Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Kasım 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşksız ama dingin bir yaşam, sizi sanki cezp ediyor gibi.Yıpranmış sinirlerinizle, uzun zaman yeni bir denemeye hazır olamayacakmış gibi görünüyorsunuz.

İşyerinizle ilişkinizi kesme düşünceniz aile içinde tepki alsa da, birtakım kökten kararlar için çok hazır görünüyorsunuz. Çok yakın bir zamanda sorunlarınız için bazı kapıları çalacaksınız.

Önümüzdeki günlerde şansınızda bir parlama görünüyor. Kenarda duran paranız bugünlerde çok işinize yarayabilir. Bir iki ödemenizi erteletme isteğinizde güçlükle karşılaşmayacaksınız.

Övgünün bazı insanların başarılarını pekiştireceğini göz ardı etmemelisiniz. Bir yakınınızın başarılı hamlesinden duyduğunuz kıvancı, ona daha belirgin tavırlarla gösterebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Oldukça zeki biri olmanıza karşın, iyimserliğiniz yüzünden suiistimal edilebiliyorsunuz. Bugün bunu fark edip bir arkadaşınızla ilişkinizi kesebilirsiniz. Bir iki gün içinde yanlış bir bilgilendirilmeyle gerginlikleriniz olacak. Çok özel bir yanınızla bugün tanışacaksınız. Bu erdeminizle, geçmişte yapmış olabileceğiniz doğru e yanlışların ayrıntılarına gireceksiniz.

25 Kasım 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 03:26-19:16 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında uygulama, yürürlüğe koyma ve girişim anlamında keskin kararlar vermekten uzak durulmalıdır. Kişisel bakımınız, sağlığınız, iç huzurunuz için gerekli olan aktivitelere yönelmekte yarar var. Pozitif düşünmenizi, rahatlamanızı, kendinizle barışmanızı sağlayan ne varsa ona yönelin. Dünyanın tasası bitmez. Ancak insan kendine özen göstermeyi de bilmelidir.Saat 06:57 Merkür-Satürn burcunuzda kavuşum yapacak. Bu sizin yaşamınızı her yönüyle ilgilendiren meseleler üzerinde ciddiyetle durmanız gerektiğini gösteriyor. Zaman olgunlaştırıyor bizleri. Neler yaşadık ve neler gördük. Ancak deneyim ve tecrübe sahibi olmak bir yolculuk gibidir. Arada molalar verilir. Öğrenilir, hazmedilir. İşte bu kavuşum da geleceğiniz, gelişiminiz, eğitimden ticarete, ilişkilerden finansal konulara kadar geniş bir alanda gerçekçi bir şekilde düşünmenizi sağlıyor. Dağılmadan, hakikaten tutarlı ve dengeli bir şekilde hedefinizi belirleyerek, tüm zihninizle meseleler üzerinde odaklanarak hedefinizi belirlemelisiniz. Bilginin sonu yok. Öğrenin ve öğrendiklerinizi dış dünyada insanlarla paylaşarak test edin.  Saat 09:15 Merkür-Neptün arasındaki zorlu görünüm, kişisel anlamda size aktif iletişim, insanlarla bağlantılar kurma, yolculuklar yapma arzusu veriyor. Fakat başkalarını da düşünmek zorunda oluşunuz veya mali sıkışıklar sizi rahatsız edebilir. Mecburen hesabı şaşmamak lazımdır. Saat 18:31 Merkür-Mars görünümü, ekip çalışmalarının göstergesidir. Kişi bilgi ve tecrübelerini insanlara sunmak için gayret eder. Uygulamaya dönük düşünülmeli, iyice odaklanmalı ve başarılı olmak için gayret göstermelisiniz. Saat 19:16 Ay-İkizler burcu seyri, özgürleştiren, sıra dışı bir şeyler yaratma içgüdümüzü besleyen ve bizi harekete geçiren bir enerji geçişidir. Gerek dış dünyadaki aktivitelerinizde gerek ilişkinizi ilgilendiren konular üzerinde hem zihinsel hem de fiziksel olarak kabınıza sığmanız zordur. Sorunlar olsa dahi, bunların bir şekilde konuşularak halledilmesinin mümkün olduğunu bilmeliyiz. Esprili yanlarımızı ortaya koyabilirsek, durumları izah ederken ılımlı sözcükler kullanabilirsek karşımızdaki kişiyi ikna etmemiz gayet kolaydır.Günün tüm güzellikleri sizden yana olsun. Huzurlu, aktif, başarılı bir gün geçirmeniz dileğimle,

25 Kasım 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünlerde dalgın ve unutkan olabilirsiniz ya da kafa karışıklığı yaşayabilirsiniz. Dikkati elden bırakmayın. Bazı randevuları unutmanız durumunda zor durumda kalabilirsiniz. Zira karşınızdaki kişiler şimdi veya sonra bu hareketinizi unutamayabilir.

