Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Temmuz 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hayati bir kararın eşinde sayılabilirsiniz. İlk kararı veren siz olursanız kendinize güveniniz daha az yıpranacak. Sürdürdüğünüz ilişkiyi bir an önce bırakmanız için her türlü gerekçeniz var gibi görünüyor.

Birinin, gereksiz takıntılarla sizinle bir kariyer kavgasına girdiğini düşünüyorsunuz. İşyeriniz birkaç güne kalmadan bu sorunu sizin lehinize çözecek. Bir yetkilinizin size davranışlarından rahatsızsınız.

Aceleci davranmanıza gerek yok. Paranızın şimdiki yerinde hiç olmazsa değerini koruduğunu biliyorsunuz. Ama paranızı değerlendirmek için aldığınız tavsiyeler de pek akıllıca görünmüyor.

Akrabalarınızdan birine karşı gittikçe artan bir güvensizlik içine giriyorsunuz. Bu güvensizliğinizin çok yerinde bir tespit olduğunu söyleyenler sizi yanıltıyor olabilirler.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gereksiz bir meraklılık içinde olduğunuz düşünülüyor, bununla ilgili bazı uyarılar alacaksınız. Birkaç güne kalmadan yakın akraba ilişkilerinizde çoktandır beklediğiniz bir küskünlüğün haberi gelebilir. Yaptığınız araştırmalar tahmin ettiğiniz gibi çıkmayacak. Ayrıca bu konudaki ısrarcı araştırmalarınız aklı başında bazı arkadaşlarınız tarafından pek doğru bulunmuyor.

27 Temmuz 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 01:42 itibariyle Aslan burcunda oluşacak Yeniayın parlak ışığını sizler adına olumlu buluyorum. Öncelikle bu yeni bir sayfanın önünüzde açılmakta olduğunun göstergesidir. Yolculukların faydalı şekilde geçmesini sağlar ve coşkuyla hayatı kucaklamanızda yol arkadaşınız gibidir. Yaratıcı kabiliyetinizi belli bir alana yönlendirmenizde, farklı insanlarla bir araya gelerek gelişmenizde destekçinizdir. İnsanların kolayca dikkatini çektiğiniz için, sizi aralarında görmek isteyen kişi veya kişilerden gelebilecek güzel tekliflerin de işaretçisi olabilir. Birey olarak kendinize olan güven duygunuzu bir hayli ışıklandırır. Özel veya toplumsal ilişkileri düzenler, besler, geliştirir, büyütür. Uzun zamandır görmediğiniz veya görmeyi çok istediğiniz bir yere gitmenin göstergesidir. Güzel haberler alırsınız. Bir toplantıya veya görüşmeye özel olarak çağrılırsınız. Kendi hikayenizin baş kahramanı olduğunuz duygusunu yüreğinizde hissedersiniz. Yeni bir sayfadan hayata bakabilecek gücü kendinizde hissedersiniz. Bu Yeniay, başarılı adımlar atabilmemizde ve doğru kararlar verebilmemizde bize ışık olsun. Mutlu bir Pazar günü geçirmemiz dileğimle,

27 Temmuz 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay kombinasyon burcunuz Aslanda ilerlemekte ve kısa seyahatleri gündeme getirmektedir. Eski ve uzun zaman görüşemediğiniz dostlarınızla birlikte ortak fikirler üretebileceğiniz bir ortam paylaşmalı ve enerjinizi yükseltmelisiniz. Ele aldığınız konulara yeni bir bakış açısı getirecek ve üstlerinizi şaşırtacaksınız.

27 Temmuz 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başkalarının işleriyle ilgilenmek veya haklarını savunmak isteyebileceğiniz, gizli işlerin ön planda olabileceği veya yalnız başınıza kalmayı tercih edebileceğiniz 1.5 aylık süreç başlıyor. Gizli düşmanlara karşı tedbir almak ve sağlığa önem vermek gerek. Keyifli seyahatler de ön planda! Tüm burçlar için gün geneli: Bu hafta sonu fikirlerinizi bilinir kılmak ve kalabalıklara hitap etmek konusunda sabırsız olabilirsiniz. Gezegenler haftasonu için, fikirlerimizin belli durumlara uygunluğu konusunda bizi iknaya çalışıyor. Ancak, gerçek durum bu olmayabilir. Dolayısıyla, yeni çıkacağınız yolculuğu gazetelerden duyurmadan önce, gerekli testleri yapmanızda ve mevcut durumla ilgili detayları gözden geçirmenizde fayda var. Bugün Akrep burcuna geçecek ve altı hafta boyunca bu burçta kalacak olan Mars, artık hayatlarımızda farklı konuların ön plana çıkacağını gösteriyor. Tüm burçları farklı şekilde etkileyecek olan bu geçişin, altı haftalık etkilerini yukarıda burç yorumunuzda detaylı şekilde okudunuz. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

27 Temmuz 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni hedefler koyabileceğiniz ve hızlı hareket edeceğiniz gününüzdesiniz. Artanyükünüze rağmen, pek çok konuyu halledebilecek ve başarılı olmanın sonuçlarını görebileceksiniz. Yapıcı planlar ve işe ait yeni organizasyonlar sizi öne çıkarabilir. Üstlerinizden destek ve onay görmeniz kariyer konusunda önemli ilerlemeler elde edebileceksiniz.

27 Temmuz 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazen kimsenin fikirlerine doğruluk payı vermiyorsunuz. Arkadaşlarınız bu durumdan çok şikayetçi.

27 Temmuz 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğün atlayıp, dengeli beslenmediğiniz için sağlığınızı bozdunuz. Yakınlarınız size iyi bakıyor doğrusu. Bu sayede, kısa bir süre sonra eski sıhhatinize kavuşacaksınız... Kadim dostunuza verdiğiniz sözü tutamadınız diye canınız sıkkın. Üzülmeyin, o sizi anlayacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

27 Temmuz 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 29' 56" R
Ay
Balık
09° 37' 42"
Merkür
Koç
18° 26' 35"
Venüs
Boğa
04° 54' 05"
Mars
Koç
02° 09' 54"
Jüpiter
Boğa
24° 41' 51"
Satürn
Balık
16° 50' 57"
Uranüs
Boğa
22° 31' 43"
Neptün
Balık
29° 00' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 10"
Lilith
Başak
23° 41' 20"
True Node
Koç
15° 22' 15"
Son Güncelleme : 03/05/2024 14:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>