Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Eylül 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Zaman zaman yaşadığınız dengesizlik bugün açığa çıkabilir. Onun kalbini kırmak istemiyorsunuz ama bazen düşüncesizce söylediğiniz sözler onu kırıyor. Hassas bir dönem yaşadığının siz de farkındasınız, bugün özenli davranmanızda yarar var.

İşteki hareketlenmeye ayak uydurmanız sizin yararınıza olacak. Bugün bu konuyla ilgili bir görüşme ya da toplantı yapabilirsiniz. Kendi düşüncelerinizi aktarma, başkalarının düşüncelerini de öğrenme fırsatı bulabilirsiniz.

Günübirlik bütçe yapmak bazen sizi çok zorluyor. Bugün yine zorlanabilirsin, gün oyu bir hayli gerginlik yaşayabilirsiniz. Beklediğiniz bir para son anda elinize geçebilir. Bir yakınızdan para konusunda eleştiri alabilirsiniz.

Çevrenizdekiler sizden daha fazla enerji ve ataklık bekliyor. Enerjik davranmanız yararınıza olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir yanınız maceraya atılmak istiyor, bir yanınız ise tembellik yapmak istiyor. Bugün tembelliğinizle maceracılığınız çelişebilir. Önünüze atılım yapmanız için fırsatlar çıkabilir, değerlendirip değerlendirememek sizin elinizde. Uzun düşünmeye zamanınız yok, çevrenizdekilerin bu konudaki değerlendirmeleri sizi etkileyebilir. Bu gelişmenin sonu aydınlık gözüküyor.

26 Eylül 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar iki önemli görünüm eşliğinde yeni haftanın ilk gününü karşılıyoruz. İlki saat 10:00 Güneş-Jüpiter kavuşumudur. İlerisi adına uzun vadeli plan ve projeler üzerinde çalışmak, bir grup veya ekip içinde kendimizi ifade etmek, gelişmek, büyümek adına gayet olumludur. Başkalarına destek verebiliriz. İnandığımız yol ve hedefin farkında olarak mücadele edersek başarılı olabiliriz. Tabii ki bireysel isteklerimiz önemlidir. Bazen, sırf birileriyle iyi geçinmek için alttan alırız, idare ederiz. Ancak bunun da ölçüsü olmalıdır. Kimseye taviz vermek zorunda değiliz. Biz de aynı şekilde buna özen gösterirsek, ekip çalışmalarında sorun çıkmaz. İkinci görünüm saat 21.43 itibariyle Satürn-Kuzey düğüm arasında gerçekleşiyor. Sizi planlı çalışmaya, gereksiz zaman kayıplarına karşı uyarıyor. Sorumluluk aldırıyor, ciddiyet veriyor, ancak bir o kadar da mücadeleci kılıyor. Kişi hedefinin farkında ise, bu görünüm o hedefe varma yolunda bir kararlılık. Eğer değilse, gelişen durumlar neticesinde kendine geliyor. Evet, benim yolum bu, bu yolun gereklerine göre kendime çeki düzen vermeliyim diye düşünmeniz gayet olumludur. Yeni haftamızın hepimiz için huzurlu geçmesi dileğimle,

26 Eylül 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünlerde sağlığınızla ilgili beslenme konusuna önem vermeniz sizin için olumlu bir gelişme. Her kafadan çıkan tavsiyelere de çok kulak veriyorsunuz ve etkileniyorsunuz. Gerçek uzmanların öğütlerine önem verin. İlişkilerinizde gergin ortam yaratacak olaylara siz neden olmayın. Daha sonra ruh haliniz olumsuz etkileniyor.

26 Eylül 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal ilişkileriniz, arkadaşlarınızla bağlarınız açısından yenileyici, şans getirecek kişilerle tanışabileceğiniz, faydalı ilişkiler kurabileceğiniz veya yeni sosyal çevrelere girebileceğiniz haftadasınız. Davet tekliflerini geri çevirmemenizde fayda var.

26 Eylül 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ilgilendiğiniz konular üzerine daha fazla yoğunlaşabilirsiniz. Farklı konulara ilgi duyabilirsiniz. Geleceğinizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konularda beklemediğiniz fırsatlar söz konusu olabilir. Ortaklı konular üstelerinizden yardım alabilirsiniz. Yolculuk planlarınızda bazı zorluklar gündeme gelebilir.

26 Eylül 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Kudret... Güçlü olduğunuz bariz ancak içinizde çıkan fırtınaları dışarı göstermiyorsunuz. İki kişi arasında kaldınız.

26 Eylül 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte ilişkisi uzun süredir problemli devam edenler için, güç savaşlarının ve ego problemlerinin yaşanacağı bir yeni ay sözkonusu iken, bekar ve ilişkisi olmayan yalar için bu dönem yeni bir aşkı ve ilişkiyi başlatıyor olacak. Davalar, yurtdışı bağlantılı işler ve eğitim alanlarından fayda elde edeceğiniz hafta genelinde partnerinizin ve dostlarınızın iletişim şekli biraz canınızı sıkabilir. Sağlık konusunda mide problemlerine dikkat etmeniz gereken bu süreçte, problemli ilişkiler ayrılık kararı verirken, satürnün Venüs ve merküre olan uyumlu açısı hem maddi anlamda rahatlamanıza hem de bekar olanların yeni bir ilişkiye başlamasına sebep olacak. Yeniay haftasında hastalıklara karşı bünyenizi güçlendirmeniz gerekirken, küçük kazalara karşı da temkinli hareket etmeniz gerekmekte.

26 Eylül 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevrenizde çok keyifli etkiler altındasınız. İnanılmaz bir fırsat karşınıza gelecek. Bu fırsatla beraber sosyal çevrenizden aldığınız desteklerle çok güzel bir kapı aralanabilir.

26 Eylül 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Majör bir eğitime başlamak, inanç sistemleriyle ilgili eğitim vermek ve uluslararası bir yolculuğu planlamak için çok olumlu enerjilere sahipsiniz.Fikirlerinizi yayabileceğiniz, etrafınızdaki kişileri eğitmek anlamında cömert olabileceğiniz bir gündesiniz. Uluslararası bir yolculuğa çıkmak ve hafta sonu kaçamağı yapmak için de istekli ve heveslisiniz. Arkadaş grupları, toplumsal kuruluşlar ve insanla ilgili her türlü konuda odaklı, coşkulu ve yardımsever olacaksınız. Mesleki kazanç elde edebileceğiniz belirgin durumlar ortaya çıkacaktır.

26 Eylül 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

26 Eylül 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 25' 29" R
Ay
Balık
08° 31' 47"
Merkür
Koç
18° 23' 52"
Venüs
Boğa
04° 48' 26"
Mars
Koç
02° 06' 22"
Jüpiter
Boğa
24° 40' 47"
Satürn
Balık
16° 50' 34"
Uranüs
Boğa
22° 31' 28"
Neptün
Balık
28° 59' 59"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 55"
Lilith
Başak
23° 40' 50"
True Node
Koç
15° 22' 09"
Son Güncelleme : 03/05/2024 12:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>