25 Kasım 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Son dönemlerde ortaya koyduğunuz işleriniz, planlarınız veya ulaşmaya çalıştığınız hedefleriniz sizi fazlasıyla heyecanlandırıyor olabilir. Ancak, bu esnada bu olaylardan en yüksek faydayı elde etmeye çalışmayı unutmamalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Karmakarışık durumlar, fikir değişiklikleri, yanıltıcı bilgiler, yanıltıcı kişiler, yanlış haberler(medya ve sosyal medyadakiler dahil) ve sürekli değişen bilgi ortamı kafamızı karıştırabilir. İşin en kötüsü ortaya atılan bir haberin veya bilginin hızla yayılması olacaktır ki, bu da ne yapılacağına karar vermeyi iyice zorlaştırır. Ya da kendi fikirlerimiz sıklıkla değişebilir veya belirsizliklere bağlı endişelere kapılabiliriz ya da kendi kendimizi ve inandıklarımızı veya hayat görüşümüzü sorgulayabiliriz. En güzeli birkaç gün için düşük profil çizmek ve fikirler netleşene ya da bilgiler kesinlik kazanana kadar harekete geçmemek olacaktır. Uluslar arası konular, inançlar veya ideolojilerle ilgili başlıklar da yine gündemde sıklıkla yer alabilir bugünlerde. Ani tepkiler vermekten, sert açıklamalardan ve sözel tartışmalardan kaçınmakta fayda var bugünlerde.

24 Kasım 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızda sorumluluklar artabilir. İlişkide olduğunuz kişilerle çatışma içinde olmamaya bakın. Kendi duygularınızı anlamaya gayret edin. Sorumlu olduğunuz konularda yeniden harekete geçmek zorunda kalabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızın desteği sizi rahatlatabilir. Akşam saatlerinde ilişkiler önemli.

25 Kasım 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Evinizde şimdiye kadar hiç görmediğiniz bolluk ve huzur ortamı var. Yüzünüz gülüyor. Fakat aşk konusunda talihiniz açık olduğu söylenemez.

25 Kasım 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca seyahatleriniz, görüşmeleriniz ve arkadaş çevrenizle keyifli ilişkileriniz ön plana çıkarken, özel hayatınızda uyumlu, dengeleyici ve sevgi dolu paylaşımlarda bulunarak keyifli bir gün geçirebilirsiniz. İş görüşmelerinde başarı elde edebileceğiniz bir gündesiniz.

25 Kasım 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayati sorumluluklarınız devreye giriyor ve sizi adım atmaya zorluyor. Hayata bakış açınız bu hafta biraz dar olsa bile kendi istekleriniz ve geleceğe dair planlarınız ön plana çıkacak.

25 Kasım 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Finansal anlamda gereksiz harcamalardan kaçmanız gerektiğine, özellikle para mevzuları yüzünden özellikle de kadınlarla aranızı açmamanız gerektiğine işaret etmekte. Bu hafta parasal konularla ilgili hem iyicil hem de kötücül etkiler bir arada, özellikle para mevzularında hakkınızı savunmak durumunda kalabilirsiniz.

25 Kasım 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

25 Kasım 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 50' 12" R
Ay
Koç
29° 58' 49" R
Merkür
Koç
20° 52' 28"
Venüs
Boğa
09° 08' 38"
Mars
Koç
04° 48' 47"
Jüpiter
Boğa
25° 30' 21"
Satürn
Balık
17° 08' 02"
Uranüs
Boğa
22° 43' 39"
Neptün
Balık
29° 06' 01"
Plüton
Kova
02° 05' 60"
Chiron
Koç
21° 01' 33"
Lilith
Başak
24° 04' 15"
True Node
Koç
15° 24' 06"
Son Güncelleme : 07/05/2024 00:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>