Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ekim 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi çok huzurlu hissediyorsunuz. Soranlara da bunun, uzun zamandır aşksız yaşamanızdan kaynaklandığını söylüyorsunuz. Bu yalanla kandırabildiğiniz tek kişi kendinizsiniz.

İşleri biraz erken hareketlendirdiniz. Bu aceleciliğe hiç gerek yoktu. İş yaşantınızda, sonradan sancılar çektiğiniz sabırsızlıkların ceremesini ödüyorsunuz.

Paralarınızı doğru yerlere kanalize ettiğiniz söylenebilir. Ama bugünlerde birikimlerinizin yüzünüzü güldürme şansı pek yok. Ek gelir arayışlarınıza devam etmelisiniz.

Son defa, diyerek sürekli kendinize izin verdiğiniz kötü alışkanlığınız, sadece sizi değil, yakın çevrenizi de etkiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kalbinizdeki sıcaklığı, bazı konuları abartıp bazı yetersiz kişilerin etkisinde kalıp soğutuyorsunuz. Sebepsiz yere günden güne uzaklaştığınız insanın, bir zamanlar sizin için neleri göze almış olduğunu çabuk mu unutuyorsunuz ? İki üç güne kalmadan çok şaşıracağınız ikili bir görüşmeniz olacak. Şimdiden oturup bu görüşmenin stratejisini saptamanızda yarar var.

22 Ekim 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 08:44 Ay-Uranüs görünüm etkisinde, size karşı ters bir şey yapılması halinde doğal olarak sınırlarınızı korumak istersiniz. Kararlarınızı kendiniz vermek ve hiçbir terslikle karşılaşmadan uygulamak istersiniz. Yönetilmekten, yönlendirilmekten hiç hoşlanmazsınız. Saat 15:30 Ay-Merkür görünümü, finansal konular üzerinde hassas düşünmemize neden olabilir. Dostlarımızın destek verici sözleri, insanların nazik tavırları kendimizi iyi hissetmemizi sağlar. Zayıf noktalarımızı gizleriz. Kimse içimizdeki acıyı, sıkıntıyı bilsin istemeyiz. 22:14-22:34 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında gelir durumunuz,  cinsel yaşamınız, güvenceniz gibi konularda hassasiyet gösterirsiniz. Üzerinize gelindiğini, sizi bir türlü anlamadıklarını düşünürsünüz. İsteklerinizi elde edememek canınızı sıkabilir. Genel olarak bu zaman diliminde bu hissedişler ve hassasiyet gayet olağandır. Yalnız şunu da hatırlatayım, çevrenizdeki insanlar da bu etki altında olacağından, size karşı yanlış bir harekette bulunabilirler. Birbirimize anlayışlı olmamız gerekiyor. Saat 22:34 Ay-Aslan burcu geçişinin parlak ışığı altında, biz de kendimizi dış dünyada göstermek isteyeceğiz. Bütün arzu ve emellerimizi elde etmek adına hareket edeceğiz. Enerjimiz yüksek olduğu için, insanları etkileme gücümüz de gayet güçlenecektir. Cumartesi gününüz güzelliklerle dolu geçsin. Canı gönülden sevgilerimle,    

22 Ekim 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Venüs burcunuzda size fiziksel anlamda gerekli motivasyonu veriyor. Bugün, ailevi konular üzerinde odaklaşabilirsiniz. Özgürlükçü yapınız engellere takıldığı zaman huzursuz olabiliyor ve sevdiklerinizin desteği, motivasyon kaynağı haline gelebiliyor. İçsel karmaşa yaşayacağınız bir gün. Unuttuğunuz sağlık problemleri gündeme gelebilir.

22 Ekim 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu hafta sonu, yeterince hâkim olmadığınız konularda somut adımlar atmayın. Kendinizi iyi hissetmek için alışverişe yoğunlaşıp, gereksiz harcamalar yapabilirsiniz. Belli kişilerle olan bağınız manevi yönden daha da güçlenebilir, birliktelik hissi daha da artabilir. Günün Atmosferi:Gündüz stres, gece eğlence! Ev ve aile yaşantısı ile birlikte bugün de toplumsal olaylar gündemimizde olacak. Sabah saatlerinde son dakika değişiklikleri nedeniyle gerilebilir yahut agresif kişilerle baş etmek durumunda kalabiliriz. Acele hareket etmemeli, iki düşünüp bir söylemeliyiz. Rutin akış bir nebze bozulabilir ya da planlarımız birden aksayabilir. Beşeri ilişkilerde uyum biraz güçleşiyor. Yapıcı olalım ve diyalogları sakince yürütelim. Gece saatlerinde ise; gündüzün aksine daha pozitif, keyifli ve sevgi doluyuz.

22 Ekim 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi duygusal açıdan etkileyen konular ve hassasiyetler olabilir. Eve ait konularda daha endişeli de olabilirsiniz. Şartları aşırı zorlamamalısınız.

22 Ekim 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal anlamda biraz düşüşe geçtiniz. Ancak küçük bir umut sizi yeniden sevgiye bağlayacak. Önemsediğiniz kişiden beklediğiniz haberler gelebilir.

22 Ekim 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün toplum içinde güzelliğiniz, enerjiniz, yetenekleriniz ve yaptığınız işlerle ön planda olacağınız, kariyerinizi, ailenizi ve ilişkilerinizi ilgilendiren görüşmelerinizde istediğiniz sonuçları daha rahat elde ederek, fırsatlara açık olduğunuz şanslı bir zaman dilimindesiniz.

22 Ekim 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

YAY Sosyal çevre alanlarınızda ve arkadaş ortamlarınızda para konularında anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Ortaklaşa paranızda bir artış, bolluk, bereket görülebilir.

22 Ekim 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Her ne kadar ağır enerjilere sahip olduğunuzu düşünseniz de özellikle arkadaşlık alanınızda yapacağınız bağlantılar, doğru iletişim ve toplumsal kurumlarla güven verici diyaloglar sayesinde önemli fırsatları yakalamanız mümkündür.Gece saatlerinde ise sosyalleşebileceğiniz ve canlı bir ruh haline geçebileceğiniz özel saatler deneyimleyebilirsiniz. Zihinsel ve ruhsal konularla ilgili farkındalıklar geliştirebilirsiniz. Yabancı bir ülkeye seyahat planları kurmak isteyebilirsiniz. Burç burç yorumları canlı günlük burç yorumları

22 Ekim 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

22 Ekim 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 28' 36" R
Ay
Oğlak
12° 05' 52"
Merkür
Koç
16° 33' 41"
Venüs
Koç
29° 47' 47"
Mars
Balık
28° 58' 19"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 46"
Satürn
Balık
16° 29' 20"
Uranüs
Boğa
22° 17' 29"
Neptün
Balık
28° 52' 42"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 13"
Lilith
Başak
23° 13' 46"
True Node
Koç
15° 23' 13"
Son Güncelleme : 29/04/2024 10:33

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>