Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Mayıs 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizin sosyalliğiniz ve arkadaş seçiminizle ilgili düşüncelerini yabana atmayın. Onun, dışardan ama yine de size en yakın göz olduğunu unutmayın. Bazı şeyleri sizden iyi görebilir.

İş yaşamınızda bugünlerde bir transfer gündeme gelebilir. Bunun haberi çok yakında. Büyük çabalarla oturttuğunuz sisteme yönelik eleştirilerin tümü yanlı değil. Bir kısmından yararlanabilirsiniz.

Birikim konularında zayıfsınız. Oysa birtakım idealleriniz sizi bu konuda sürekli uyarıyor. Arkadaşlıklarınızda para alışverişleri, bugünlerde ilişkileri aşındıracak boyutlara varabilir.

Belli fasılalarla yaşadığınız nostaljik anıların size iyi geldiği şeklindeki inanışınız, biraz yanılsama gibi. Bazı kalıntıları anılarınızdan çıkarmanız, belki de yararlı olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde uzakça bir yerden davet alacaksınız. Bu davetin, sizi mutlu etme, size hayatla yeni bağlar kurdurma olasılığı çok fazla. Çok sorunlu bir ikili ilişki içindesiniz. Bu ilişkinin moral durumunuzu fazlaca etkilediğine inanıyorsunuz. Bu konuda biraz da sizin duygusallığınızın etkili olduğunu kabullenmek istemiyor gibi bir direnişiniz var.

25 Mayıs 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar yeni haftamızın ilk günü,  saat 11:51 olana dek  Ay-Boşluk etkisi altında geçecek. İletişim, ulaşım,  haberleşme, yakın çevrenizle alakalı  konular öne çıkıyor. İhtiyaçlarınızı bütçenizi aşmayan planlamalarda bulunarak yapabilirsiniz. Saat 11:51 itibariyle Başak burcunda ilerleyecek Ay, çalışma hayatınızla ilgili konular üzerinde titizlikle durulmasını gerektirecek.  İş ortamında planlama dışı oluşabilecek durumlara karşı tedbirli olmamızda yarar görüyorum. Saat 20:09 Venüs-Uranüs görünümü,  yaşamın güzel ve keyifli yanlarının tadına varma, kimsenin denetimi altında yaşamak istememe, yeniliklere yer açarak eskinin tüm bağlayıcı unsurlarından kurtulma arzunuzun göstergesidir. Saat 20:18 itibariyle Başak burcunda meydana gelecek ilkdördün, ilişki vehayatınızla ilgili konularda etkilidir. Sizin isteğiniz, eşit bir şekilde paylaşım, iletişimi güçlü bir beraberlik  vehayatında başarılı olmaktır. Son bir hafta önceye dönelim. Önceden başlanmış işlerimizde eksiklerimiz var mı? bunların ilerleyişi arzu ettiğiniz gibi mi? Plan ve projelerimizi gözden geçirmekte fayda var.  Diyelim ki,sorunlarımız var ve  yeni biriçin karar vermekte zorlanıyoruz. O zaman şartlarımıza bakalım. Daha iyisi karşımıza çıkmıyorsa, mevcut işimize ağırlık verelim. Pratik bir şekilde hareket etmekte yarar var. Detaylar arasında zaman kaybetmeyelim. Eleştirebiliriz. Bir şey beğenmeyebiliriz. Birileri böyle davranabilir. Bunlar normaldir. Biz sakin olacağız, bilinçli şekilde işlerimizi yoluna koymaya çalışacağız. Yeni haftamızın hepimiz için  mutluluklara vesile olması dileğimle,  

25 Mayıs 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, yaşanan huzursuzlukları fazla abartmamalısınız. Sizin baskıcı yönleriniz bazılarını sıkabilir. Düşüncelerinizde direttiğiniz müddetçe, onlarla anlaşmanız güçleşebiliyor. Duygusal bağlarınız işlerinizi zorlaştırıyor ve kendinizi ifade ederken hata yapıyorsunuz. Evinizin dekoruyla ilgili değişiklikler gündeme gelecektir.

25 Mayıs 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı ilişkileriniz,birlikleriniz veya ilişkileriniz kendinizin çok dışında işler yapmanıza veya kendinizi kutuya hapsedilmiş hissetmenize neden oluyor olabilir. Kendinizi bu şekilde hissediyorsanız, verdiğiniz sözlerin üzerinden geçmeniz gerekebilir. Tüm burçlar için gün geneli: Venüs ve Uranüs arasındaki olumsuz açı, bazı ilişkilerde istikrarsızlıkların, gerilimin, kopuşların veya inişli çıkışlı diyalogların nedeni. Önümüzdeki (üç gün önce başladı)üç gün için artan özgürlük isteği ileride pişman olabileceğimiz adımlar atmamıza neden olabilir. Diğer bir alternatif de, son derece çekici birisinin veya plan ya da işin dikkatimizi dağıtması olasılığı olabilir. Bu süreçte başlayan ilişkiler beklenen uzunlukta olmaz genellikle bilginize. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın...

25 Mayıs 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eve ait konular gündeminizi meşgul edebilir. Ailevi konularla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Geçmişte kalan konularla tekrar ilgileneceğiniz zamanlar var. Gün içinde babanızı ihmal etmemeye özen göstermelisiniz. Güven arayışına gireceğiniz olaylara çekilebilirsiniz. Kendi iç sesinizi dinleyerek olayları bertaraf edebilirsiniz.

25 Mayıs 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi anlamda son derece hesaplı hareket edin. Bu arada yakınlarınızdan göreceğiniz ilgi size ilaç gibi gelecek ve motivasyonunuza tavan yaptıracak.

25 Mayıs 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aşk hayatınızda uyum, mutluluk ve yeni tekliflere açık olduğunuz, partnerinizle tatil ve eğlence planları yapabileceğiniz, ilişkilerinizi düzeltebileceğiniz ve birlikte romantik zaman geçirebileceğiniz, çocuklarla ilişkilerinizde olumlu gelişmelerin yaşanabileceği şansın en fazla size gülümsediği bir gündesiniz.

25 Mayıs 2015, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, aşk hayatınızda tutkularınız devreye girebilir. Sevdiğiniz insanla anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Borsada yatırım yapıyorsanız riskli hareketlerden kaçının. Para işlerini başka bir gün halledin.

25 Mayıs 2015, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hem sağlık anlamında hem de ailevi ilişkiler konuları stres seviyesinizi zorlayabilir. Bu aralar elinizi atacağınız tüm işler yarım yamalak kalabilir, sağlık anlamında güçlü hissetmeyebilir, tüm kişisel girişimleriniz engellenebilir, hareket etmekte zorlanabilirsiniz. Bu aralar yeni başlangıçlar yapmak için hiç uygun bir hafta değil.

23 Mayıs 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

25 Mayıs 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 18' 35" R
Ay
Koç
06° 48' 46"
Merkür
Koç
19° 40' 18"
Venüs
Boğa
07° 12' 09"
Mars
Koç
03° 36' 06"
Jüpiter
Boğa
25° 08' 08"
Satürn
Balık
17° 00' 19"
Uranüs
Boğa
22° 38' 11"
Neptün
Balık
29° 03' 21"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 22"
Lilith
Başak
23° 53' 46"
True Node
Koç
15° 24' 36"
Son Güncelleme : 05/05/2024 10:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>