Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Sessiz Kalmıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Nisan 2024, Perşembe

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün planlı ve programlı hareket edeceğiniz için birlikte olduğunuz kişiyle beklenmedik durumlar altında karşılaşmayacaksınız. Sabah saatlerinde ilişkinize olan ilginiz bir hayli yüksek ancak akşama doğru biraz uzaklaşma durumunuz var. Yine de rahat bir gün geçireceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Şansınızın dönmeye başladığını görebilirsiniz. Kendinizi daha iyi ifade ediyorsunuz, yeni ilişkiler kuruyorsunuz. Hayal kurun, yeni adımlar atın, sevdiklerinize zaman ayırın.

25 Nisan 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki ?Bugün duygusal anlamda derin ve yoğun hisler yaşayabilirsin. İçsel dünyana dönerek duygularını ve ihtiyaçlarını net bir şekilde anlamak için zaman ayırabilirsin. Aşk hayatında romantik ve tutkulu bir gün seni bekliyor olabilir. Kendine sevgi ve şefkat göstermeyi ihmal etme. Enerjini doğru yönlendirmek için sanatsal ve yaratıcı faaliyetlere vakit ayırabilirsin. İyi bir gün geçirmeni dilerim! ?✨

25 Nisan 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlarını her ne kadar alttan almak istesen de sana karşı haksızlık yaptıklarını düşünmeye başlıyorsun. Seni baskılamaya çalıştıkları konularda sesini daha sert çıkarabilirsin. İlişkisi olmayan Yay burcuysan, sosyal medya aracılığıyla tanıştığın kişiden etkilenebilirsin. Maddi zorluklarını aşmak için ekyapmak isteyebilirsin.

25 Nisan 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş ya da gezi amaçlı bazı seyahatler yapabilir, insanlarla görüşebilirsiniz. Sosyal açıdan eksiklik hissettiğiniz konuları aşmak adına bu planlamalar önemli olabilir. Kariyerinizin gelişimi açısından önemli kararlar alabilir, yeni disiplinler geliştirmeniz gerektiğini fark edebilirsiniz.

25 Nisan 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyfinizi kaçıran olaylarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sizi zor durumda bırakan olaylarda arkadaşlarınızdan yardım alabilirsiniz. Bazı durumları kabullenmek zorunda kalabilirsiniz. Sabırlı olmanız gereken bir gündesiniz. Toparlamanız gereken işlere yönelin. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz.

25 Nisan 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde dikkatli düşünmek ve karar almaktan korkmamakta fayda var. İyi düşünün ve pişman olmadan karar verin, hatta yenisahaları bulabilirsiniz.

25 Nisan 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Beklenmedik yerlerden beklenmedik fırsatlar elde edebilirsin bugün. Özellikle bulunduğun ortamdan farklı konumlardaki fırsatlar kapına gelebilir ve bir değişiklik yapmak isteyebilirsin. Hayatında güzel bir değişime gitmeye kendini hazır hissedeceksin bugün.

25 Nisan 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yay, önsezilerinize veya hayallerinize daha fazla dikkat ediyorsunuz ve sağlık veya işle ilgili konularda harika iç görüler kazanabilirsiniz. Dün bu konular sizin için yoğunlaşmış olsa da şu anda daha iyi bir bakış açısı elde edebilecek kadar sakin değilsiniz. Bu durumda, işinizi ve görevlerinizi daha verimli ve tatmin edici bir şekilde yerine getirmenin yeni yöntemlerini hayal edebilirsiniz. Çalışmanız, yönetim yeteneğiniz ve performansınızla daha fazla gurur duyuyorsunuz ancak şimdi gözlem yapmak, planlamak ve strateji oluşturmak en iyisidir. Nene de oyun konusunda aşırıya kaçmıyorsunuz ki bu şu anda sizin için mükemmel. Çalışmanıza daha fazla özgünlük katıyorsunuz ama aynı zamanda projeleri ilerletmek için gerekli çabayı da gösteriyorsunuz. Bugün yarım kalmış işleri halletmek ve sorumluluklarınızı yerine getirmek de önemlidir.

25 Nisan 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Popüler ilişkileri tercih ediyorsunuz. Dostluklarınızın pekişeceği fakat ayni zamanda arkadaşlıkların aşka dönüşeceği bir dönem. İletişim kurabileceğiniz, saatlerce konuşabileceğiniz gerçek bir sevgiliye ihtiyaç duyacaksınız

25 Nisan 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedefiniz, değişen koşullar nedeniyle bir kez daha ellerinizden kayıp gidiyor. Bunun moralinizi bozmasına izin vermeyin ve oturup durumunuzu enine boyuna düşünün. Belki de her şey ilk bakışta göründüğü gibi değildir ve bazı tedbirler alarak hasarı azaltmanız mümkün olacaktır. Olmasa bile şöyle düşünün: varılacak yerden ziyade yolculuktur önemli olan.

25 Nisan 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün duygusal olarak bunalmış, yalnız hissedebilirsiniz ve gündelik yaşamınızda bazı aksilikler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

25 Nisan 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle birlikte katılacağınız toplantılarda duygu birliği ederek, aynı düşünceler içinde olmanız beraberliğinizi güçlendiriyor. İşyerinizdeki ilişkilere daha fazla katlanmak istemiyorsunuz. Bugünlerde birlikte çalıştığınız kişilere karşı dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Yakınlarınızdan gelecek para desteği, hayatınızı hiç olmazsa geçici bir süreliğine rahatlatacak. Sağlığınızdaki ufak uyarılar ciddiye alınması gereken bir rahatsızlığın habercisi olabilir.

25 Nisan 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 16' 31" R
Ay
Boğa
21° 37' 50" R
Merkür
Koç
22° 08' 20"
Venüs
Boğa
10° 58' 26"
Mars
Koç
05° 57' 13"
Jüpiter
Boğa
25° 51' 20"
Satürn
Balık
17° 15' 09"
Uranüs
Boğa
22° 48' 49"
Neptün
Balık
29° 08' 28"
Plüton
Kova
02° 05' 47"
Chiron
Koç
21° 06' 23"
Lilith
Başak
24° 14' 09"
True Node
Koç
15° 20' 09"
Son Güncelleme : 08/05/2024 12:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>