Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Haziran 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün küçük bir tartışma yaşayabilirsiniz. Ondan hızla uzaklaştığınızı hissediyor, karamsarlığa düşünüyorsunuz. Farklı çevrelerde bulunmak zorunda oluşunuz yakınlığınızı olumsuz etkiliyor

Duygularınızdan bağımsız davranamadığınız için sık, sık hayal kırıklığı yaşıyorsunuz. Arkadaşlık ilişkileriyleilişkilerini karıştırmak, bazen çalışma yaşamınızı zorlaştırabiliyor.

Bugün büyük bir alış veriş planı yapabilirsiniz. Küçük birikiminizin verdiği güvensizlik, başka koşullarla bir kıyaslanmaya sokulduğunda sizi kısmen rahatlatabiliyor.

Sağlık konularında dikkatli olmanız gereken bir dönemdesiniz. Özellikle soğuk algınlıklarına karşı dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşama doğru işinizle ilgili alacağınız bir haber sizi çok mutlu edecek. Bu haber bir kutlama nedeni de olabilir. İlerleyen saatlerde kendinizi, sizi doğrudan ilgilendirmeyen bir problemin ortasında bulacak ve soğukkanlılığınız sayesinde, bu problemi daha doğmadan önleyeceksiniz. Bu davranışınız size yönelik bazı önyargıları değiştirebilir.

23 Haziran 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, Saat 00:19 Ay-Neptün zorlu görünüm etkisinde, aileniz ve partnerinizle ilgili konularda gerçekçi olalım. İki yönlü bir etki olduğu için, bir yandan iyi niyetimiz diğer taraftan, kafanızı karıştıran meseleler yüzünden kafamız karışabilir. Gerçekten iyi tanıdığınızı düşündüğünüz insanlar bile, son zamanlarda tuhaf konuşuyorsa bize düşen aklımızı başımıza toplayıp, olan biteni izlemek olmalıdır. Saat 15:32 Ay-Satürn karşıtlığı, hayatın olgunlaşma yönündeki dersinin ilişki ve kişisel anlamdaki geleceğinizle ilgili konulardaki etkisini vurguluyor. Sizin öncelikle ne istediğinizi, ne hedeflediğinizi, amacınızın ne olduğunu bilmeniz ve buna göre kararlarınızı gözden geçirmeniz gerekiyor. Şu sıralarda hem kendinizle hem hayatla, hem ilişkinizle ilgili konularda test ediliyorsunuz. Ancak bu test, tercihlerinizi yaparken, tüm olasılıklarıyla, geçmişte yaşananları ölçüp tartmanız gerektiğini vurguluyor. Ben derim ki, aceleci kararlar vermeyin. Akışta kalın ancak gerçekçi olun. Saat 21:46-24 Haziran saat 01:07 arasında Ay-boşluk etkisi ilişkide, yanlış anlama ve anlaşılmaya sebep olabilir. Onun olayları kendi bakış açısıyla değerlendirirken takındığı abartılı tavırlardan sıkılabiliriz. Etrafımıza şöyle bir bakarız. Her şey bize boş görünür. Bazı kişilere kızarız, söyleniriz. Kendi canımız bildiğimiz insanlara yöneliriz. Aradığımız huzurdur. Ancak bakarız ki, huzur kimsede yoktur. Döneriz yine kendi içimize. Ay boşlukta iken enerjimizi azaltıcı değil bilakis yükseltici olan aktivitelere önem vermek lazım. Bir yürüyüş, kitap okumak, sohbet etmek iyi gelebilir. Her işinizde kolaylıklar dileğimle,

23 Haziran 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kararsızlığının zirve yaptığı bir gün. Bugün yaptığın konuşmalarda tam olarak ne istediğini ifade etmekte zorlanabilirsin.

23 Haziran 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Rekabet ortamı yaratmamaya dikkat etmelisiniz. Daha fazla anlayışa ihtiyacınız olduğu bir gün. Bu yüzden ilişkilerinizde ani çıkışlar yapmamaya özen gösterin. Hürriyet Aile /

23 Haziran 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ikili ilişkileriniz gündeminizi meşgul edebilir. Eşinizle ilgili konulara dikkat etmeniz gerekebilir. Değişen koşullar sizi zorlayabilir. Çevrenizdeki insanlara karşı tepkisel olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde çözülmeler olabilir. Olayları daha iyi kavramanız gereken bir gündesiniz. İlişkilerinizdeki değişken koşullar sizi zorlayabilir.

23 Haziran 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaşlarınızla yaşadığınız sorunların çözüldüğünü görmeye başlayabilirsiniz. Sosyal açıdan yeni ilişkilere açıksınız. Ortaklık gerektiren konularda aksilikler çıkabilir.

23 Haziran 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde çalışma hayatınızda ve yapmanız gereken günlük rutin işlerinizde birtakım aksaklıklar ve geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. Boyun ağrıları yaşayabileceğiniz bugün, çalışma hayatınızda daha fazla efor sarf etmeniz gerekebilir

23 Haziran 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğiniz insanla ortak hareket edebilir ve keyfinizi yükseltebilirsiniz. Ortaklaşa para konularında beraber alacağınız kararlar çok etkili olacak.

23 Haziran 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Partneriniz ile tutkulu bir gün geçirirsiniz. Fikir ayrılığı yaşasanız da birbirinizden kopmanın zor olduğunu kavrarsınız. Hayat yolculuğunda zorlukları beraber göğüslemenin değerli olduğunu unutmayın. Ortak paylaşımlar alanınızda zor bir süreç yaşayabilirsiniz.

23 Haziran 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Yenilikler yapmanın vakti geldi de geçiyor bile.

23 Haziran 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 12' 17" R
Ay
Oğlak
08° 22' 13"
Merkür
Koç
16° 28' 47"
Venüs
Koç
29° 27' 05"
Mars
Balık
28° 45' 22"
Jüpiter
Boğa
23° 39' 51"
Satürn
Balık
16° 27' 50"
Uranüs
Boğa
22° 16' 32"
Neptün
Balık
28° 52' 11"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 16"
Lilith
Başak
23° 11' 54"
True Node
Koç
15° 23' 56"
Son Güncelleme : 29/04/2024 03:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>