Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Haziran 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu kıskanıyorsunuz denilebilir. Kendinize bunu itiraf etmenizde bir sakınca yok, sadece siz duymuş olacaksınız. Her zaman ilkellik diye tanımladığınız kıskaçlık duygusuyla doğru dürüst tanışmanız için iyi bir fırsat.

Yeni tekliflere, yeni atılımlara hazırlıklı olun. Daha çoğunu başarmamanız için bir neden yok. Çalıştınız ve başardınız. İşinize olan bağlılığınız, kişisel yetenekleriniz önünüzü açmaya devam edebilir.

İçinize sindiremeseniz de daha kapalı ve sıkı bir para politikası izlemeniz yararlı olacak. Hayata bakışınızı, ondan beklentilerinizi tam karşılayacak bir standardı, günde yirmi dört saat çalışarak da elde edemeyeceğinizi biliyorsunuz.

Bazı diyaloglarla, ne kadar yersiz kuruntular içinde olduğunuzu anlamak sizi mutlu edecek. Aşk yaşamınıza hak ettiği kadar sıcak ve saygın bakabileceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Cesaret arttırıcı görüşmeleriniz var. Destek gerektiren atılım düşüncelerinizi ertelemeniz gerekmeyecek gibi. Yenilgiyi kolay kabullenen biri olmamanıza karşın, kendiliğinizden cesaret üretemiyorsunuz. Eskilerde yarım kalmış bir mutluluk, bugünlerde onu tamamlamanız için yeniden karşınıza çıkabilir. Kısa ama çok hareketli bir yolculuk görünüyor size.

24 Haziran 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar 24 Haziran saat 05:31 Yengeç burcunda doğacak Yeniay, kendinizi garanti altına alacak güvenceye kavuşma arzunuzu işaret ediyor. Yatırım, ödemeler, ilişkilerdeki paylaşım, sıkıntılarına çözüm bulma, parasal açıdan rahatlama, eviniz, ailenizle ilgili konular da bu Yeniayın özünde yer alıyor. Şimdi birlikte Yeniayın görünümlerine bakalım ve etkilerini daha net anlayalım. Ay-Merkür kavuşumu, aileyle ilgili bir mesele üzerinde derinlikli düşünmenizi sağlıyor. Bu manevi veya finansal bir konu da olabilir. Ev yatırım veya borçlanmayla ilgili meseleler üzerinde durulur. Venüs-Pluto görünümü, çalışıp çabalayıp bin bir emekle kazandığımız paramıza sahip çıkmanın işaretçisidir. Elimize geçen ne olursa olsun, bütçemiz şartlarının farkında olmayı sağlar. Yaylar bonkör kişilerdir. Ancak siz bu Yeniayda, hiçbir şeyi risk altına almadan, ama az ama çok elinize geçeni daha dikkatli kullanacaksınız. Hastalık var sağlık var diyecek ve kendinize özen göstereceksiniz. Ay-Mars kavuşumu, güvenceyi önemseyerek, sizi kimsenin zor duruma düşürmesine izin vermeden amacınız doğrultusunda hareket edeceksiniz. Evlat sahibi olma veya evladınızla ilgili konular sizin için önemli olacak. Ay-Jüpiter görünümü, kalıcı ve sağlam olan plan ve projelere yönelmenin doğru olacağını gösteriyor. Ay-Neptün görünümü, ailenizi, değerlerinizi ve ilişkilerinizi hassasiyetle ele alsanız da, siz her türlü güçlüğün üstesinden gelebileceğinizi biliniz. Bu Yeniayda duygular ön planda. Ancak gerçeklikten uzak bir duyarlılık değil bu. İnsanın yolunun ve kendinin her anlamda farkında oluş hali diyebiliriz. Yeniayın her birimiz için güzelliklere vesile olması dileğimle,

24 Haziran 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geride bıraktığın olaylar, bugün gündeme gelebilir. Sakinliğini koruyup mantıklı hareket edersen etkisi uzun sürmeyecek.

24 Haziran 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın arkadaşlarınızla aranızda geçen iletişim sizi yorabilir. Alacağınız bazı haberleri şaşkınlıkla karşılayabilirsiniz. Hürriyet Aile /

24 Haziran 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün büyük bölümünde duygusal açıdan hassas ve bir ölçüde huzursuz olabilirsiniz. Ancak akşam saatlerinde iyimserliğiniz artıyor.

24 Haziran 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni girişimlerde bulunarak kendinizi kanıtlama ihtiyacı duyacaksınız. Hal böyle olunca hayatınız daha rutin bir hale gelebilir. İlgi alanınızla uğraşmanızda fayda var.

24 Haziran 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün meydana gelen yeni ayla birlikte hayatınızda yepyeni bir sayfa açacak bir dönüşümü gerçekleştirebileceğiniz bir dönem başlıyor. Ortak maddi konularda ve para konularında yeni girişimler söz konusu olabilir.

24 Haziran 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeniay parasal konulardaki yeni başlangıçları destekliyor. Borç alacaksanız, büyük bir kredi altına girecekseniz bu tarihten sonra harekete geçmelisiniz.

24 Haziran 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kargaşa ve mücadeleyle geçen bir haftanın ardından öğleden sonra Yengeç burcunda bir Yeni Ay meydana geliyor. Günün ilk yarısında dinlenip ya da yarım kalan basit işlerinizi tamamlayıp sonra ortak paylaşımların yarattığı sancılı noktalar için kolları sıvayabilirsiniz. Vizyoner kimliğiniz zorlukların üstesinden gelir.

24 Haziran 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Bu bencilliğe bir son vermenin zamanı geldi de geçiyor bile. Etrafınızdakileri, sizi seven insanları bu şekilde üzmeye hiç hakkınız yok. Mutluluk uzak değil.

24 Haziran 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 20' 23" R
Ay
Oğlak
10° 13' 04"
Merkür
Koç
16° 31' 10"
Venüs
Koç
29° 37' 21"
Mars
Balık
28° 51' 48"
Jüpiter
Boğa
23° 41' 48"
Satürn
Balık
16° 28' 35"
Uranüs
Boğa
22° 17' 00"
Neptün
Balık
28° 52' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 44"
Lilith
Başak
23° 12' 49"
True Node
Koç
15° 23' 34"
Son Güncelleme : 29/04/2024 07:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>