Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Haziran 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Endişeleriniz boşuna olabilir. Aşkınız belki de böylece daha diri kalıyor. Ayrılık yaşadığınız kadar da sevgilinize kavuşmanın heyecanını yaşıyorsunuz. Ayrı kalışlar ilişkinizi daha sağlamlaştırıyor.

Mesleğinizi,alanınızı sevmenize karşınyaşamınızdaki insan ilişkileri sizi yıpratıyor. Bugün bazı insanlarla oturup konuşmayı düşüneceksiniz. Birtakım şeylere takılmadan çalışamıyorsunuz. Bu nedenle yeni arayışlar içindesiniz.

Bir zaman önce yaptığınız harcamanın ne kadar gereksiz olduğunu şimdi anlıyorsunuz. Bazı harcamalarınız lüzumsuzluğu konusunda aldığınız uyarılara tepkimeci davranmamalısınız.

Biraz daha tempolu çalışmanız gerekebilir. Bu hafta tamamlamanız gereken işleri daha sonraya erteleme imkanınız olmadığını biliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile büyüklerinizle onları mutlu edecek bir akşam geçirmeyi düşünüyorsunuz. Zaman ayırıp onlar için alışverişe çıkacaksınız. Sevecen, vefalı olmanıza karşılık biraz da ihmalkar olduğunuzu kabul ediyorsunuz. Öğlen saatlerinde bir yolcunuzu uğurlayacaksınız. Bu kısa ayrılık, size aylarca uzunlukta gelebilir. Çünkü yolcunuz hayatınızda çok özel yeri olan biri.

22 Haziran 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, saat 01:44 Ay-İkizler burcu seyri, özgürleştiren, sıra dışı bir şeyler yaratma içgüdümüzü besleyen ve bizi harekete geçiren bir enerjidir. Gerek dış dünyadaki aktivitelerinizde gerek ilişkinizi ilgilendiren konular üzerinde hem zihinsel hem de fiziksel olarak kabınıza sığmanız zordur. Sorunlar olsa dahi, bunların bir şekilde konuşularak halledilmesinin mümkün olduğunu bilmeliyiz. Esprili yanlarımızı ortaya koyabilirsek, durumları izah ederken ılımlı sözcükler kullanabilirsek karşımızdaki kişiyi ikna etmemiz gayet kolaydır. Saat 23:05 Ay-Jüpiter görünümü gerek özel gerekhayatındaki ilişkilerimizde nezaket ve uzlaşmayı önemseriz. Bize nasıl yaklaşıldığına bakarız. Anlaşmak adına gerekli adımları atarız. Tartışmak yerine konuşmayı tercih ederiz. Şansınız bol, huzurunuz yerinde, gönlünüz her dem mutlu olsun. Kalben sevgilerimle,

22 Haziran 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay karşıt burcunda hareket ediyor. Günü kendinle ilgili ihmal ettiğin konulara eğilerek geçirebilir, düzenini değiştirebilirsin.

22 Haziran 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaralarınızı sağduyu ile sarmalayarak bir yerlerden ruhsal arınmaya başlamanız doğru olacak. İlişkilerinizin gündemde olacağı bir gün diyebiliriz. Hürriyet Aile /

22 Haziran 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İkili ilişkileriniz bugün ön plana çıkabilir. Bugün karşınızdakinin isteklerini anlamakta zorlanabilirsiniz. Bu durum sizi sıkıntıya sokabilir. Uyum sağlamakta zorlanabilirsiniz. Tolerans göstermeniz gereken olaylar yaşanabilir. Sorumlu olduğunuz konulara bitişler olabilir. Ortaklaşa işlere daha fazla zaman ayırmanız gerekebilir.

22 Haziran 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yabancılar veya yabancı ülkelerle ilgili bir gün geçirebilirsiniz. İş Bağlantıları, yatırımlar, yurtdışındaki mesleki eğitim programları hep günün konuları arasında olacak.

22 Haziran 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay karşıt burcunuzda ilerlerken ilişkiler konusunda yoğun bir gündeminiz olabilir. Tek başına hareket etmek istemeyeceğiniz bir gün olabilir. Her ne kadar duygusal yaklaşımlar geliştirmek zor olsa da empati gücünüzü ortaya koymak durumunda kalabilirsiniz.

22 Haziran 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda hareketli bir gün geçirebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde çözüme kavuşturmak zorunda olduğunuz konuları ertelemeyin. Bugün, duygularınızı abartılı bir şekilde ortaya koyabilirsiniz.

22 Haziran 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal açıdan gerilim hissedeceğiniz bir gün. Farklı istekler içinde bulunabilir, sabırsız ve heyecanlı davranışlarda bulunabilirsiniz. Son derece yoğun duygular içinde bulunduğunuz için gereksiz sorumluluklar alabilirsiniz.

22 Haziran 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

22 Haziran 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 24' 02" R
Ay
Oğlak
11° 03' 02"
Merkür
Koç
16° 32' 17"
Venüs
Koç
29° 41' 58"
Mars
Balık
28° 54' 42"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 40"
Satürn
Balık
16° 28' 55"
Uranüs
Boğa
22° 17' 13"
Neptün
Balık
28° 52' 33"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 57"
Lilith
Başak
23° 13' 14"
True Node
Koç
15° 23' 25"
Son Güncelleme : 29/04/2024 08:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>