Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Eylül 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Güzel bir akşam geçirmek için hazırlıklar içindesiniz. Sevgilinizle birlikteliğinizin her anını dolu, dolu yaşamak istiyorsunuz. Bunca zamandan sonra, hala ona dokunma ihtiyacı hissediyorsunuz.

Yaratıcılığınızı istediğiniz gibi kullanamıyorsunuz. Sizden çok daha az yetenekli insanların sizin üstünüzde olması, sizi işyerinizde geçimsiz, otorite tanımaz, kendi bildiğini okuyan bir insan yapıyor.

Kazancınızın birçok insana oranla daha tatmin edici olması sizi mutlu etmiyor. Bunun çok fazlasını hak ettiğinizi düşünüyorsunuz. Bu anlamda gelecekten çok umutlu olmanız sizi müthiş savurgan yapıyor.

Hayatın içinde genel bir haksızlığa uğruyormuş gibi bir tavra girmeniz, sevgilinizi incitiyor. Onu genel mutsuzluğunuzun dışında tuttuğunuzu ona daha da fazla belli etmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal olarak bir güvence arayışı içine girebilirsiniz ve bazı uyumsuzluklar yaşama ihtimaliniz olacaktır. İş ortamınızda ve çalışma arkadaşlarınızla çeşitli sorunlar yaşayabilirsiniz. Başkalarını yönetme isteği ve abartma gibi tutumlar sizin için zarar verici olacaktır. Duygularınız işinizi ve gündelik yaşamınızı olumsuz etkileyebileceğinden kararlarınızda duygusal olmamalısınız. İşinizle ilgili yoğunluk artıyor ve idealleriniz bugün sizin için daha önemli olacaktır. İş konusunda yanıltıcı haberlere oldukça dikkat etmelisiniz.

25 Eylül 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 04:39  Ay-Pluto zorlu görünümüyle güne adım atacağız. Bu enerji, göze batan yanlışlık veya olumsuzluklara tepki göstermekte gecikmezsiniz. Saat 12:20 Ay-Jüpiter olumlu görünümü, etrafımızdaki dünyayı neşelendiren, paylaşımları güçlendiren bir enerji. Yeni bir buluşma için gayet olumlu saatler. Arkadaşlarımızla bir araya gelmek için uygun. Bir konu hakkında konuşmak, başkalarının fikrini almak için yararlı olan bu enerji  akşam saatlerine hareketlilik, hoşluklar getiriyor. Saat 12:30 Ay-Uranüs görünümü,  geleceğe dönük  hedeflerimizi gerçekleştirmek amaçlı,  kurulacak ilişki veya  bağlantıları işaret ediyor. Ayrıca,  aşk hayatımızla ilgili konularda hızlanma ve aktifliğimizin göstergesi. Demek oluyor ki, biz ilişkilere açığız. Ancak yenilikçi olmalı, baskın tarzda yaşanmamalı, yaşamın güzellikleri birlikte paylaşılmalı diye düşüneceğiz. Saat 21:19 Jüpiter-Uranüs olumlu görünümü, sizi başka diyarlara, başka yollara, güzelliklere, başarılara, yeni hedeflere, yeniliklere, olumlu yöndeki değişimlere çağırıyor. Çağırmakla kalmayıp, önünüze fırsatlar çıkarıyor, hevesli kılıyor, cesaretlendiriyor, hadi artık önünde bir hayat var ne duruyorsun diyor. Bu bir değişim startı. Siz ne istediğinizi biliyorsanız, evet ben bu yolda kararlıyım diyorsanız o zaman yaşanan bu gelişmelere gönülden kucak açmaya hazır olunuz. Eskinin tozlu sayfalarına bakıp durmak yerine, şimdi hayat hikayenizin baş kahramanı olarak yeni bir sayfadan yaşama bakmaya hazır olunuz. Öğrenin, deneyimleyin ve bundan asla çekinmeyin. Değişimi göze alanlar, yeniliklere kucak açarlar. Gerçek özgürlük insanın kendisi olabilmektir. Birilerine göre değil, kendine göre bir yön belirlemesidir. Bu görünümü bir start gibi düşünelim. O bugün, yarın bir haber, bir gelişim, bir destekle ilerlemenize öncülük edecektir. Değişimlerin arzu ettiğimiz şekilde hayatımıza dahil olması dileğimle,

25 Eylül 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularınızda asla yanılmıyorsunuz. Doğru zamanda doğru yerlerde olmanız, aşkınızı daha da güçlü kılıyor. Kendinizi güven duymanız, yapacağınız işler konusunda, daha da başarılı olmanıza neden oluyor. Meslek yaşantınızla ilgili çalışmaların karşılığını görmek konusunda tereddütleriniz olmasın.

25 Eylül 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Şanslı gelişmeler ve fırsatlar gündeminizde. Davetler, organizasyonlar veya grup çalışmalarının ön plana çıkabileceği bir haftalık süreçtesiniz. Sosyal açıdan hareketli günler. Tüm burçlar için gün geneli: İçinde bulunulan durumbirliğine ve ekip çalışmasına yatkın olmayı, öneri ve yorumları (her ne kadar asıl istek veya fikirlerinizle uyuşmasa da)dikkate almayı gerektiriyor. Başkalarının rehberliğinden faydalanmak vebirliği içinde hareket etmek ya da en azından o şekilde görünmek size iyi gelebilir.

25 Eylül 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün arkadaşlar ve sosyal etkinliklere dair konular öne çıkıyor. Daha adil ve yapıcı tavırlar içinde olmanız ilişkileriniz açısından belirleyici olabilir. Bu sayede arkadaşlıklarınız güçlenebilir. Yardım dernekleri ve vakıflara bağış yapabilir, gönüllü çalışmalarda bulunabilirsiniz. Keyifli zaman geçirirken çevrenizi de genişleteceksiniz.

25 Eylül 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

EŞİNİZİN yada arkadaşınızın desteği size güç katacak. Bu moralle gelecek planı yapmaya çalışın. İstedikten sonra yapamayacak şey yok.

25 Eylül 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğün atlayıp, dengeli beslenmediğiniz için sağlığınızı bozdunuz. Yakınlarınız size iyi bakıyor doğrusu. Bu sayede, kısa bir süre sonra eski sıhhatinize kavuşacaksınız... Kadim dostunuza verdiğiniz sözü tutamadınız diye canınız sıkkın. Üzülmeyin, o sizi anlayacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev ve aile ortamının sıcaklığı ile gerçek bir gün. Arkadaşlarla gezip tozmak yerine evde oturmak ve ailenize daha fazla zaman ayırmak niyetindesiniz. Duygusal bağlamda aşkı bir gurur meselesi yapmayı bırakın. Ancak böyle mutluluğu yakalayabilirsiniz.

25 Eylül 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 45' 38" R
Ay
Koç
13° 38' 52"
Merkür
Koç
20° 00' 41"
Venüs
Boğa
07° 46' 31"
Mars
Koç
03° 57' 34"
Jüpiter
Boğa
25° 14' 41"
Satürn
Balık
17° 02' 37"
Uranüs
Boğa
22° 39' 47"
Neptün
Balık
29° 04' 08"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 54"
Lilith
Başak
23° 56' 52"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 05/05/2024 22:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>