Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Eylül 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni kurduğunuz dostluğun aşka dönüşmesini istiyor, ama sanki bundan korkar gibi davranıyorsunuz. Hafta içi bir akşam buluşacaksınız. Açılın. Onun ne düşündüğünü bilmiyorsunuz. Ama böylesi daha heyecan verici değil mi ?

Yakın birarkadaşınızla ya da ortağınızla bir kırgınlık yaşayacaksınız. Onun güvensizliği kadar sizin alınganlığınızın da payı var bunda. Ortak bir dostunuz arayı yapacak ama ortağınıza yönelik bir beklentisi var. Size dikkatli olmak düşüyor.

Büyük bir alışverişteki savurganlığınız herkesi hayrete düşürdü. Bu hafta bunun pişmanlığını yaşayacaksınız. Bir miras söylentisi var ama nedense pek oralı değilsiniz. Fazla uzun vadeli birolduğunu düşünüp ilgisiz davranıyorsunuz. Yanılıyor olabilirsiniz. Varislerden biri çok üstüne gidiyor işin.

Bir eğlence yerine davet edileceksiniz. Eğer yeni dostluğunuzu bir aşka dönüştürmeye kararlı iseniz, bu daveti bir bahaneyle reddedin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Alınganlığınızı biraz azaltın. Hemyaşamınızda hem duygusal yaşamınızda bu hafta yaşadıklarınız alınganlığınızın bir sonucu. Ailenize fazlaca düştünüz. İyi bir şey tabii. Ama durup dururken bu düşkünlüğün nedeni ne ? Biraz vicdan gibi mi, ne dersiniz.? Bir doktor işiniz olacak. Sizinle ilgili değil ama yine de çok meraklanacaksınız.

23 Eylül 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar 23 Eylül saat 05:29-23 Ekim saat 14:57 tarihleri arasında Terazi burcunda ilerleyecek Güneş, sosyal yaşamda birebir bağlantımız olan kişilerle ilişkimize önem verdiğimiz zamandır. Uyumlu ve dengeli insanlarla bir arada olmak isteriz. Kaprisli, bencil insanlardan uzak dururuz. Yeni kişilerle tanışırız. Bu da dönemin hoş etkileri arasındadır. Elit, kaliteli, popüler mekanları tercih ederiz. Özellikle davetler, organizasyonlar, insanların bir araya geldiği sanat mekanları ilgimizi çeker. Genel olarak bu dönemde, sosyal hayatta kurulan ilişkiler, yeni insanlarla tanışmak, beraberliklerimizde uyum ve paylaşımdan yana düşünmek kolaylaşır. Maddi konularda girişim arzumuz yoğundur, hedefimize varmamızı sağlayacak insanlara ulaşma ihtiyacımız bir hayli yüksektir. Aşka kapılarımız açıktır. Başkaları bizden farklı düşünse de, bu farklılıkları adil ve nazik biçimde dengeye oturtmak isteğimiz ön plandadır. Bu geçişte 4, 7 ve 8 Ekim tarihlerindeki görünümler bir hayli önem taşıyor. 4 Ekim tarihinde, yeni bir işin yürürlüğe konması için ihtiyaç duyulan paranın göstergesidir. Ayrıca parasal konuları merkez aldığımızın göstergesidir. Stresli olabiliriz. İş hayatınız, sosyal çevreniz, arkadaşlıklarınız, umutlarınız yönünde mantıklı düşünmekte yarar vardır. 8 Ekim tarihinde, enerjiniz gayet yüksek olacak. Yeni bir girişim söz konusu olabilir. Artık durmaya, beklemeye niyetiniz yoktur. Hem aşkta hem hayatınızı ilgilendiren konularda atılımda bulunmaya çalışırsınız. Hem çevrenizle ilişkilerinizde popülerliğiniz yükselir hem de aşkta aktifsinizdir. Uyumlu dostlar, adil insanlar, sosyal yaşam, dengeli dostluklar ve amacınıza uygun işlerle adınızı duyurmaktan yana düşünürsünüz. Saat 15:14-24 Eylül saat 06:59 arasında Ay-boşluk etkisi altında eleştiri, kinayeli konuşmalar, bazı kişilerin gereksiz abartılı tavırlarıyla karşılaştığınızda tepki gösterebilirsiniz. Ancak biraz sabırlı olmanızı tavsiye ediyorum. Güneş-Terazi sürecinin her birimiz için adalet, barış, huzur ve güzelliklere vesile olması, haklı ile haksız arasındaki ayrımın doğru biçimde yapılmasına vesile olması dileğimle,  

23 Eylül 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sizin doğal ve yetenekli yapınızı çevreniz de fark ediyor. Bugün, bir çok fırsatların gündem kazanacağı bir gün. Yaşam kalitenizi arttıracak olayları irdelemek zorundasınız. Bilinçaltınız oldukça yoğun. Hızlı düşünmek zorunda kalacaksınız. Fakat, hatalara da açık olabileceğiniz bir gün. Sinirli davranışlardan sakınmalısınız.

23 Eylül 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal teklifler, organizasyonlar, aktiviteler, ekip çalışmaları önümüzdeki on gün boyunca ağırlıklı olarak gündeme gelebilir. Tüm burçlar için gün geneli: Yanılma olasılığı yüksek, bilerek veya bilmeyerek yanıltıcı olabilecek kişi sayısı fazla. Aynı etki ülkemizin yıldız haritası açısından da etkili. Dolayısıyla, bizi bekleyen gizli oyunlara karşı ülke olarak bir bütün olarak açık akılla mücadele etmeliyiz. Görünene değil görünenin arkasındakilere odaklanma ve güvenliği ön planda tutma zamanındayız.

23 Eylül 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün anneye dair konularda hareketlilik yaşayabilirsiniz. Annenizle birlikte daha fazla zaman geçireceksiniz. Karşılıklı anlayış geliştirme yönündeki fırsatları değerlendirmeye bakın. İş ve kariyer konularında ise sorumluluklar ve beklentiler öne çıkıyor. Uzun vadeli hedeflerinizi ve imkanlarınızı gözden geçirmeniz gerekebilir.

23 Eylül 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

DUYGUSAL anlamda yolunda gitmeyen olaylarla karşılaşabilirsiniz. Pireyi deve yapmamak, sorunları uzatmamak sizin için daha hayırlı.

23 Eylül 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğün atlayıp, dengeli beslenmediğiniz için sağlığınızı bozdunuz. Yakınlarınız size iyi bakıyor doğrusu. Bu sayede, kısa bir süre sonra eski sıhhatinize kavuşacaksınız... Kadim dostunuza verdiğiniz sözü tutamadınız diye canınız sıkkın. Üzülmeyin, o sizi anlayacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal hayatınızlahayatınızı birbirine karıştırıyorsunuz. Dedikodular yüzünden özel hayatınızda birtakım fedakarlıklar yapmanız gerekebilir. İşinizle ilgili karar verirkenarkadaşlarınız konusunda oldukça dikkatli davranmanız gerekiyor.

23 Eylül 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 26' 15" R
Ay
Koç
08° 44' 59"
Merkür
Koç
19° 45' 60"
Venüs
Boğa
07° 21' 54"
Mars
Koç
03° 42' 12"
Jüpiter
Boğa
25° 09' 60"
Satürn
Balık
17° 00' 58"
Uranüs
Boğa
22° 38' 38"
Neptün
Balık
29° 03' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 56' 48"
Lilith
Başak
23° 54' 39"
True Node
Koç
15° 24' 40"
Son Güncelleme : 05/05/2024 14:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>