizi ön plana çıkarmak istiyor ve gücünüzü farklı işlerde denemek istiyorsunuz. Bugün, isteklerinizde belli bir atış söz konusu olacak ve olayları mantıklı bir şekilde değerlendireceksiniz.

21 Nisan 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızı, maddi durumunuzu veya ortaya koymak istediğiniz planları ilgilendiren konularda harekete geçmeniz durumunda karşılığını görebileceğiniz günlerdesiniz. Ancak, bu esnada sizin çalışıp değerlerinin fayda sağlayacağı işlerden uzak durmalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde bazı işlerimiz yavaş ilerleyebilir veya zorlayıcı ve engelleyici etkiler ön plana çıkabilir. 11.00 dan sonra bu etkiler hissedilmeyecek. Koşuşturmacalar ve görüşmeler gündemde. Altından kalkabileceğimizden fazlasına söz verebilir ve bu sözleri yerine getirebilmek için mekik dokuyabiliriz. 15.00 sonrası ise, ufak çaplı da olsa yanlış anlaşılmalar, kanma veya kandırılma türünde gelişmeler ya da belirsizlikler ve dalgınlıklar söz konusu olabilir. Geceye doğru sevgi paylaşımları, şefkat, maneviyat duyguları ve sevgi ifadeleri artıyor. Sevgi ve inançla dolmaya başlıyoruz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

21 Nisan 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni hedefler koyabileceğiniz ve hızlı hareket edeceğiniz gününüzdesiniz. Artanyükünüze rağmen, pek çok konuyu halledebilecek ve başarılı olmanın sonuçlarını görebileceksiniz. Yapıcı planlar ve işe ait yeni organizasyonlar sizi öne çıkarabilir. Üstlerinizden destek ve onay görmeniz kariyer konusunda önemli ilerlemeler elde edebileceksiniz.

21 Nisan 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İKİLİ ilişkilerde gücünüzün siz de farkındasınız. İnsanların sizden olumlu şekilde etkilenmeleri lehinize gelişen olaylar yaratacak.

21 Nisan 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konulardaki işlerinizi tamamlayabilir, yeteneklerinize yönelebilir ve sahip olduğunuz değerlere daha fazla odaklanabilirsiniz. Akşamüstünden itibaren etkili olan Ay Merkür karesi ile gece yarısına dek çocuklarınız ve aşk hayatınızda iletişim problemleri, fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Sevginizi daha fazla göstermeye çalışmanız gereken bir günde bulunuyorsunuz.

21 Nisan 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün yaşayacağınız bazı gelişmeler, hayatınızda belirsizlikler doğmasına yol açabilir. Bu belirsizliklerin planlarınızı sekteye uğrattığını düşünüp sıkılabilirsiniz. Yapmanız gereken, sinirlenmek yerine işlerinize devam etmektir; belirsizlikler nasılsa kaybolacaktır.

21 Nisan 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 24' 38" R
Ay
Koç
08° 20' 31"
Merkür
Koç
19° 44' 47"
Venüs
Boğa
07° 19' 50"
Mars
Koç
03° 40' 55"
Jüpiter
Boğa
25° 09' 36"
Satürn
Balık
17° 00' 50"
Uranüs
Boğa
22° 38' 32"
Neptün
Balık
29° 03' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 56' 43"
Lilith
Başak
23° 54' 28"
True Node
Koç
15° 24' 40"
Son Güncelleme : 05/05/2024 13:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>