Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ekim 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğiniz kişinin kimi tavırları sizi çok sıkabilir. Ama mükemmel ilişkiyi aramak yanlış. Hele sizin gibi bir İkizlerle. Çünkü siz de partnerinize karşı bazı sorumluluklarınızı aksatıyorsunuz, üstelik romantik tavırlarınız bile bazen yaralayıcı oluyor. Çünkü karşısınızdaki kişi alay edildiğini düşünüyor.

İş yaşamınızın gelgitleri sizi yorabilir. Nedense, üstleriniz sizi olduğunuzdan daha sabırlı sanıyor. Onların yanlış tavırlarına pek kafayı takmamalısınız. Çalışma hayatıyla özel hayatınızı ayırmanız yerinde bir davranış olacak.

Para durumunuzda bazı çalkantılar var. Geçtiğimiz aylardan kalan kimi borçlarınız olabilir. Faturalarınız ödemeyi aksatmamalısınız. Kredi kartı, alışveriş kartı vs. borçlarına karşı de duyarlı olmanız ve erteleme yapmamanız gerekecek.

Mali durumunuzla ilgili düzenlemeler konusunda daha özenli olmalısınız. Dalgınlığınıza son vermek elinizde. Sizi sizden başkası ayıltamaz. Kendinizden başkasına güvenmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Canlı ve hareketli bir gün sizi bekliyor. İkizler yaratıcılıklarının meyvesini toplamaya başlayabilirler. Hayat yüzünüze gülmeye başlayacak ve siz zekanızı değerlendirmek fırsatını bulacaksınız. Yalnız bir takım ailevi sorunlar sizi üzecek. Bunların da üstesinden iyi niyet ve sukünet ile geleceksiniz. Sizi eleştiren kimi yakınlarınızı tatlı dilinizle ikna edeceksiniz.

29 Ekim 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Çarşamba günümüz, Ay-Oğlak burcu geçişiyle başlıyor. Kendimizi güven içinde hissettirecek durumlara, kazanç anlamındaki işlere ciddiyetle eğileceğiz.  Para konusunda şu aralar sıkıntınız varsa, çözüm bulmaya çalışabiliriz. Ancak yüksek faizli bir borç altına girmeyelim. Sorumlulukların ister istemez üzerimizde etkili olacaktır. Ay-Oğlak geçişlerinde bu gayet normaldir. Kafanızın içinde hala tam olarak yerine oturmamış meseleler bizi düşünmeye zorlar. Saat 07:47 Ay-Pluto kavuşumu kazanç anlamında bir hayli hırslı olmanızı sağlıyor. Saat 11:50 Ay-Uranüs görünümü,  mali konular üzerinde biraz gerilim yaratıyor. Cebinizde yeteri kadar para yoksa, gün boyu yaptığınız hiçbir şeyden zevk almazsınız. Hayata bir kere geliyorum, sürekli bir şeyleri idare etmek, düşünmek zorunda kalmak ne sıkıcı diye içinizden geçirebilirsiniz. Saat 19:29 Ay-Merkür görünümü, maddi hesaplamalar anlamında önem taşıyor. Elimizdeki miktara göre işlerimizi halletmemiz gerekebilir. Kafamızın içindeki planları uygulamak isteriz. Ödenecekleri hallettikten sonra ihtiyaçlarımıza yöneliriz. Cumhuriyetimizin 91.yılı kutlu olsun.   Maden kazasında mahsur kalan işçilerimize bir an önce ulaşılması dileğimle,

29 Ekim 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularınızı ve enerjinizi dostlarınızdan aldığınız önemli desteklerle büyütecek ve işinize daha olumlu sarılacaksınız. Bugün enerjinizi ortaya koyacak işler yapmak istiyorsunuz. Uzun süredir görmek istediğiniz dostlarınızı aramak için uygun fırsatlar yakalayacaksınız. Olaylara duygusal yaklaşmamalısınız.

29 Ekim 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli bir durumun artı ve eksilerini detaylandırıp, bulgularınızı diğerleriyle paylaşmak niyetindeyseniz, zamanı gelmiş olabilir! Tüm burçlar için gün geneli: Sağduyulu davranmanın ve uzlaşmacı olmanın önemi hafife alınıyor çoğu zaman. Bugünlerde, çözüme kavuşturmak için uzun saatler harcanması veya rahatsız edici diyaloglar içerisine girilmesi gerekebilecek olaylarla uğraşmak yerine, biraz ılımlı ve sağduyulu olup, basit bir telafi ya da özürle çok sayıda şeyi halledebiliriz. Eğer bu olasılık üzerinde hiç düşünmediyseniz, ne kadar faydalı olduğunu görüp şaşırabilirsiniz.

29 Ekim 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Para vekonularında hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Bugün alım satımla ilgili işlerinize ağırlık vermeniz yararlı olabilir. Koşullar biraz yorucu bile olsa emeklerinizin karşılığını almanız mümkün gözüküyor. İşten yana destek sağlamak için bazı tanıtım masraflarınız olabilir. Bir süre önce başladığınız projeleriniz para kazandırabilir.

29 Ekim 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BUGÜN gelecek davetlere asla hayır demeyin. Hepsine vakit ayırmaya çalışın. Hastası olan Yaylar sevineceğiniz haberler alacaksınız.

29 Ekim 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğün atlayıp, dengeli beslenmediğiniz için sağlığınızı bozdunuz. Yakınlarınız size iyi bakıyor doğrusu. Bu sayede, kısa bir süre sonra eski sıhhatinize kavuşacaksınız... Kadim dostunuza verdiğiniz sözü tutamadınız diye canınız sıkkın. Üzülmeyin, o sizi anlayacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

29 Ekim 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 20' 00"
Ay
Kova
22° 30' 14"
Merkür
Koç
17° 46' 24"
Venüs
Boğa
03° 25' 17"
Mars
Koç
01° 14' 24"
Jüpiter
Boğa
24° 24' 59"
Satürn
Balık
16° 44' 48"
Uranüs
Boğa
22° 27' 35"
Neptün
Balık
28° 58' 00"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 09"
Lilith
Başak
23° 33' 21"
True Node
Koç
15° 20' 51"
Son Güncelleme : 02/05/2024 09:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>