Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Mayıs 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizin sosyalliğiniz ve arkadaş seçiminizle ilgili düşüncelerini yabana atmayın. Onun, dışardan ama yine de size en yakın göz olduğunu unutmayın. Bazı şeyleri sizden iyi görebilir.

İş yaşamınızda bugünlerde bir transfer gündeme gelebilir. Bunun haberi çok yakında. Büyük çabalarla oturttuğunuz sisteme yönelik eleştirilerin tümü yanlı değil. Bir kısmından yararlanabilirsiniz.

Birikim konularında zayıfsınız. Oysa birtakım idealleriniz sizi bu konuda sürekli uyarıyor. Arkadaşlıklarınızda para alışverişleri, bugünlerde ilişkileri aşındıracak boyutlara varabilir.

Belli fasılalarla yaşadığınız nostaljik anıların size iyi geldiği şeklindeki inanışınız, biraz yanılsama gibi. Bazı kalıntıları anılarınızdan çıkarmanız, belki de yararlı olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde uzakça bir yerden davet alacaksınız. Bu davetin, sizi mutlu etme, size hayatla yeni bağlar kurdurma olasılığı çok fazla. Çok sorunlu bir ikili ilişki içindesiniz. Bu ilişkinin moral durumunuzu fazlaca etkilediğine inanıyorsunuz. Bu konuda biraz da sizin duygusallığınızın etkili olduğunu kabullenmek istemiyor gibi bir direnişiniz var.

25 Mayıs 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 00:48 Ay-Satürn görünümü, ek gelir ihtiyacımızı vurguluyor. Şartlar kolay değil, biz de elimizden geldiğince mücadele etmek zorundayız. Bu konuda dış etkenlerin üstümüzdeki baskısını hissediyoruz. Saat 02:35 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisi, umutlarımızı yükseltip, ileriye yönelik düşünmemizi, planlarımızı istediğimiz şekilde yürürlüğe koyabilmemizi sağlıyor. Bize olanaklar sunuyor. Eğitimden ticaret hayatına kadar her alanda kendimizi güçlü şekilde ifade etmemizde destek veriyor. Saat 12:52 Jüpiter-Neptün görünümü fiziki ve psikolojik anlamda kendinizi arındırmanız, manevi yönlerinizi güçlendirmeniz, iç dünyanızdaki sıkıntıları aşabilmeniz için kuvvet oluyor. Sizi kendinizle, geçmişinizle yüzleştiriyor. Ancak bunu olumsuz değil, bilakis yüklerinizden arındırarak yapıyor. İç barış, maddi dünyanın insana yüklediği baskıların aslında insanın öz benliğine ait olmadığını öğretiyor. Dini, mistik, felsefi tarzda çalışmalara yöneltiyor. Hatta bu konuda başkalarına rehberlik edecek kıvama gelmenizi sağlıyor. Saat 16:38 Merkür-Pluto görünümü, hemhayatınızı hem de özel ilişkilerinizi, güven-istikrar-uzun vadeli olacak şekilde gözden geçirmeniz anlamına geldiğini söylüyor. Verimli birhayatı ve beraberlik dendiği zaman, insanın kafasında soru işareti uyandırmaması tabii ki önemlidir. Fakat soru işareti uyandırıyor diye de, pes etmek, inatlaşmak, sabit fikirli düşünmek, hep kendimiz adına meseleleri ele almak gerekmez. Bir de şu husus var. İnsan bazen, sırf başkalarını memnun edeceğim, kazanacağım diye, huzursuz ve güvensiz bir ortamda sağlığını hiçe sayacak şekilde çalışmamalıdır. Onun için benim tavsiyem, gerçekçi bir şekilde duruma bakmanızdır. Gün, güzellikleriyle bizleri kucaklasın. Kalben sevgilerimle,

25 Mayıs 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini, olaylara daha geniş bir pencereden bakmaya odaklayabilirsin. Yakınların özel hayatını fazla merak edebilir.

25 Mayıs 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi projeleriniz ve harcamalarınız bugün her zamankinden fazla sizi meşgul edebilir. gündeme gelebilir. Finansal durumlarda gelirleriniz artıyor olurken harcamalarınızda bir o kadar fazla olacaktır. Partneriniz ile ortak bazı kazanımlarınız var ise bunlarla ilgili yol ayrımları veya farklı tanımlamalar söz konusu olabilir.

25 Mayıs 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda, sorumlu olduğunuz konularda, kendinizi çok daha iyi ifade edebilirsiniz. Uluslararası ilişkilerinizde, yapıcı ve sonuç odaklı olabilirsiniz. Keyif alacağınız harcamalardan, kaçınmayacaksınız. İlişkilerinizde özgürlük isteyebilirsiniz. Sosyal ortamlarda bulunmak, etkinliklere katılmak isteyebilirsiniz. Şanslı bir gündesiniz.

25 Mayıs 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güne istekli başlayacaksınız ve duygularınız yüksek olacak. Sürpriz teklifler ile karşılaşabilirsiniz ve kafanız karışabilir. Fakat aynı zamanda kendinizi iyi hissedeceksiniz. Bugün tekliflerin yanı sıra beklemediğiniz kişilerin iltifatları da şaşırtıcı olacak ve kendinize olan güveniniz artacak. Ancak sözlerinize özen gösterin ve aklınızdan geçenleri söylemeden önce bir kez daha düşünün.

25 Mayıs 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca seyahatleriniz, görüşmeleriniz ve arkadaş çevrenizle keyifli ilişkileriniz ön plana çıkarken, özel hayatınızda uyumlu, dengeleyici ve sevgi dolu paylaşımlarda bulunarak keyifli bir gün geçirebilirsiniz. İş görüşmelerinde başarı elde edebileceğiniz bir gündesiniz.

25 Mayıs 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi konularda gücünüzü ortaya koyabilirsiniz. İşle ilgili uğraşılarınız size güzel fırsatlar sunabilir. Özel hayatınızda sabırsız davranabilir ve heyecanı yüksek bir gün geçirebilirsiniz.

25 Mayıs 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerle dönüşme zamanı. Bu güzel hafta sonunu bir aile dizimi çalışmasına katılarak taçlandırabilirsiniz.Zira yaşamınızdaki blokajları çözmek için harika bir enerji var gökyüzünde. Derin dönüşümler bugün gelir. Parasal konularda kendinizi fazla riske atmamanızı öneririz. Keskin zekanız görünenin arkasını hemen keşfeder.

25 Mayıs 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

25 Mayıs 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 47' 03" R
Ay
Koç
29° 11' 07" R
Merkür
Koç
20° 49' 51"
Venüs
Boğa
09° 04' 37"
Mars
Koç
04° 46' 17"
Jüpiter
Boğa
25° 29' 35"
Satürn
Balık
17° 07' 46"
Uranüs
Boğa
22° 43' 27"
Neptün
Balık
29° 05' 55"
Plüton
Kova
02° 06' 00"
Chiron
Koç
21° 01' 22"
Lilith
Başak
24° 03' 54"
True Node
Koç
15° 24' 11"
Son Güncelleme : 06/05/2024 23:22

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>