Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Haziran 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu kıskanıyorsunuz denilebilir. Kendinize bunu itiraf etmenizde bir sakınca yok, sadece siz duymuş olacaksınız. Her zaman ilkellik diye tanımladığınız kıskaçlık duygusuyla doğru dürüst tanışmanız için iyi bir fırsat.

Yeni tekliflere, yeni atılımlara hazırlıklı olun. Daha çoğunu başarmamanız için bir neden yok. Çalıştınız ve başardınız. İşinize olan bağlılığınız, kişisel yetenekleriniz önünüzü açmaya devam edebilir.

İçinize sindiremeseniz de daha kapalı ve sıkı bir para politikası izlemeniz yararlı olacak. Hayata bakışınızı, ondan beklentilerinizi tam karşılayacak bir standardı, günde yirmi dört saat çalışarak da elde edemeyeceğinizi biliyorsunuz.

Bazı diyaloglarla, ne kadar yersiz kuruntular içinde olduğunuzu anlamak sizi mutlu edecek. Aşk yaşamınıza hak ettiği kadar sıcak ve saygın bakabileceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Cesaret arttırıcı görüşmeleriniz var. Destek gerektiren atılım düşüncelerinizi ertelemeniz gerekmeyecek gibi. Yenilgiyi kolay kabullenen biri olmamanıza karşın, kendiliğinizden cesaret üretemiyorsunuz. Eskilerde yarım kalmış bir mutluluk, bugünlerde onu tamamlamanız için yeniden karşınıza çıkabilir. Kısa ama çok hareketli bir yolculuk görünüyor size.

24 Haziran 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Saat 08:48 Ay-Merkür görünümü, fikirlerinize uygun kişilerle konuşmaktan hoşlandığınızın göstergesidir. Özellikle partnerinizin yaklaşım tarzı, sizi dinlemesi, tartışmadan uzak durması hoşunuza gider. Bu bazılarınız için, yeni biriyle tanışmanın göstergesidir. Konuşmalarıyla dikkatinizi çeken bu kişiyi yakından tanımak isteyebilirsiniz.Saat 17:26 Ay-Mars görünüm etkisinde, sizi rahatsız eden durumlara sabır göstermeniz mümkün olmuyor. Bir dokun bin ah işit halindesiniz. İster istemez tepkilerde bulunabilirsiniz.Saat 18:48-25 Haziran saat 05:30 arasında Ay-boşlukta olacağından, İletişimde, yolculukta  gecikmelere dikkat edelim.  Etrafınızdakiler, gerilimli, mesafeli gibidir. Bu durum yakın dostlarınızla temasta bulunmanız veyagüçten fırsat bulursanız şöyle bir hava almak için dışarıya çıkmanızla biraz olsun azabilir. Bilgisayarınızdaki önemli bilgilerinizi depolamanız, ajandanızı kontrol etmeniz ve planlarınızı bundan sonra çok güvenseniz bile kimseyle paylaşmamanız yararlıdır. Sıkıntılarımıza merhem olabilecek  kişilerle karşılaşmamız dileğimle,

24 Haziran 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sizi ilgilendiren tüm konulara kendinizi verecek ve başarınızı ortaya çıkaracaksınız. Israrcı davranışlarınızın altında geleneksel tavırlarınız yatıyor. Bugün, kendinizi dingin ve yaratıcı bir şekilde ifade etmelisiniz. Duygularınız ve mantığınız güçlü bir kombinasyon halinde. Olayların üstesinden cesaretle gelebileceğinizi unutmamalısınız.

