Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Temmuz 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kısa vadede sandığınız tehlikeler gözükmüyor. Aksine, az görüşmek sizi birbirinize daha da çok bağlıyor gibi. Bir süredir ikinizin de kendi meşguliyetlerinizin ön plana çıkması, kopukluk nedeni olacağa benzemiyor.

Bir mesafe koymak, hatta zarar verici gördüğünüzilişkisini ortadan kaldırmak sizin yetkinizde. İş sırasında beyninizin rahat olmasını istemeniz çok doğal.

Çevrenizdeki hastalıklı para ilişkilerinin gizi yakında ortaya çıkacak. Bundan hiç hoşlanmayacaksınız. Önümüzdeki günler içinde alacağınız para haberleri, iyi araştırmalar gerektirecek.

Sonradan üzüntüler yaşamamanız için, size oldukça ılımlı duygularla yaklaşan kişinin geçmiş hırçınlıklarını bu sıralar unutmanız yararlı olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ne istediğinizi iyi biliyor, istekleriniz mutlaka gerçekleştiriyorsunuz. Hayatınıza giren yeni uğraşları daha da keyifli hale getirme arzunuz, size hareketli, dolu günler yaşatabilir. Yakında bazı umursamazlıklar içine gireceksiniz. Sonuçlar sizi, ciddiye alınacak konular sıralamanızda bazı düzeltmelere sevk edecek. Seçicilik konusunda iddialarınız ve yanılgılarınız aynı boyutlarda

4 Temmuz 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 05:19 Ay-Neptün kavuşumu, pozitif bakış açısıdır. Aile üyelerinizle sevgi, şefkat hisleriyle örülü bir tarzda ilişki kurabiliriz. Ruhumuzu ve bedenimizi dinlendirmek ihtiyacımız bir hayli yoğunlaşacak. Saat 08:52 Merkür-Kuzey düğüm kavuşumu, uzun zamandır beklediğiniz bir haberin ve bir gelişmenin işaretçisidir. Eğitim-yurtdışı-finansal-ilişki yönünde sizi memnun edici bir adım atabilirsiniz. Bir projeniz kabul edilebilir. Yeni birteklifi alabilirsiniz. Önünüzde güzel bir kapı açılabilir. Yabancı ülkede yaşayan veya başka şehirde oturan biriyle tanışabilirsiniz. Sizi çekici bulabilir. Okul,veya ilişki nedeniyle yeni bir yere taşınabilirsiniz. Bir fırsatla karşılaşabilir, doğru bir karar alabilirsiniz. Gelişim anlamında sizi tatmin edici olan bu kavuşum çalışma hayatı ve sosyal ilişkilerinizi de güçlendiricidir. Saat 12:46-5 Temmuz saat 07:49 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Bu süre içinde, ilişkinizde bilinçli olunuz. Bazen susmak, iyi bir taktik olabilir. Böylece karşınızdakinin size karşı ilgisini, sevgisini ölçmüş olursunuz. Boşluk etkisi tüm burçlar için geçerli olduğundan, tersliklerin sadece sizi bulduğunu düşünmeyin. Hepimiz farklı konularda hassasız. Bu hassasiyet yanlış anlaşılmalara, duyarlılığın artmasına neden olabilir. Gün boyunca sevgi, şans, huzur yanınızdan eksik olmasın. Gönülden sevgilerimle,

4 Temmuz 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Girişken yapınla hedeflerini ortak bir noktada buluşturma şansı bulacaksın. Daha titiz ve detaycı davranabilirsin.

4 Temmuz 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal anlamda bazı krizli durumlarla uğraşmanız gerekebilir. Uzun süredir beklemekte olduğunuz bazı beklentilerinizin gerçekleşmeme durumu ile partnerinizle aranızda güç savaşları oluşabilir. Duygusal anlamda ise fikirlerinizin yaşadıklarınızla çelişki içinde olması manevi yönden kendinizi bunalmış hissetmenize neden olabilir.

4 Temmuz 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili sorumlu olduğunuz konularda harekete geçmek isteyebilirsiniz. İşlerinizde en iyisini yapmak için çalışacağınız bir gündesiniz. Kariyeriniz ile ilgili konular ön plana çıkabilir. Yapmış olduğunuz işinizle ilgili meslek arkadaşlarınızla görüşebilir, fikir alış verişinde bulunabilirsiniz. Yakın arkadaşlarınızla buluşabilirsiniz.

4 Temmuz 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

RAHAT tavırlarınız karşınızdakilenin isyanıyla buluşabilir. Nasıl olsa yetiştiririm diye ağırdan aldığınız işler beklenmedik yönlere kayabilir. Zaman konusunda temkinli olun.

4 Temmuz 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Evinizle ilgili yapmanız gereken fazlacave uğraş olabilir. Kendinizi ait olduğunuz yerde ve yuvanızda daha iyi hissedebilirsiniz. Duygusal yönünüz daha çok ortaya çıkabilir.

4 Temmuz 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile hayatınızda keyifli ve üşengeç yanlarınız ön planda olacak. Çabuk hareket etmekte zorlanabilirsiniz. Para kazanımlarınızı artırmak için harekete geçmeniz gerekiyor.

4 Temmuz 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dikkatli ve kararlı davranmaya başlayacaksınız. Düşüncelerinizi ve isteklerinizi açık bir biçimde ifade etmeniz zor olabilir. Ya da sizi yanlış anlayabilirler. Fakat, bunların üzerinde fazla durmayıp çalışmanızı hızlandıracaksınız.

4 Temmuz 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başarınızla büyük ilgi çekiyorsunuz. Bunun tadını çıkarın. Gelecekte de önemli projelere imza atacaksınız. Hafta sonlarını evde başbaşa geçirmek, ilişkinizin yoluna girmesini sağlayacak. Yalnızsanız, kabuğunuzdan çıkmalı ve sosyal faaliyetlerde bulunmalısınız.

4 Temmuz 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 32' 09" R
Ay
Balık
25° 07' 36"
Merkür
Koç
19° 07' 10"
Venüs
Boğa
06° 13' 08"
Mars
Koç
02° 59' 16"
Jüpiter
Boğa
24° 56' 54"
Satürn
Balık
16° 56' 21"
Uranüs
Boğa
22° 35' 25"
Neptün
Balık
29° 01' 59"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 44"
Lilith
Başak
23° 48' 27"
True Node
Koç
15° 23' 47"
Son Güncelleme : 04/05/2024 15:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>