Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Kasım 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinize ayırdığınız zamanın azlığı, karşınıza sorun olarak çıkartılmıyor. Ama ilişkinizin bu razı tavrı da sizde bazı endişeler uyandırabiliyor. Bu endişeler sizi, zamanlama probleminizi çözmeye yöneltecek.

Sabrınızı zorlayan bir iki ilişkiden uzak durmaya çalışıyorsunuz. Sizin içinyaşamında moral, büyük bir etken. Onun korunmasını baş koşul olarak görüyorsunuz. Akşamki toplantınızda bazı düşünceleriniz kabul görmeyebilir.

Yakında bu konuda, birisiyle ilgili bir dayanışma çalışması içine gireceksiniz. Bu dayanışmanın beklediğiniz miktarlara ulaşmaması sizde hayal kırıklığı yaratacak. Parayla ilişkinizi dengeleyebiliyorsunuz.

Sevgilinizin ailesiyle daha yakın ilişkiler içersinde olabilirsiniz. Bu sorumluluğun da özel ilişkinizin bir parçası olduğunu bazen unutabiliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize karşı sorumluluklarınızı, kendinize olan saygınızı çok önemsiyorsunuz. Fakat bunları, ilişkide olduğunuz herkese duymanız gereken saygı ve sorumluluktan ayrı tutmayarak önemsemeniz sizi megaloman suçlamalarından koruyor. Bugünlerde alacağınız kimi kararlarda zorlanacaksınız. Kararlarınıza çok kişiyi ortak etmeniz kararlarınızı olumlu anlamda geciktirecek.

3 Kasım 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, günün ilk etkili enerjisi Saat 02:40 Ay-Güneş olumlu görünümü ailevi, eviniz veile alakalı konuların kafanızın içinde bir hayli etkili olmasını sağlıyor. Duygularınız tümüyle mükemmel olanı istiyor. Ancak bir yandan içinizde endişeler taşırsınız. Saat 08:22 Ay-Neptün karşıtlığında, şöyle bir rahatlamak için, hiçbir şey düşünmeden, sakince su misali akmaya ne dersiniz? Belki bir mum ışığında romantik bir gecede sevgiliyle olmak, belki bir müzik eşliğinde notaların gizinde dolaşmak, aşkı çağırmak neden olmasın ki. Ne dersiniz deneyelim mi? Saat 17:15 Ay-Pluto görünüm etkisinde, tutkularımız öylesine güçlüdür ki, hiç kimse ve hiçbir neden sizi aşktan uzaklaştıramaz. Zorlasa da, kendisine tutsak etse de, aşkın peşinden koşmak gerektiğini düşünürsünüz.

3 Kasım 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tuttuğunu koparan karakterin sayesinde başarı elde edebilirsin. İlişkisinde sorunları olan biriysen gün içerisinde cesur kararlar alabilirsin. Bugünü hobilerine harcamak isteyeceksin. Muhakkak en iyi araştırmadan sonra bu özel arzularını plana sokmalısın. Gün içerisinde gecikmiş bir ziyareti gerçekleştirebilirsin. Şimdiden sitemlere hazır ol! Ruhsal dinginliğine dikkat etmelisin. Daha çok kalabalık ortamlarda değil sakin yerleri tercih etmelisin. Aşk hayatında gereken önemi ve özeni göstermelisin. İlişkinde orta yolu bulmak için sen de biraz dinleyici olmalısın. Aile içinde toparlayıcı etkilere sahip olacaksın. Yaşça küçük bireylerin kafa karışıklıklarına önemli çözümler üreteceksin.

3 Kasım 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kariyerinizle ilgili konularda kendinize güven duygunuzu sorgulamanız gerekebilir. Dostlarınızla birlikte fikir alışverişi yaparak beklentilerinizi onlarla paylaşmanız yeni ufuklar kazandıracaktır.

3 Kasım 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kararsızlıklar gündeme gelebilir. Aslında evinizi, ailenizi ilgilediren konularda çok şey yapabilirsiniz. Etki altındasınız.

3 Kasım 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatım rahat olmalı diyorsanız şanslı bir dönemdesiniz. Yurtdışı bağlantılı işlerden para yağacak.

3 Kasım 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Başak burcunda ilerleyen Ay bugün sizive kariyer konularına daha fazla odaklayabilir. Hedeflerinizi gözden geçirebilir, planlar yapabilirsiniz. Organizasyon, düzen gerektiren işlerde başarılı olabilirsiniz.

3 Kasım 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal imkanlar söz konusu olacak ancak seçici olmak önemli. Gün boyu dışarda, hareket halinde olmak isteyebilirsiniz. Harcamalarınız yoğun olabilir, kontrollü davranmak ve sürekli verici olmamakta fayda var.

3 Kasım 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcunda seyahat eden kariyerinizde biraz endişeli biraz da fayda ve verim odaklı bir gün geçirirsiniz. Sunumdan sunuma, toplantıdan toplantıya katılacağınız raporların havada uçuştuğu bir zaman dilimi içinde olabilirsiniz. Detayda çok boğulmadan büyük resmi görün. Zira iyimser ruhunuzla acaba iyi sonuçlanır mı ikileminin ortasında gidip gelirsiniz.

3 Kasım 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

3 Kasım 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 53' 50" R
Ay
Boğa
00° 53' 50" R
Merkür
Koç
20° 55' 30"
Venüs
Boğa
09° 13' 15"
Mars
Koç
04° 51' 39"
Jüpiter
Boğa
25° 31' 14"
Satürn
Balık
17° 08' 20"
Uranüs
Boğa
22° 43' 52"
Neptün
Balık
29° 06' 07"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
21° 01' 45"
Lilith
Başak
24° 04' 40"
True Node
Koç
15° 24' 00"
Son Güncelleme : 07/05/2024 02:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>