Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Haziran 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birbirinizi kıskandırmanız aranızda bir oyun haline geldi. Belki de ilişkinizi besleyen bu oyundur. Çünkü aranızda herkesin kolayca yakalayamayacağı bir uyum var. Heyecanınız da henüz bitmedi.

Güçlü göründüğünüz için işyerinizde herkes sorununu sizinle paylaşıyor. Siz de bu görüntünüzü bozacak davranışlardan kaçınıyorsunuz. Ama bu aralar sizin de desteğe ihtiyacınız var. İş arkadaşlarınızla bunu paylaşmalısınız.

Aileniz size bir destekte bulunmak istiyor ama yanlış anlayacağınız düşünerek teklif etmekten çekiniyorlar. Bugün bu destekle ilgili üstü kapalı bir konuşma yapabilirler.

Düzensiz uyku sağlığınızı bozabilir. Bu gece iyi uyumanın yollarını aramalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir arkadaşınızın yaşadığı ilişki hiç hoşunuza gitmiyor. Arkadaşınızın bu ilişki nedeniyle kişilik değiştirdiğini, gerçekleri göremediğini düşünüyorsunuz. Bugün bu görüşlerinizi doğrulayacak gelişmeler olabilir. Onun sevgilisine güvenmemekte ne kadar haklı olduğunuzu bir kez daha anlayabilirsiniz. Ne yazık ki bu durumu bir süre daha değiştiremeyeceksiniz.

25 Haziran 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 01:37 Jüpiter-Kuzey düğüm görünümü, mesleki hedef belirleme, planlamalarda bulunma, mevcut işimizin analizi, ve bundan sonrası adına yapacaklarımızı belirleme yönünde önemlidir. Tabii ki çaba sarf etmek, yükselmeyi istemek ve buna göre yaşantımızı düzenlemek gerekiyor. Zamanı doğru ve yerinde kullanmak yararlı… Boş işler, gereksiz meselelere takılarak, eleştirel tavırlar içinde kendimizi kilitleyerek bir yere varamayız. İşimize eğileceğiz, emek vereceğiz, herkesin yararlanabileceği proje ve işlere yöneleceğiz. Gücümüzü anlayacağız. Biliyorum demek yerine, bilmediklerimizi öğreneceğiz. Saat 05:30 itibariyle etkili Ay-Balık burcu seyrinin huzur verici, sakinleştirici, dinlendirici enerjisiyle kucaklaşıyoruz. Hani hep yollardasınızdır ya, keşfetmenin tadına varmak için yüreğiniz hep çarpar ya, bu enerji altında sakin bir ortamda huzur bulmak istersiniz.  Bu enerji altında, nereye doğru yol aldığınızdan ziyade, ruhunuz nerde olmak istiyor sorusunun cevabı önemlidir. Saat 13:06 Ay-Güneş ve saat 22:58 sonrası etkili olacak Ay-Venüs görünümü, hem ailevi hem de ilişkinizde güven ve huzurun sizin için ne kadar önemli olduğunu işaret eder. Duygudaşlık sizin için çok kıymetlidir. Yaşamınızı tartışmalardan, sorunlardan uzak bir şekilde yaşamak istersiniz. Sahip olduğunuz değerlerinizi koruma altına alırsınız. Onların üzerine titrersiniz. Yanlışlıklardan, haksızlıklardan korunma ihtiyacınız yükselir. Belki de bu nedenle kendi içinize çekilir, o güveni size hissettirecek kişilerle bir arada olmaya çalışırsınız. Keyifli bir  Cumartesi  günü geçirmeniz dileğimle,

25 Haziran 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizle işbirliği içinde çalışmak istemenize rağmen, arzuladığınız şartlar gelişmeyebilir. Karşı tarafın düşüncelerini öğrenmeden siz planlarınızı ortaya koymamalı ve fikirlerinizi hiç kimseyle paylaşmamalısınız. Bugün, sevdiklerinizle bir araya gelmeli ve onların dertlerini dinlemelisiniz. İş çevrenizde sizden destek bekleyecekler.

25 Haziran 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Heyecan ve macera arayışınız artıyor. Bazı kişiler istedi diye bazı olaylarda yer almaktan kaçınmalısınız. Kendi araştırmanızı kendiniz yapmalı, ilerleme arzunuzu doğru yönetmelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sosyal anlamda aktif, duygu alışverişlerine açık, fikirlerimizi istediğimiz şekilde ifade edebileceğimiz ve karşı tarafı ikna etmekte zorlanmayacağımız bir gündeyiz. Önemli plan, görüş ve önerilerimizi kabul ettirmek istiyorsak günün özellikle ilk yarısından faydalanabiliriz. Ancak, gün genelinde olumlu diyaloglar kurmak mümkün. Özellikle öğle sonrası saatlerden gece yarısına kadar, sevgi temalı ilişkilerimiz destekleniyor. Estetik ve güzellik başlıklı konular, sanatsal çalışmalar, alışverişler ön planda. Yarın enerji biraz gerilebilir, gece saatleri ve sabaha karşı saatler bazılarımız için biraz zor geçebilir. Ne demek istediğimi anlamak için Pazartesi günü yazılarımızı okumanızda fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

25 Haziran 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bazı ikilemler ve stresler gündeme gelebilir. Daha sakin ve duygusal açıdan olgun davranmalısınız.

25 Haziran 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Elinizi bile kaldırmak istemiyorsunuz bugün. Bir yanınız da mücadeleci istekleriniz için güç topluyor adeta. Siz her zaman zoru seviyorsunuz. Zafer sizin olacak.

25 Haziran 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca seyahatleriniz, görüşmeleriniz ve arkadaş çevrenizle keyifli ilişkileriniz ön plana çıkarken, özel hayatınızda uyumlu, dengeleyici ve sevgi dolu paylaşımlarda bulunarak keyifli bir gün geçirebilirsiniz. İş görüşmelerinde başarı elde edebileceğiniz bir gündesiniz.

25 Haziran 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ev ortamlarınızda duygu değişkenlikleriniz ve tembellik etkileriniz yüksek olabilir. Önemli sorumluluklarınızın sizi aşağıya çekmesine izin vermeyin. Ev hayatınız için harcamalar yapabilirsiniz.

25 Haziran 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aile ilgili merhametli ve yardımsever, evinizle ilgili ise yaratıcı dekorasyonlara yönelebileceğiniz bir gündesiniz.Yardım edip, yardım görebilirsiniz. Merhamet hissiniz yükselecektir. Köklerinize ve aile bireylerinize karşı daha affedici ve empati duygusu besleyebilen bir tutum sergileyebilirsiniz. Bilhassa kendinizde yoksunluğunu hissettiğiniz duygular nedeniyle duygusal istismara müsait bir ruh yapısı içinde olabilirsiniz. Fedakarlık ve empati günün temasını oluşturacaktır.

25 Haziran 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız.

25 Haziran 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 54' 48" R
Ay
Oğlak
18° 07' 24"
Merkür
Koç
16° 42' 19"
Venüs
Boğa
00° 20' 60"
Mars
Balık
29° 19' 07"
Jüpiter
Boğa
23° 50' 03"
Satürn
Balık
16° 31' 44"
Uranüs
Boğa
22° 19' 01"
Neptün
Balık
28° 53' 31"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 45"
Lilith
Başak
23° 16' 45"
True Node
Koç
15° 22' 14"
Son Güncelleme : 29/04/2024 21:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>