Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Temmuz 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Siz ilişkinizden memnun olmanıza rağmen, partneriniz monotonluktan şikayetçi. Ona ve ilişkinizi yeterince zaman ayırmadığınızı düşünüyor. Bugünlerde bu konuda ufak bir tartışma yaşayabilirsiniz.

Titiz ve becerikli çalışmanız göz dolduruyor. Siz sözle takdirin yanı sıra maddi karşılığa da ihtiyaç duyuyorsunuz. Bu ihtiyacınızı konuşabilecek bir ortamı bekliyorsunuz.

Önünüze çıkacak yeni harcamalar sizi sıkıntıya düşürebilir. Bunu bile bile harcamaktan kaçınmayacaksınız. Küçük bir birikiminiz bugünlerde eriyebilir.

Sağlığınızla ilgili bazı endişelerinizi çevrenizdekilerle paylaşırsanız, önemli bir şey olmadığını anlayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde sizi çok sevindirecek bir kavuşma yaşayabilirsiniz. Uzun zamandır görüşmediğiniz bir dostunuz ya da yakınınız yaşamını değiştirmeye karar verip sizin olduğunuz şehre gelmeyi düşünüyor. Onun bu değişikliği sizin de yaşamınızı hareketlendirecek. Akşama doğru konuklarınız olabilir, onlarla yorucu ama iyi bir akşam geçireceksiniz.

3 Temmuz 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Salı günümüz saat 00:38 Ay-Uranüs görünüm etkisinde başlıyor. Ailemizin sevgi, şefkat ve ilgisinin bizim için önemini vurgular. Evimizdeki huzur ve güvence kendimizi daha iyi hissetmemizi sağlayacaktır. Saat 07:27 Ay-Satürn görünümü, iç huzuru ve maddi güvencenin bir insanın hayatında ne kadar önemli olduğunu vurguluyor. Birlik, beraberlik, sevgi ve şefkatle örülü bir dünya özlemi duyuyoruz. Desteğe ihtiyacımız olsa da, kimseye eğilip bükülmek gibi niyetimiz yok. Bir şekilde başaracağımızı biliyoruz. Saat 19:58 Ay-Güneş görünümü, hem ailevi hem de ilişkinizde güven ve huzurun sizin için ne kadar önemli olduğunu işaret eder. Duygudaşlık sizin için çok kıymetlidir. Yaşamınızı tartışmalardan, sorunlardan uzak bir şekilde yaşamak istersiniz. Sahip olduğunuz değerlerinizi koruma altına alırsınız. Onların üzerine titrersiniz. Yanlışlıklardan, haksızlıklardan korunma ihtiyacınız yükselir. Belki de bu nedenle kendi içinize çekilir, o güveni size hissettirecek kişilerle bir arada olmaya çalışırsınız. Saat 23:21 Ay-Jüpiter görünüm etkisinde, bedenimizi ve ruhumuzu dinlendirmek isteriz. Gücümüzü azaltan kişi ve olaylardan uzak kalmaya çalışırız. Kendi içimizde hissettiğimiz mutluluk, dışarıya nazaran bizi daha fazla rahatlatır.

3 Temmuz 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Planlarını gündeme göre yapmalısın. Ani gelişen durumlarda soğukkanlılığını korumalı, sinirlerine hakim olmalısın.

3 Temmuz 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal anlamda kendinizi yalnız bırakmak isteyeceğiniz özellikle hem yaşadığınız çevreden hem de kişilerden ayrı kalmak zorunda hissedeceğiniz bir gün yaşayabilirsiniz. Kişisel olarak alınganlığınızın hat safhada olduğu bugünü geçmişin bazı izlerini silmek amacıyla bertaraf etmeye çalışın.

3 Temmuz 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili sorumlu olduğunuz konuları net bir hale getirebilirsiniz. Fikirlerinizi üstlerinizle paylaşmanız mümkün. Hedeflerinize ulaşmak için bakış açınızı geniş tutacaksınız. Yurt dışı konuları gündeme gelebilir, kariyeriniz için değerli bir fırsatın elinize geçmesi olasıdır. Bu fırsatı değerlendirmek için adımlar atmanız başarıyı size getirebilir.

3 Temmuz 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ÇOK hareketli bir dönemdesiniz. Pek çok kişi ile aynı zamanda görüşmeniz gerekebilir. Bu arada duyacağınız bazı haberler kafanızı karıştırabilir fakat kararlarınızı sürdürmeye devam edeceksiniz. Dedikodular ve söylentiler ile fazla ilgilenmeyin. Sözlerinize özen göstermelisiniz. Duyduklarınızın doğruluğunu araştırmadan tepki göstermeyin. Çünkü yanlış anlamalar olabilir.

3 Temmuz 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kısa yolculuklar, yakınlarınız ve kardeşlerinizle görüşmeler gündeminize gelebilir. İletişim gücünüz oldukça yüksek, etkileyici sözler sarfedebilirsiniz ancak kontrol edemeyebileceğiniz durumlar olabileceğini unutmayın.

3 Temmuz 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailevi konular gündeminizde olacak. Sevmeye ve sevilmeye ihtiyacınız artabilir. Sevdiğiniz insanla olan ilişkileriniz sağlamlaşarak ilerliyor ve kendinizi oldukça iyi hissediyorsunuz.

3 Temmuz 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Felsefi konular bugün daha fazla ilginizi çeker. Herkese koşulsuz sevginizi sunmak, karşılık beklemeden iyilik yapmayı kendinize misyon edinebilirsiniz.Yine de aşırı iyimser tavırlardan kaçınmak gerekir. Evde su boruları veya tesisatla ilgili sıkıntılar ortaya çıkabilir. Resim yapmak, şiir yazmak gibi yeteneklerinizi geliştirmelisiniz.

3 Temmuz 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda herşey olmasını istediğiniz gibi gelişiyor. Iş hayatınızda büyük değişiklikler olacak. Sevinçli bir haber alacaksınız. Çok disiplinli bir çalışma dönemine giriyorsunuz. Hayatınızı renklendirin. Hayat sadecedeğildir. Arkadaş ortamlarına katılın.

3 Temmuz 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 59' 18" R
Ay
İkizler
16° 41' 47" R
Merkür
Koç
23° 48' 03"
Venüs
Boğa
13° 09' 15"
Mars
Koç
07° 18' 40"
Jüpiter
Boğa
26° 16' 21"
Satürn
Balık
17° 23' 25"
Uranüs
Boğa
22° 54' 59"
Neptün
Balık
29° 11' 20"
Plüton
Kova
02° 05' 28"
Chiron
Koç
21° 12' 05"
Lilith
Başak
24° 25' 56"
True Node
Koç
15° 11' 38"
Son Güncelleme : 10/05/2024 06:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>