Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Dilinin Kemiği Yok! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Nisan 2024, Cuma

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal olarak daha duyarlı yaklaşımlar ortaya koyabilirsiniz. Üzerinizdeki duygusal baskıyı doğru yönetmeye çalışın. İlişkinize zarar verebilecek her ne varsa ondan da uzak durmanız gerekiyor.

Mesleki olarak daha net adımlar atmak isteyeceksiniz. Yolunda gitmeyen her şeyi düzeltme şansına da sahipsiniz. Etkin adımlar atmanız gereken bir gün.

Parasal durumunuzla ilgili tutarsız adımlar atmaya yatkınsınız. Tam olarak ne yapmanız gerektiğine karar veremiyorsunuz ve bu da üzerinizdeki baskıyı daha da artırmakta.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Emeklerinizin karşılığını görmek kadar bunu ortaya koyabilmek de sizi motive edecektir. Çalışıp başardığınız, kazandığınız, mutlu olduğunuz her şey bireysel ve hatta fiziksel olarak daha iyi hissetmenize de olanak tanıyabilir. Karşılaşacağınız insanlardan önemli ve şaşırtıcı teklifler alabilirsiniz.

26 Nisan 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, Yay burcu olanlar için iletişim konularına odaklanma ve açık ve net iletişim kurma gereği vurgulanıyor. Etrafınızdaki insanlarla olan ilişkilerinizi dengelemeniz ve duygularınızı doğru bir şekilde ifade etmeniz önem kazanabilir. Aynı zamanda, yaratıcılığınızı kullanarak projelerinizi ilerletmek ve hayal gücünüzü geliştirmek için uygun bir zaman olabilir. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

26 Nisan 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün çevrendeki kişilere karşı sözünü esirgemeyeceksin. Arkadaşların ilerleyen zamanlarda onların iyiliği için konuştuğunu anlayacaklar. Havaların ısınmasıyla dışarıda daha fazla vakit geçirmeye başlayacaksın. Açık havada yapacağın aktiviteler sana huzur veriyor. İlişkisi olan Yay burcuysan, sevgilin senden bir konu hakkın fikir almak isteyebilir.

26 Nisan 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizde ufkunuzu açacak, beklentilerinizi karşılayacak haberler alabilirsiniz. İşlerinizi yoluna koyarken bugüne kadar yaşadığınız belirsizliklerin neden olduğunu fark edebilirsiniz. Kendinizi daha güçlü ve zinde hissedeceğiniz bir sağlıklı yaşam programı hazırlayabilirsiniz. 

26 Nisan 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel özen gösterdiğiniz konularda mücadele verebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda değişiklikler yaşanabilir. Bazı konuları sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. Görüşmeler hızlanabilir. Güçlü kişilerle görüşmeler yapabilirsiniz. Aşk hayatınızda keyifli bir gündesiniz. Arkadaşlarınızla birlikte sevdiğiniz yerlerde zaman geçirebilirsiniz.

26 Nisan 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Düşünmekten çok eyleme geçmek sizin için uygun. Uzun vadede ne istediğinizi bilmeniz ve kısa vadelere hedeflerinizi bölerek hareket etmeniz oldukça önemli.

26 Nisan 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yeni şeyler öğrenebilir ve bu öğrendiklerini emek verdiğin konulara yöneltebilirsin. İş ve başarı ile alakalı güzel gelişmeler seni bekliyor olacak. Bazı konularda diplomatik davranman ve fikrini belli etmemen gerekebilir bugün.

26 Nisan 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün çoğu günden daha kaotik veya kafa karıştırıcı olsa da bu daha iyi bir iletişim ve ilişkilerde daha fazla netlik getirebilir. Şimdi talimatları takip etme ve kendinizi ifade etme konusunda daha dikkatli olmanız en iyisidir. Bu, seçimlerinizin ve kararlarınızın daha net olması için bilgilerin açığa çıktığı bir zamandır. Sorunlara yeni bir açıdan yaklaşmanın zamanı geldi! Daha fazla bilgi ortaya çıkar ve bu, ileriye doğru akacak bir enerjiyi serbest bırakır. Devam etmek ve yolu açabilmek için bir hedefi yeniden düşünüyor veya gözden kaçırdığınız bir şeyle uğraşıyor olabilirsiniz.

26 Nisan 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Fazla yüksekten uçan ruh halinizin biraz dengelenmeye ihtiyacı var sevgili yaylar. Herkes sizi anlamak zorunda değil, boş hayallerden vazgeçmelisiniz. Kendi şansını yaratabilmek için biraz daha alçakgönüllü olmaya ihtiyacınız var.

26 Nisan 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda çıkmaz sokaktasınız. Hiçbir işiniz ilerlemiyor ve kendinizi yenilgiyi kabul etmeye hazır hissediyorsunuz. Bu gibi dönemleri bir irade sınavı gibi görün; planlarınızdan sağmamanızın ne kadar önemli olduğunu yakında anlayacaksınız. Böylece engeller ne olursa olsun ilerlemek için gereken enerjiyi kendinizde bulacaksınız. Aksi takdirde planınızdan vazgeçip, bambaşka bir açıyla yine baştan başlamanız gerekecek.

26 Nisan 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün kendinizi enerjik hissedebilirsiniz ancak iletişimde bazı sorunlar gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

26 Nisan 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk çevrenizde dolaşıp duruyor, hazırlıklı olun. Onu görebilmeniz için, gözlerinizi biraz aralamanız gerekiyor. Kalbiniz hala bazı heyecanlar için çarpabiliyorsa bunun tadını çıkartın. Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Doğruluğuna inandığınız konularda başkalarının olumsuz tavırlarından etkilenmeyin. Olaylara karşı daha gerçekçi yaklaşmanız daha iyi olacak. Yaratıcılığınız sayesinde daha çok para kazanabilirsiniz. Cildinizi sigara ve sigara dumanından uzak tutarak korumaya çalışın.

26 Nisan 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 02' 49" R
Ay
Boğa
18° 13' 07" R
Merkür
Koç
21° 55' 47"
Venüs
Boğa
10° 40' 59"
Mars
Koç
05° 46' 21"
Jüpiter
Boğa
25° 47' 60"
Satürn
Balık
17° 14' 01"
Uranüs
Boğa
22° 47' 59"
Neptün
Balık
29° 08' 05"
Plüton
Kova
02° 05' 50"
Chiron
Koç
21° 05' 37"
Lilith
Başak
24° 12' 34"
True Node
Koç
15° 21' 01"
Son Güncelleme : 08/05/2024 06:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>