Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ağustos 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kararlısınız, iz süreceksiniz Bir hafta sonu günündeki yaram yamalak tanışıklığın yaşattığı heyecanı unutamıyorsunuz. Acaba benim de izim kaldı mı sorusu beyninizi tatlı tatlı kemiriyor. Öncelikle onun araması için koyduğunuz süreyi sürekli makaslıyorsunuz.

İş yaşamınızda bir tasfiye hareketi var. Belli bir zaman için yükünüz artabilir.İşyerinize kazandırdığınız birçok yenilik var. İradi kişiliğiniz işlerin vaktinden önce çıkmasını sağlıyor. Ne işyerinizle ne deilişkilerinizle bir sorun yaşıyorsunuz.

Emeğiniz ve bilginizi sattığınız için istediğiniz gibi bir maddi doyum içinde olamayacağınızı biliyorsunuz. Ayak-Yorgan ekonomi politikasıyla yaşıyorsunuz. Yetişemediğiniz bir iki delik de aileniz tarafından yamanıyor. Sevindirici bir haberiniz var. Bu nakdi bir destek olmasa da önünüze koymuş olduğunuz bazı yüklü harcamalardan sizi kurtaracak.

Detaycı değilsiniz, ama detaylarla ilgilisiniz. Daha geçenlerde yeni yaşadığınız bir olayda bu ilgiyi de göstermediniz. Bu yüzden eksik bilgilenme ile olayı kapatıp yanlış kişiler hakkında yanlış fikirler edindiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçinden çıkamadığınız bir sorunu yeniden masaya koyuyorsunuz. Bu aynı zamanda kapanmış bir yarayı kaşımak oluyor ama. Bunu dikkate alın. Hafta sonu için önemli planlarınız var. Bu planların büyük bir kısmını gerçekleştireceksiniz. Çok merak ettiğiniz yurtdışındaki bir arkadaşınızın mutluluk haberini alıp sevineceksiniz.

26 Ağustos 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Çarşamba günümüz, Ay-Oğlak burcu geçişiyle başlıyor. Maddi konularda daha dikkatli, sorumluluk çerçevesinde hareket edeceğiz. İhtiyaçlarımızı alırken, bütçemiz şartlarını gözeteceğiz. Ailemize önem verecek, onların gereksinimleriyle ilgileneceğiz. Genelde duygularımız mesafeli ve ciddi olabilir. Saat 06:33 Ay-Pluto kavuşumu, mali konular üzerinde düşünmemizi sağlayacak. Güven içinde yaşama arzumuz yükselecek. Elimize geçen miktar, bizi tatmin etmiyorsa, bunu iyileştirmek adına neler yapabileceğimizi tekrar bir gözden geçireceğiz. Saat 18:26 itibariyle Ay-Uranüs arasındaki zorlu görünüm, kişinin ne olursa olsun dilediği gibi yaşama arzusunun bir kez daha altını çiziyor. Para konularında baskı altında kalan, sabırlı olmaya zorlanan birey, ister istemez gerginleşebilir. Saat 19:08 Merkür-Satürn olumlu görünümü, işlerinizi düzgün ve planlı bir şekilde derleyip toparlanmanın önemini gösteriyor. Hedef bilinci çok önemli. Sizi fiziksel ve ruhsal anlamda kayıplara uğratan, haksızlık yaşatan, kurbanmışsınız gibi iyi niyetinizi suistimal eden kişilere karşı artık akıllı olma vaktidir. İş hayatında, özel yaşamda, sağlığınızı ilgilendiren konularda daha dikkatli olmaya çalışınız. Size köstek olan insanlara değil size destek veren kişilere yöneliniz. Riskli yatırımlardan, kararlardan uzak durunuz.Günün güzellikleri sizi taçlandırsın. Sevgi dolu paylaşımlarda bulunmanız dileğimle,

26 Ağustos 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İddialı bir gün. Kendinizle ilgili düşünce ve duygu yenilikleri içindesiniz. Ay burcunuzda; duygusal dürtüleriniz yüksek. Anlamsız takıntılardan uzak durmak için çaba göstermelisiniz. İkili düşünceler içinde bocalama olasılığınız var. Kendinize güvenmeli ve başarılı olma isteğinize gem vurmamalısınız. Çevrenizde sizi izleyenleriniz var.

