Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Nisan 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda özgürlük ihtiyacınızın artacağı ve sizi sınırlayan bağlardan kurtulmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Sevdiğiniz kişiyle idealerinizi ve geleceğe yönelik beklentilerinizi paylaşabilirsiniz. Bazı davetlere katılma ve güzel zaman geçirme şansınız olabilecektir. Aşk yaşamınızda sizi mutlu edecek bazı yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz ve yeni kararlar alabilirsiniz.

İş yaşamınızda yoğun bir gün geçirmeye hazır olun. Zihinsel olarak çok aktifsiniz aynı anda birden çok konuyu düşünebiliyorsunuz. Karşınızdaki insanları istediğiniz gibi ikna etmeniz bugün sizin için zor olmayacaktır. İlginç bazı iletişimleriniz olabilir yada beklediğiniz bir haber bugün gelebilir. Yeteneklerinizi çok iyi bir şekilde kullanabileceğiniz ve olumlu girişimlerde bulunabileceğiniz bir gündesiniz.

Maddi konularda yeni fikirler geliştirebileceğiniz ve bunlardan bazı çıkarlar elde edebileceğiniz bir gündesiniz. Beklentileriniz doğrultusunda gelişmeler olacaktır. Ani bir karar verebilirsiniz ve hemen eyleme geçmek isteyebilirsiniz. Harcamalarınızda genel bir artış olabilir ve maddi anlamda beklentilerinizin düzeyi artabilir.

Ani ancak son derece olumlu düşünceler geliştirebilirsiniz. Sıra dışı işlerle ilgilenebilirsiniz. İlginç ortamlarda bulunabilir ilginç insanlarla tanışabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gizli inatçılığınız bugünlerde size yön veriyor. Yaptığınız araştırmalar tahmin ettiğiniz gibi çıkmayabilir. Bu konudaki ısrarcılığınızın, yanılgınızdaki payını sonradan anlayacaksınız. Birkaç güne kalmadan yakın akraba ilişkilerinizde çoktandır beklediğiniz bir kırgınlığın haberi gelebilir. Yapıcı tutumunuzla, bu kırgınlığı ortadan kaldırma girişimleriniz olacak.

6 Nisan 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Cuma günümüz, burcunuz üzerinde ilerleyen Ay etkisi altında başlıyor. Bu enerji saat 16:35 olana dek, günlük planda yer alan işlerinizi halletmenizde faydalıdır. Kişisel olarak gayet iyimser düşünebilirsiniz. Yakınlarınızla haberleşir, sevdiklerinizle kucaklaşabilirsiniz. Haberleşme yoğundur. Düşüncelerinizi gayet kolay ifade edebilirsiniz. Saat 16:35-21:01 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Bu süre içinde, her meseleyi kendi bakış açımıza göre değerlendiririz. Bu yüzden de eksikler daha fazla gözümüze batar, üste çıkmaya, haklı olmaya çalışırız. Bir yanlışımız varsa, mazeret ararız. Ancak başkası yaptığında veryansın ederiz. Oysaki sakin olmak durumundayız. Saat 21:01 itibariyle Ay-Oğlak burcunda ilerleyecek. Kendimizi güven içinde hissettirecek durumlara, kazanç anlamındaki işlere ciddiyetle eğileceğiz. Para konusunda şu aralar sıkıntınız varsa, çözüm bulmaya çalışabiliriz. Kafanızın içinde hala tam olarak yerine oturmamış meseleler düşündürücü olabilir. Gönlünüzce bir gün geçirmeniz dileğimle,

6 Nisan 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Finansal olarak seni rahatlatacak terfi ya da zam haberi,arkadaşların arasında farklı anlaşmazlıklara neden olabilir.

6 Nisan 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kafanızda geleceğe yönelik maddi projeler ve yeni fikirler oluşabilir. Ancak bunları yaşamınızı yaşamınıza adapte etmeden önce adeta bir deneme testinden geçirmeli bu konuda birçok kişinin fikirlerini alma yoluna gitmelisiniz. Biliyorsunuz her planda hata payı bir miktar vardır. Ancak biz bunları kendimiz için en aza indirmeyi öğrenmeliyiz. Aksi halde fikir edinmeden yola çıkacağımız düşünceler için bedellerini ödemek durumunda kalabiliriz.

