Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Eylül 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk konusundaki düşünceleriniz günbegün değişiyor. Çevrenizde yaşanan ilginç bulduğunuz aşk ilişkileri sizi gittikçe tutuculuktan uzaklaştırıyor. Kendinizi artık çok sorgulamayacağınız ilişkilere hazır hissediyorsunuz.

Birisiyle çok ileri boyutta bir sürtüşmeniz var. Bunuhayatınızın en temel problemi olarak görüyorsunuz.. Bu sürtüşmeyi halletmek için daha yetkili birisi aranıza girmeye çalışıyor.

Eliniz bugünlerde bayağı darda. Yakın gelecekte de bir çıkış kapısı görünmüyor. Ama uzun vadede geçmişteki bir yatırımınızla ilgili sizi sevindirecek haberler gelecek gibi görünüyor.

En başından beri karşı olduğunuz bir ilişkiye orasından, burasından sürekli müdahale ediyorsunuz. Bu, sizin fazla karışmamanız gereken bir konu.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Enerjiniz çok iyi ve kafanız iyi çalışıyor. Bir süreden beri kafanızı kurcalayan sorunlara bugün yaratıcı ve farklı çözümler bulabilirsiniz. Hoşunuza gidecek ortamlara girebilir ve yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Sosyal çevrenizde bazı ilginç gelişmeler yaşayabilirsiniz ve enerjinizi bu gelişmelere yönlendirmeniz gerekebilir. Arkadaşlarınızla birlikte hoş vakit geçirme şansınız olacaktır. Bazı beklentilerinizin gerçekleşmesi için önemli adımlar atabileceksiniz. Karşınıza fırsatlar çıkacaktır ve bugün girişimde bulunmak için uygun bir gündesiniz.

24 Eylül 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Çarşamba gününe, saat 09:14 itibariyle Terazi burcunda oluşacak Yeniayın olumlu ışığı altında uyanıyoruz. Eğitim hayatımız, inancımız, hayata bakış açımız, ticari faaliyetlerimiz, hukukla alakalı işlerimiz ve de başkalarıyla olan her türlü ilişkimiz anlamında olumlu buluyorum. Kendimizi geliştirme, diğer insanlara  destek verme, toplumsal hayatta birlik ve beraberlik duygusu içinde hareket etme yönünde bu Yeniayın güçlü tesirleri altındasınız. Bir grup içinde hem liderlik özelliklerinizi sergileme hem de o grubun bir parçası olduğunuz bilinci içinde hareket etme anlamında da sizleri destekleyici bu Yeniay, çatışmadan, tartışmadan, huzur içinde ve birlik duygusuyla insanları kucaklamada hakikaten yararlıdır. Umutlarınızı güçlendirici, ortak projeler için işbirliğinde bulunmanızı sağlayan bu Yeniay, organize işler, geleceğe dönük idealler, hedefler belirlemede de size ışık oluyor. Arkadaşlık ilişkilerinizi güçlendiriyor, başkalarının nazik şekilde size yaklaşmalarını sağlıyor. Saat 21:30 Ay-Mars görünümü bu Yeniayın,  hedefimize uygun şekilde ilerlememizde ve de  işbirliğinde bulunmamızda yardımcı bir güç olduğunu gösteriyor.  Farklı bir yerde yaşamımızı yeniden kurabilir, maddi ve manevi anlamda durumumuzu gözden geçirebilir, canla başla mücadele edebiliriz. Yolculuklar, yeni girişimler açısından etkili olan bu Yeniay, hem özgür bir şekilde kararlar vermemizi hem de gerektiğinde başkalarıyla ortaklaşa ilerleyebilmemizi sağlaması açısından olumludur. Yeniayın sizlere her alanda gönül huzuru duyacağınız  güzellikler yaşatması dileğimle,

24 Eylül 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kafanızda her zaman, uğraştığınız işin dışında, henüz kendinizin de somutlaştıramadığı başka işlere yönelmek var. Yeteneklerinizi ortaya çıkarma çabası içindesiniz. Entelektüel oluşumlar için uygun bir gün olmasına rağmen, duygusal takıntılarınız yüzünden olayların sınırlarını genişletebilirsiniz. Planladığınız olayları yaşama geçirmek için daha fazla beklememelisiniz.

24 Eylül 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda sadece yardım etmek amacı güdüyor olsanız da, birkaç gün için, zor olsa da, her anlamda geri planda kalmanızda fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Aslen ne istediğinize karar verebilirseniz(arabayı değiştirmek, yeni bakış açıları, yeni tasarım veya yeni bir arkadaş v.b), kaynaklarınızı ve enerjinizi daha doğru kullanarak doğru sonuçlar elde edebilirsiniz. Aksi takdirde, detaylara boğulmaktan veya tamamen asıl istediğiniz şeylerden kopmaktan kaçmanız zor olabilir.

24 Eylül 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İşe dair konularda hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Yeni girişimleriniz için destek bulmakta zorluk çekmeyeceksiniz. Ayrıcaçevrenizi genişletme fırsatı sağlayacak organizasyonlara katılabilirsiniz. Öte yandan gün içinde arkadaşlarınızla görüşebilir hatta ortak projelerde çalışma fırsatı yakalayabilirsiniz.

24 Eylül 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SEBEPSİZ bir şekilde hırçınlaşıp, çatacak insan arıyorsunuz. Özellikle araç kullanan Yaylar sakin olmaya çalışın. Açık havada bulunun.

24 Eylül 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğün atlayıp, dengeli beslenmediğiniz için sağlığınızı bozdunuz. Yakınlarınız size iyi bakıyor doğrusu. Bu sayede, kısa bir süre sonra eski sıhhatinize kavuşacaksınız... Kadim dostunuza verdiğiniz sözü tutamadınız diye canınız sıkkın. Üzülmeyin, o sizi anlayacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki olumlu gelişmeler karşısında sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra herşey daha da yolunda gidecek. Planlarınızı da bu sayede gerçekleştirebileceksiniz. Dost sandığınız bir insanın tutumu ve davranışları sizi oldukça şaşırtacak.

24 Eylül 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 39' 35" R
Ay
Koç
12° 06' 60"
Merkür
Koç
19° 56' 03"
Venüs
Boğa
07° 38' 50"
Mars
Koç
03° 52' 46"
Jüpiter
Boğa
25° 13' 13"
Satürn
Balık
17° 02' 06"
Uranüs
Boğa
22° 39' 26"
Neptün
Balık
29° 03' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 33"
Lilith
Başak
23° 56' 10"
True Node
Koç
15° 24' 46"
Son Güncelleme : 05/05/2024 19:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>