Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Mayıs 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İkinizi de hızla etkisine alan etkileşimde, o sizin kadar hazırlıklı görünmüyor. Bunu günden güne hissedeceksiniz. Karşınızdakinin kişisel kaygılarıyla ilgili olumsuz davranışları, başka şeyleri çağrıştırmamalı.

Bazı yakınmalarınız biraz gecikmiş görünüyor. Bazı insanların ne kadar sabit fikirli olduğunu biraz geç öğreniyorsunuz. İş yaşamında küçük yanılgılar büyük tedbirleri getirebilir.

Yeni yeni gelir kapılarının arayışı içindesiniz. Bununla ilgili yaptığınız etütler ve seçimler çevrenizde pek gerçekçi bulunmayabilir. Yurtdışıyla bir para ilişkiniz var, ama kısa vadede sevinç görünmüyor.

Hiç beklemediğiniz şekilde güven duyulacağınız bir oluşumda sizi bekleyen görevler var. Bu sıralar, oldukça hassas bir konuda size anlamlı sorumluluklar yüklenebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde pek hazır olmadığınız yükümlülükler alabilirsiniz. Yine de erteleme ya da kaçış gibi niyetler taşımayacaksınız. Sorunların esas olarak belli zaafların sonucu olduğuna inanıyorsunuz. Bu bakışla, kendinizle hesaplaştığınız birçok problemde rastlantı, şans gibi unsurları göz ardı edebiliyorsunuz. Sorun kaynaklarını daha kapsamlı irdelemeniz gerekiyor.

24 Mayıs 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 05:39 Güneş-Mars görünümü, sizi ilişkide destekleyici ve güven vericidir. İlerisi adına umudunuz artar. Ortaklaşa bir yaşam hedefi belirlenir. Sorunlar konuşularak çözüme kavuşulur. Anlaşmaya açık, uyumlu çiftler problemin farkındadırlar. Bunu birlikte aşacaklarını gayet iyi bilirler. Bugün, konuşmak, dinlemek, anlamak için enerjiniz uygundur. Saat 09:52 Ay-Terazi burcu geçişinde iyi ile kötü arasındaki ayrımı gayet net bir şekilde belirlemenizi sağlar. Çevrenizle aranızdaki mesafeyi öyle bir ayarlarsınız ki, kimsenin buna hayır diyecek hali yoktur. Saat 15:19 Ay-Mars görünümü, sizi destekleyicidir. Hem ilişki meselelerinde güzel gelişmeler yaşanır hem de amacınıza uygun kararlar vermenizde yardımcıdır. Ancak fazla para harcatabilir. Saat 15:48 Ay-Güneş görünümü, sosyal ilişkileri güçlendirici ve aynı zamanda özel bir yakınlaşmanın da işaretçisi olabilir. Güzel sözler, nazik tavırlar hoşunuza gider. Bu saatlerde gönlünüzü keyiflendirici olana yönelirsiniz. Saat 21:03 Ay-Venüs görünümü, kimlerle nasıl bir ilişkiniz var, çıkarlarınız söz konusu olduğunda kimler yanınızda size dost veya düşman? Bunları ele almakta yarar var. Dengesiz veya tutarsız olanı gerçekçi anlamda tespit etmekte yarar var. İşlerinizde kolaylık ve başarı dileğimle,

24 Mayıs 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişimde güçlü olacağın bugün önemli başarılara imza atabilirsin. İşini uluslararası düzeye taşıyabilirsin.

24 Mayıs 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Motivasyonunuzu yükseltecek konularla karşılaşmanız yanında bazı kararları almanız gerekebilir. Gündelik yaşamınızı ve sağlığınızı düzenleyebilecek önemli destekler alabilir, yaşamınıza ufak tefek değişiklikler yapabilirsiniz. Geleceğe dair yeni bir hedef belirlemek bugün size cazip bir fikir gelebilir.

24 Mayıs 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hareketli bir gündesiniz. Konuşma ve yazışmalar, yoğun bir gündem oluşturabilir. Ortaklık konularınızda, planladığınız işleriniz olumlu sonuçlanabilir. İkili ilişkilerinizde, keyifli ve bol paylaşımlı anlar yaşanabilir. Akşam için özel bir program yapabilirsiniz. Önsezileriniz bugün kuvvetli olabilir. Harcamalarınızda, aşırıya kaçabilirsiniz.

24 Mayıs 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinize zaman ayırmak ve farklı olmak istiyor olabilirsiniz. Görüntünüzü de değiştirdiniz. Bu sizi çok mutlu ediyor. Fakat fazla para harcamak sizi zora sokabilir.

24 Mayıs 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişim yönünden oldukça güçlü olacağın bugün de, önemli başarılara imza atabilirsin. Kendi işini yapan bir Yay burcuysan, işini uluslararası düzeye ulaştırmanın yollarını arayabilirsin. Sosyal hayatındaki hareketlilikten geri kalmak istemeyerek, birçok kişiyle tanışabilirsin. Ancak yeni tanışacağın kişilere özelini açmamanda fayda var. İlişkisi olan ya da evli bir Yay burcuysan bugün kontrolün sana geçtiğini hissedebilir, isteklerin konusunda daha baskın olmak isteyebilirsin. Arkadaş edinme konusunda daha seçici olman gerektiğini anlayacağın bir olayla karşılaşabilirsin. Anne ailesinde çözümlenememiş miras ya da para konusu tekrar gündeme gelebilir.

24 Mayıs 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrenizle beraber aldığınız kararları özel yaşantınızda uygulamak isteyebilirsiniz. Planlarınızı hayata geçirirken yakınınızda kim varsa onlardan yardım ve destek alacaksınız.

24 Mayıs 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Evde şifa çalışmaları yapmak, akılla duyguyu birleştirmek enerjileri kullanmak ve yüklerden arınmak için harika bir gün. Sizin gibi rasyonel bilgiye açık bir insanın yaşam öğretisiyle bilgiyi harmanlaması paha biçilemez bir seçim olacaktır. Çevrenizdekilere eğitmen ruhuyla, cömert ruhunuzla yaklaşıp yardım etmek hem sizi hem onları mutlu eder.

24 Mayıs 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

(22 Kasım -21 Aralık) Çok çabuk sinirleniyor, bu nedenle çok zor durumda kalıyorsunuz. Eleştirilere hazırlıklı olun. Yalnızca kendinizi değil etrafınızdakileri de düşünün. Her zaman siz haklı olamazsınız. Şans sizden yana. Bunu değerlendirmesini bilin.

24 Mayıs 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 00' 42" R
Ay
Boğa
02° 37' 42" R
Merkür
Koç
21° 01' 17"
Venüs
Boğa
09° 21' 58"
Mars
Koç
04° 57' 06"
Jüpiter
Boğa
25° 32' 54"
Satürn
Balık
17° 08' 54"
Uranüs
Boğa
22° 44' 16"
Neptün
Balık
29° 06' 19"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
21° 02' 08"
Lilith
Başak
24° 05' 27"
True Node
Koç
15° 23' 49"
Son Güncelleme : 07/05/2024 05:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>