6 Nisan 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinize olan inancınız daha da artmış olabilir. Kişisel olarak önem verdiğiniz konularda daha mücadeleci olabilirsiniz. Duygularınızı ifade ederken tepkilerinize dikkat etmenizde fayda var. Hisleriniz daha güçlü olabilir. Gün içinde olaylara karşı daha sakin yaklaşmalısınız. Sorumlu olduğunuz konularda yeniden harekete geçebilirsiniz. Gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız.

6 Nisan 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün, Zorlayıcı olaylarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Geçmişte yaşadığınız çözüme kavuşturulmadan üstü kapanmış olaylar tekrar gündeminize gelebilir. Bu kez son derece net tavırlar sergileyerek duygu ve düşüncelerinizi ifade etmelisiniz. Hiç kimse iyi niyetinizi suiistimal etmemeli! Bekar Yay'lar aşk her an kapınızı çalabilir. Alışkanlıklarınızdan uzaklaşın ve yeniliklere açık olun.Bugün size zarar veren tüm bağımlılıklarınızdan kurtulabilirsiniz gerçekçi düşünün ve kendinizi olabildiğince geliştirin…Planlarınızı belli bir amaç doğrultusunda derleyip toparlamanız ve bu amaca yönelik bilinçli düzenlemelerde bulunmanız sizi bir çok konuda güçlü kılacaktır. Bilirsiniz bir söz vardır. Kontrolsüz güç, güç değildir diye. O zaman yapılması gereken, gücü mantıklı bir şekilde kullanmaktır. Bunun yolu ise, gerçekçi düşünmek ve fevri hareketlerden kaçınmakla olur.

6 Nisan 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendini göstermek bugün senin için pek kolay olmayabilir. Mücadeleci tavrından haz etmeyen kişiler olabilir. Çift ruhlu günün etkisiyle, hayat dersi veren cümleler sarf edebilirsin. Yakın bir arkadaşla ilgili bilinmeyenler ortaya çıkabilir. Bu durum şaşkınlığa uğramana sebep olsa da, sonrasında başa gelen her şeyin insana dair olduğuna kanaat getirebilirsin. Evli bir Yay burcuysan, bazı şeyleri eşinden beklemek yerine senin yapman, daha sevinçli sonuçlar almanı sağlayabilir.

6 Nisan 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kişisel yaşantınızla, aşk hayatınız birbirine geçmiş durumda. Konu aşk olunca çevrenizdekileri dinlemeyi pek beceremiyorsunuz. Bu yüzden ailenizle anlaşmakta zorlanabilirsiniz.

6 Nisan 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Burcunuzda seyahat eden Ay, dikkatleri kolayca üzerinize toplamanıza yardım eder.Herkesin beğenisini kazanacağınız bir gündesiniz. Merak duyduğunuz yeni bir konu hayatınıza girer.

6 Nisan 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ay burcunuzda ilerlerken keyfiniz ve neşeniz yerine geliyor. Gözle üzerinizde olabilir, zira bugün ışığınızla parlayabilirsiniz, cazibeniz yüksek. Cesur ve kararlı yaklaşımınızla ilişkilerde söz sahibi olabilirsiniz.

6 Nisan 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
22° 02' 07" R
Ay
Yengeç
15° 07' 52" R
Merkür
Koç
25° 59' 47"
Venüs
Boğa
15° 45' 41"
Mars
Koç
08° 55' 56"
Jüpiter
Boğa
26° 46' 19"
Satürn
Balık
17° 32' 60"
Uranüs
Boğa
23° 02' 22"
Neptün
Balık
29° 14' 40"
Plüton
Kova
02° 04' 58"
Chiron
Koç
21° 18' 50"
Lilith
Başak
24° 40' 02"
True Node
Koç
15° 00' 13"
Son Güncelleme : 12/05/2024 09:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>