24 Ağustos 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Herkesin fikrine saygı duymanız ve fikirlerine yer açmanız güzel. Ancak, kendi özgün düşünceleriniz belli durumların çözümünde diğerlerinin fikirlerinden daha fazlagörebilir. Dolayısıyla, özel durumlarınızı ve düşüncelerinizi ısrarla dile getirmenizde fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Güne güzel başlıyoruz. Destekçi kişiler, olumlu görüşme ve diyaloglar, işle ilgili olumlu adımlar, fırsat içeren durumlar ya da belli kararların açıklanması türünde yararlı ve hoş denilebilecek gelişmelere açık olduğumuzu gösteriyor. İlerlemeye açık, beklentilerimizi yüksek tutabileceğimiz, organize ve disiplinli hareketlerimizin başarıya ulaşabileceği, uzlaşmacı ve olumlu bir gündeyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

25 Ağustos 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz konularda daha rahat ilerleme yaşayabilirsiniz. İşlerinizi sağlamlaştırmak isteyeceksiniz. Gün içinde yeteneklerinizi kullanacağınız konulara yönelmek isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde daha kısıtlanmış hissedebilirsiniz.

26 Ağustos 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni bir ilişkiye başlayan Yaylar ağır adımlarla hareket etmelisiniz. Kendinize ait iyi kötü ne varsa anlatın. Sakladığınız her şey sorun çıkarabilir.

26 Ağustos 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte ilişkisi uzun süredir problemli devam edenler için, güç savaşlarının ve ego problemlerinin yaşanacağı bir yeni ay sözkonusu iken, bekar ve ilişkisi olmayan yalar için bu dönem yeni bir aşkı ve ilişkiyi başlatıyor olacak. Davalar, yurtdışı bağlantılı işler ve eğitim alanlarından fayda elde edeceğiniz hafta genelinde partnerinizin ve dostlarınızın iletişim şekli biraz canınızı sıkabilir. Sağlık konusunda mide problemlerine dikkat etmeniz gereken bu süreçte, problemli ilişkiler ayrılık kararı verirken, satürnün Venüs ve merküre olan uyumlu açısı hem maddi anlamda rahatlamanıza hem de bekar olanların yeni bir ilişkiye başlamasına sebep olacak. Yeniay haftasında hastalıklara karşı bünyenizi güçlendirmeniz gerekirken, küçük kazalara karşı da temkinli hareket etmeniz gerekmekte.

26 Ağustos 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Para harcamak istediğiniz birçok kalem olmasına karşın, her şeyi en ince detayına kadar düşünmek bugün sizi yorabilir. Güzel kazançlar elde edeceğiniz bir dönem başlıyor.

26 Ağustos 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün herşeye burnunu sokan insanlar yüzünden öfkenizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Siz kimsenin işine gücüne yaptıklarına karışmazken insanların sizin hemen her işinize müdahale etmeye çalışmaları karşısında sabrınız taşabilir. Haksız da sayılmazsınız. İnsanlar nerede durmaları gerektiğini sizin kararlarınıza saygı duymayı öğrenmeli. Kaldı ki sizler saygı sınırlarını aşmadığı sürece yapıcı eleştirilere her zaman açıksınızdır. Gergin ruh halinizden kolayca sıyrılarak hayatın keyifli yönlerine yönelerek enerjinizi yükselterekhayatınıza yansıtacaksınız. Olabildiğince negatif insanları çevrenizden uzaklaştırın ve siz yolunuza bakın. Özel yaşamınızda aşkın rüzgarı enerjinizi yükseltecek..

26 Ağustos 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

26 Ağustos 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 14' 22" R
Ay
Balık
20° 40' 41"
Merkür
Koç
18° 55' 07"
Venüs
Boğa
05° 50' 33"
Mars
Koç
02° 45' 10"
Jüpiter
Boğa
24° 52' 36"
Satürn
Balık
16° 54' 49"
Uranüs
Boğa
22° 34' 22"
Neptün
Balık
29° 01' 27"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 43"
Lilith
Başak
23° 46' 25"
True Node
Koç
15° 23' 22"
Son Güncelleme : 04/05/2024 08:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>