Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Nisan 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün sevgilinizle gittiğiniz yerde sudan bir sebep yüzünden tartışmaya girerek gecenizi mahvedebilirsiniz. İlişkiniz bu şekilde giderse ikinizi de yıpratmaktan başka bir işe yaramayacak.

İş arkadaşlarınızla biraz fazla içli dışlı oluyorsunuz. Sizi kendine rakip gören arkadaşlarınızın bunu sizden itinayla saklıyor. İş yerine özel hayatınızı getirmekten kaçının.

Elinize geçeceğini umduğunuz bir paradan dolayı harcama içine girmişsiniz. Bu kadar rahat davranmayın. Planda olmayan gelişmeler son anda canınızı sıkabilir.

Sizin en büyük sorununuz sırlarınızı olur olmaz kişilere açmak. Özellikle Akrep burcuna sakın ola sır vermeyin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal ve özel hayatınızda önceliklerinizi çok iyi değerlendirmeniz gereken bir dönem içindesiniz. Vereceğiniz bir karardan dolayı ailenizden birisinin kalbini kırabilirsiniz. Hayatınızdaki durgunluğa bir son vermek, yeni atılımlar içine girmek istiyorsunuz. Bu konuda yakın bir arkadaşınızdan destek alacaksınız. Yaşadığınız olumsuzlukları değiştirmek tamamen sizin elinizde.

22 Nisan 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Çarşamba günümüz saat 00:35 Mars-Pluto olumlu görünüm etkisi altında başlayacak. Bu enerjiyi,  kafanızın içindeki planlara ve  hayat görüşünüze göre neler yapmanız gerektiği yönünde kullanabilirsiniz. İşinizde ustalaşmak, gelir düzeyinizi arttırmak için eksiklerinizi gözden geçirmeniz faydalıdır. Sorumluluklarınız ve aklı başında hareketleriniz size yeni kazanç kapıları aralayabilir.Saat 00:44 Ay-Jüpiter görünümü, bekar Yaylar için yeni bir tanışmaya vesile olabilir. İlişkisi olanlar için bir yolculuk işaretçisidir. Canlanırsınız, konuşursunuz, haberleşirsiniz ve hoşunuza giden şeylere zaman ayırırsınız. Saat 08:38-23 Nisan saat 07:25 arasındaki  Ay-Boşluk etkisi altında, partnerinizle aranızdaki sorunları büyütmeyin. Mümkünse bu zaman dilimi içinde her ne olursa olsun, birbirinize karşı anlayışlı olmaya çalışınız. Saat 16:26  Merkür-Pluto görünümü hemhayatınızı hem de özel ilişkilerinizi,  güven-istikrar-uzun vadeli olacak şekilde gözden geçirmeniz anlamına geldiğini söylüyor.  Tatminkar birhayatı ve beraberlik dendiği zaman,  insanın kafasında soru işareti uyandırmaması tabii ki önemlidir. Fakat soru işareti uyandırıyor diye de, pes etmek, inatlaşmak, sabit fikirli düşünmek, hep kendimiz adına meseleleri ele almak gerekmez. Bir de şu husus var. İnsan bazen, sırf başkalarını memnun edeceğim, kazanacağım diye, huzursuz ve güvensiz bir ortamda sağlığını hiçe sayacak şekilde çalışmamalıdır. Onun için benim tavsiyem, gerçekçi bir şekilde duruma bakmanızdır.Saat 21:41 Venüs-Jüpiter görünümü, ilişki meselelerinde yaşanan sorunların giderilmesinde yardımcıdır. Yeni bir tanışmayı işaret edebilir. Farklı birinden etkilenmenizi sağlar. Bir yolculuğun işaretçisidir. Eğitim veya ticari konularda tarafların bir araya gelmelerini sağlar. Umut verir, hareketlilik getirir ve moral gücünüzü yükseltir.Günün hepimiz için güzelliklerle dolu geçmesi dileğimle,

22 Nisan 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tüm enerjinizi para kazanmaya ayıracak, bu konularda inisiyatifi kimseye bırakmayacaksınız. Birden fazla işle ilgilenebilirsiniz. Sosyal ilişkilerinizi geliştirmek için kapasitenizin üzerinde çabalarda bulunabilirsiniz. Yabancı kişilerle duygusal yaklaşımlarınız da olabilir. Küçük çaplı organizasyon işleriniz giderek büyüyebilir

22 Nisan 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygu ve düşünceleriniz değişik ve ilginç arkadaşlıklara ya dabirliklerine neden olabilir. Son dakika değişiklikleri hoşunuza gidecek maceraları gündeme getirebilir. Bazı yatırımlar mevcut yaşam tarzınızda istikrar sağlamanıza yardım edecek değişikliklere neden olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Haftanın en uyumlu ve güzel günlerinden birindeyiz. Venüs ve Jüpiter arasındaki olumlu açı sevgimizi ve düşüncelerimizi gösterebilmemiz, ifade edebilmemiz için olanak sağlarken, duygularımız coşabilir ve sevgi bazında içimiz içimize sığmayabilir ya da yaratıcılık gerektiren, estetik veya sanatla ilgili konularda yeteneklerimizi en iyi şekilde kullanabilir ve bu başlıklı konularda başarı sağlayabiliriz. Sadece Ay'ın boşlukta olması zaman zaman karasızlıklara, belirsizliklere veya isteksizliklere neden olabilir, ama belli belirsiz bir etki. Çok önemsemiyorum Niobe'ce.

22 Nisan 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni hedefler koyabileceğiniz ve hızlı hareket edeceğiniz gününüzdesiniz. Artanyükünüze rağmen, pek çok konuyu halledebilecek ve başarılı olmanın sonuçlarını görebileceksiniz. Yapıcı planlar ve işe ait yeni organizasyonlar sizi öne çıkarabilir. Üstlerinizden destek ve onay görmeniz kariyer konusunda önemli ilerlemeler elde edebileceksiniz.

22 Nisan 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Işık... Epeydir beklediğiniz olumlu sonuca ulaşmış olacaksınız. Günü muhteşem kapatarak içsel huzur içine gireceksiniz. Sevdiğiniz kişinin sizi kıskanacağından emin olun.

22 Nisan 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kısa seyahatler, iletişim, haberleşme ve yakın çevre ilişkileri odak noktanız olurken, Merkür Güney Ay Düğümü kavuşumu ile aile büyükleriniz, patronlarınızla ilişkileriniz ve özel hayatınızda yanlış anlaşılmalara açık bir enerjiden geçmektesiniz. Aynı gün geçmişten tanıdığınız birisi ile karşılaşabilir, ondan haber alabilirsiniz

22 Nisan 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, içinizde müthiş bir enerjinin doğmakta olduğunu hissetmeniz mümkündür. Oldukça canlı olabilirsiniz ve bu da, günün tüm potansiyellerini olumlu biçimde etkileyebilir. Ön plana çıkıp mesleğinizde bazı ilerlemeler kaydedebilirsiniz.

22 Nisan 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 26' 39" R
Ay
Koç
08° 51' 06"
Merkür
Koç
19° 46' 18"
Venüs
Boğa
07° 22' 24"
Mars
Koç
03° 42' 31"
Jüpiter
Boğa
25° 10' 06"
Satürn
Balık
17° 01' 00"
Uranüs
Boğa
22° 38' 40"
Neptün
Balık
29° 03' 35"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 56' 49"
Lilith
Başak
23° 54' 42"
True Node
Koç
15° 24' 41"
Son Güncelleme : 05/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>