Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Mayıs 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Doyumlu ilişkiniz, çevrenizdeki size yönelik duygusal oluşumları görmenizi engelliyor. Arkadaşça baktığınız bir ilişkide size beslenen değişik duygular, bir süre sonra gizli tutulamaz hale gelebilir.

Yeni gelişmelere ayak uydurabilmeniz için, biraz daha kolektif çalışmanız gerekecek. Bazı konulardaarkadaşlarınızın desteğine ihtiyacınız var. Tecrübenin her zaman yeterli olmadığının farkındasınız.

Epeyce zamandır beklediğiniz parasal destek, bir süre daha gecikebilir. Artık ayaklarınızın üzerinde durabilmeniz için gereksindiğiniz tüm koşullar hazır gibi. Ama bir kısmı için biraz daha çaba gerekiyor.

Para alışverişlerinde önemsediğiniz biriyle ummadığınız ölçülerde tartışmalarınız olabilir. Bu ilişkinizde sizi pişmanlıklar bekliyor. Tavır değişikliği içine girmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizin de farkında olmadığı ya da henüz kabullenemediğiniz gizli bir inatçılığınız var. Bunu, sebep olabileceği kırgınlıklardan önce keşfetmeniz gerekiyor. Bir programsızlık içinde ele aldığınız problemleriniz, teke tek mücadelede size egemen olabilir. Paylaşma konularında hep verici olmanın dışına çıkabilmeli, sorunlarınızın bir kısmını dostlarınıza dağıtabilmelisiniz.

9 Mayıs 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Çarşamba günümüz, saat 03:39 itibariyle Güneş-Jüpiter karşıtlık etkisinde başlıyor. İşimizdeki başarı kadar maddi-manevi güvencemiz de önemli. Sağlığımız, verimli çalışmamız, günlük hayattan zevk almamız buna bağlı. Ancak şunu da unutmayalım. Kendimize güvenimiz de çok kıymetli. Dış şartlar zorladığında, pes etmek ne kadar yanlışsa, kibirli ve gururlu olmak, endişeli davranmak da o denli yanlıştır. Bu görünüm abartının ve en ufak bir sıkıntıyı büyütmeye neden olur. kolay kolay bir şeyi beğenmeyiz veya tam tersine aşırı rahat davranırız. Bunlardan uzak duralım. İşimizi yapalım, olumlu düşünelim, sağlığımıza önem verelim. Kin, nefret, böbürlenme yerine güzellikleri koyalım. Toprakla uğraşalım, doğayı sevelim, müzik dinleyelim, dostlarla sohbet edelim. Beslenmemize dikkat edelim. Aşırı yemeyelim. Bilinçsiz yapılan diyetlerden kaçınalım. Saat 06:10 Ay-Balık burcunda ilerleyecek. Ailemiz, evimiz, sevdiklerimizin ilgisi bizim için son derece kıymetli olacak. Ev veya işimize göre, mistik çalışmalar, hayallerin yazıya dökülmesi, ruhsal anlamda bizi kuvvetlendiren ritüellerle uğraşabiliriz. Saat 23:22 Ay-Satürn görünümü, iç huzuru ve maddi güvencenin bir insanın hayatında ne kadar önemli olduğunu vurguluyor. Birlik, beraberlik, sevgi ve şefkatle örülü bir dünya özlemi duyuyoruz. Desteğe ihtiyacımız olsa da, kimseye eğilip bükülmek gibi niyetimiz yok. Bir şekilde başaracağımızı biliyoruz. Arzu ettiğiniz her şey sizinle olsun. Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

9 Mayıs 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün hedeflerine ulaşmak senin için daha kolay olacak. Birikimlerin önemini ilerleyen günlerde görebilirsin.

9 Mayıs 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevre dostlarınızdan edineceğiniz yeni fikirlerle farklı bakış açıları içerisinde olabilir ve yaşamınızda rutin giden ve beğenmediğiniz şeyleri değiştirme isteği içerisinde olabilirsiniz.Elinize geçen fırsatları doğru değerlendirdiğiniz takdirde hayatınızın farklı bir yol olması muhtemeldir.

9 Mayıs 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evle ilgili konularla iletişimden kaynaklı tartışmalar yaşayabilirsiniz. Ailede geçmiş konular gündeme gelebilir Güven aradığınız durumlara çekilebilirsiniz. Kendi iç sesinizi dinlemelisiniz. İlerleyen saatlerde eşinizle birlikte keyif aldığınız şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde kendinizi rahatlamış hissedeceksiniz.

9 Mayıs 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dışarıdan destek bekleyerek çıktığınız yollar sizi zorlayabilir. Hiçbir desteği garanti olarak görmemelisiniz. Bugün sizin için ektiğinizi biçme zamanı olabilir.

9 Mayıs 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinize güveninizin yüksek olduğu, finansal konular ve alım satım işleri ile ilgilenebileceğiniz bir zamanda iken, yeteneklerinizi geliştirecek çalışmalarda yer alabilirsiniz. İlişkilerinizde partnerinize mesafeli davranabileceğiniz bir zamandasınız.

9 Mayıs 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşlerinizde abartılı bir iyimserlikle sorumluluk üstlenebilirsiniz. Aşırı pozitiflik ve coşkunun size hata yaptırmasına izin vermeyin. Daha net koşullar oluşturmanız gerekiyor.

9 Mayıs 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşırı yemek yemek, aşırı içmek, aşırı alışveriş kısacası her türlü abartıdan uzak durmalısınız. Özelliklearkadaşlarınızla ortaklık fikrine hemen toz pembe gözlüklerle bakmayın. Her şey göründüğü gibi olmayabilir. Son kararınızı vermeden iyice düşünmeli detayları atlamamalısınız. Sindirim sisteminizde zorlanma meydana gelebilir.

9 Mayıs 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz.

9 Mayıs 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 52' 00" R
Ay
İkizler
00° 23' 38" R
Merkür
Koç
22° 41' 38"
Venüs
Boğa
11° 43' 34"
Mars
Koç
06° 25' 20"
Jüpiter
Boğa
25° 59' 58"
Satürn
Balık
17° 18' 01"
Uranüs
Boğa
22° 50' 56"
Neptün
Balık
29° 09' 28"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
21° 08' 22"
Lilith
Başak
24° 18' 13"
True Node
Koç
15° 17' 35"
Son Güncelleme : 09/05/2024 03:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>