Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Eylül 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizi bazı durumlarda tanıyamıyorsunuz. Onun bu kadar sabit fikirli ve inatçı olması sizi hayretlere düşürüyor. Ondan hızla uzaklaştığınızı hissediyor, karamsarlığa düşünüyorsunuz.

Son almış olduğunuz karar, çalışma hayatı için biraz duygusal ; bunu siz de çok iyi biliyorsunuz. Bu duygusallıkla işlerin sekteye uğrayacağını görmenize rağmen, kararınızdan cayacak gibi görünmüyorsunuz.

Paranızı bugünlerde borsadan çekme fikriniz, birçok arkadaşınıza yanlış bir hareket gibi geliyor. Bunu düşünmeniz gerekiyor. Daha getirisi olan bir yatırım planınız da mevcut değil gibi görünüyor.

Aşk ilişkinizde kendinize de sormanız gereken sorular olabilir. Örneğin ikna yönteminizi değiştirmeyi hiç denemediniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi isteksiz ve halsiz hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Üzerinize aldığınız bazı sorumluluklar sizi sıkabilir ve bunlardan bir an önce kurtulmak isteyebilirsiniz. Duygusal olarak yenilikler yapmak için uygun bir günde değilsiniz. Genel olarak keyifsiz bir gün geçirebilirsiniz ve sağlık yönünden küçük bir sorun yaşayabilirsiniz. Maddi konularda yeni bir girişimde bulunmayın ve risklere girmekten kaçının. Genel çevrenize bağlı olarak yaşayabileceğiniz sorunlarda hoşgörülü davranmaya çalışmalısınız ve yeni bir karar almamalısınız.

27 Eylül 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar cumartesi gününe, saat 03:53 Ay-Neptün olumlu görünümüyle adım atacağız. Bu enerji, aile dirliğiniz, huzur ve güven içinde yaşamanız için birbirinizi incitmemeye özen göstermeniz gerektiğini söylemektedir. Kontrol edemediğiniz durumları kendinize dert etmek yerine, yapabilecekleriniz üzerinde düşünmenizi sağlar.Saat 14:25 Ay-Pluto arasındaki görünüm,   maddi yönden güçlü olmak, kafanızın içindekileri gerçekleştirmek arzunuzu  yükseltiyor.  Kimseye muhtaç olmadan tek başına ayakta durmak niyetindesiniz. Ancak şartlar gereği bunu tam anlamıyla başarmak için şansa ihtiyacınız olduğunu düşünebilirsiniz.  Saat 22:39 Ay-Jüpiter görünümü, bazen iyi niyetli hareket etmenin işaretçisi olduğu gibi, tam tersine öfkemize yenilmenin de göstergesi olabilir. Derin bir nefes çekip, olan bitene bakmak lazım. Gün boyu bir yıldız gibi parlamanız, keyifli bir cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

27 Eylül 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, gizli enerjinizi ortaya çıkarmak istemeyebilirsiniz.. Güçlü dürtülerinizin sizi yönlendirmesine izin vermeli, geleneksel tutumlu kişileri yargılamaktan vazgeçmelisiniz Kişisel yeteneklerinizi ve yaratıcılığınızı riskleri göze alarak, ortaya çıkaracaksınız. İyi niyetli yaklaşımlarınızdan dolayı siz kazanacaksınız. Biraz sabırlı olmayı öğrenmelisiniz.

27 Eylül 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişileri belli şekilde davranmaları veya belli yönde ilerlemeleri konusunda ikna edebileceğinizi düşünüyorsanız, bu durumun devamında size dönecek yaptırımları da hesap etmenizde fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Bugün, bazı konularda yaşanabilecek beklenmedik gelişmeler veya iniş çıkışlı durumlar sezgilerimizin bizi yanıltmadığını anlamamızı sağlayabilir. Yaşananlara bağlı olarak bazı planlarımızda ya da uzun veya kısa vadeli hedeflerimizde değişiklikler yapabiliriz. Değişim motivasyonumuz güçlü olabilir.

27 Eylül 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni hedefler koyabileceğiniz ve hızlı hareket edeceğiniz gününüzdesiniz. Artanyükünüze rağmen, pek çok konuyu halledebilecek ve başarılı olmanın sonuçlarını görebileceksiniz. Yapıcı planlar ve işe ait yeni organizasyonlar sizi öne çıkarabilir. Üstlerinizden destek ve onay görmeniz kariyer konusunda önemli ilerlemeler elde edebileceksiniz.

27 Eylül 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

En ufak aksilikte hayallerinizden kopup tekrar başa dönüyorsunuz. Özellikle bugün inatçı olun kendinize güvenin, sakın pes etmeyin.

27 Eylül 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğün atlayıp, dengeli beslenmediğiniz için sağlığınızı bozdunuz. Yakınlarınız size iyi bakıyor doğrusu. Bu sayede, kısa bir süre sonra eski sıhhatinize kavuşacaksınız... Kadim dostunuza verdiğiniz sözü tutamadınız diye canınız sıkkın. Üzülmeyin, o sizi anlayacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün bir türlü durduramadığınız bir zihnin sizi sürüklemesine maruz kalabilirsiniz. Bilgi dağarcığınızı genişletmek önem kazanabilir. Ufkunuzu açacak bilgilere ulaşmak, bilgiye sahip insanlarla görüşmek için girişimlerde bulunabilirsiniz.

27 Eylül 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 29' 05" R
Ay
Koç
09° 27' 49"
Merkür
Koç
19° 48' 07"
Venüs
Boğa
07° 25' 29"
Mars
Koç
03° 44' 26"
Jüpiter
Boğa
25° 10' 41"
Satürn
Balık
17° 01' 13"
Uranüs
Boğa
22° 38' 48"
Neptün
Balık
29° 03' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 56' 58"
Lilith
Başak
23° 54' 58"
True Node
Koç
15° 24' 42"
Son Güncelleme : 05/05/2024 15:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>