24 Haziran 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı varsayımlarda bulunmadan önce gerçekleri araştırmanızda fayda var. Kulaktan dolma bilgilere göre hareket etmeniz sizi kötü gösterebilir. Doğru seçimleri yapabilmeniz için geçmiş tecrübelerinizi kullanmalısınız. Kişisel veya maddi ilişki,birliliği ya da işlerinizi başkalarıyla paylaşmamalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Zihnimiz açık ve yaratıcılığımızı kullanabiliriz. Ancak, değişken koşullara ayak uydurmakta zorlanabiliriz de bir taraftan. Entelektüel faaliyetler, öğrenme arzusu, bilgi paylaşımları, eğitsel çalışmalar, grup faaliyetleri, bilişim, teknoloji, medya, yayıncılık, sosyal medya başlıklı konular ön planda. Sabah saatlerinde iletişim kurmamız ve kendimizi ifade etmemiz daha kolay olabilir, görüşmelerimizi bu saatlere alabiliriz. Öğle saatlerinde ve sonrasında ise, sakarlıklar veya ufak tefek kazalar söz konusu olabilir, acele hareketlerden kaçınmakta fayda var. Akşam saatleri farklı hoşluklara, değişikliklere veya beklenmedik durumlara dikkat çekiyor. Değişiklik yapmak isteyebiliriz. 19.00 sonrası, halsizlik, belirsizlik veya kararsızlık türünde ruh halleri ön planda.Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

24 Haziran 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zihinsel olarak hareketli bir gündesiniz. Yazışma ve konuşmalarınızda kendinizi daha cesur hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi tamamlamak için mücadele edebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki olaylar ilginizi çekebilir. Yeni haberler gündeminizi etkileyebilir. Ticari faaliyetlerinizde daha yoğun olarak ilgilenebilirsiniz.

24 Haziran 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni masraflara hazır olun. Paranızı mutluluk duyacağınız şeylere harcayacaksınız. Yine de bütçenizi zorlamamanızda fayda var.

24 Haziran 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Dünyayı günlük olayları çok farklı ve karmaşık olarak algılayabilirsiniz. Bu dönemde elde ettiğiniz doğru veya yanlış bilgiler geçmişte öğrendiğiniz her şeyi geçersiz kılabilir. Kavram kargaşası denen şey işte bu süreçte yoğun yaşayacağınız durumdur. Kendinizle uğraştığınız bu süreçte yanlış anlaşılmalar da ortaya çıkabilir.

24 Haziran 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eşinizin veya sevgilinizin maddi durumuyla ilgili konular üzerine yoğunlaşacaksınız. Kısa seyahatler, iletişime dayalı işler ve yakın çevre konuları bugün gündeminize yerleşecek.

24 Haziran 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İnternette bol bol gezinebilir, sosyal medya sitelerinde çeşitli bağlantılar kurabilirsiniz. Medya, internet ve diğer haberleşme araçları üzerinden haberleşmeyle kendinizi tanıtmanız kolaylaşacaktır. Sosyal medya sayfaları hazırlayabilir ve çalışma konularınızı bu şekilde tanıtmanın yollarını arayabilirsiniz. Sınavlara çalışmak için zihniniz hareketli olacaktır. Mesleki alanda kendinize yatırım yapmanız gerektiğinin farkındalığına erişebilirsiniz. Mesleki gelişim ve olası fırsatların paraya çevrilmesi için kendinizi geliştirmeniz gerektiğini anlayacaksınız.

24 Haziran 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Bu bencilliğe bir son vermenin zamanı geldi de geçiyor bile. Etrafınızdakileri, sizi seven insanları bu şekilde üzmeye hiç hakkınız yok. Mutluluk uzak değil.

24 Haziran 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 54' 23" R
Ay
Oğlak
18° 01' 47"
Merkür
Koç
16° 42' 11"
Venüs
Boğa
00° 20' 29"
Mars
Balık
29° 18' 48"
Jüpiter
Boğa
23° 49' 57"
Satürn
Balık
16° 31' 42"
Uranüs
Boğa
22° 18' 60"
Neptün
Balık
28° 53' 30"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 43"
Lilith
Başak
23° 16' 42"
True Node
Koç
15° 22' 15"
Son Güncelleme : 29/04/2024 21:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>