Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ekim 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gelen gideni aratıyor galiba. Ama sizi ayrılırken de pişmanlık duygusuna hazırlıklıydınız. Bu duygudan kendi başınıza kurtulamazsınız. Yeni ilişkiniz ise bu konuda çok yetersiz görünüyor.

Size bağlanan umutları boşa çıkarmamalısınız. Sizin üstesinden kolayca gelebileceğiniz bir işi, bir şeyleri kanıtlamak uğruna, işin altında ezilebilecek başka birine devretmeye çalışıyorsunuz.

Paranızı kullanma hakkınız tamamıyla sizin elinizde değil gibi görünüyor. Ama şikayetçi değilsiniz. Bu müdahaleyi haklı görüyorsunuz. Kısacası müsrif biri olarak kalmaya niyetli gibisiniz.

Aşk hayatınıza bir çeki düzen vermeniz gerekiyor. Üç mutsuz insan ilişkisinden, iki mutlu insan ilişkisine bir an evvel geçmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçinizde beslediğiniz bir korku var. Bunu yenmeniz gerekiyor. Bu korkunun arkasında hangi suçlulukların olduğunu gayet iyi biliyorsunuz. Bu nedenle de onlarla yüzleşip hesaplaşmanız zor değil. Bu korkuyla yaşamak ister gibi davranmanıza hiç gerek yok. Bugün ruhunuzu aydınlatacak insanlarla tanışacaksınız. Kısa bir süre de olsa havanızın dağıldığını göreceksiniz.

1 Ekim 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, Ay-Boğa burcu seyri ile Perşembe günümüz başlıyor. Bu enerji, güvenli yatırımların, hedeflerin, dostlukların, sağlam adımlar atabilmenin bizi son derece mutlu edeceğini gösteriyor. Kişi böyle bir etki altında huzur bulmak, güne umutla uyanmak ve akşam başını yastığa koyduğunda mutlu olmak istiyor. Bizi yatıştırabilecek, can olabilecek, güvende olmamızı hissettiren kişilere ihtiyaç duyuyoruz. Saat 03:42 Ay- Chiron ılımlı  görünümü,  hem kendinize hem de başka insanlarla huzur dolu etkileşimde bulunmanızı sağlayıcıdır. Hayata dair olumlu dileklerde bulunabilirsiniz. Birlik ve beraberlik ruhu içinde hareket etmeye özen göstereceğiniz bugün, sizin arzunuz herkesin yararına olacak şekilde düşünmesi ve hareket edilmesidir. Tabii ki maddi ve manevi değerleriniz son derece önemli olduğundan risk altına girmek istememeniz doğaldır. Saat 13:44-23:04 arasında Ay-boşluk etkisi altında, bilinçli şekilde hareket edeceğiz. Huzurumuzu her şeyin üzerinde göreceğiz. Saat 23.04 Ay-İkizler burcunda seyrine başladığında, farklı bir şeyler yapmak, yaratıcı çalışmalarda bulunmak, geri plana çekerek kendinizi gözden geçirmek anlamında oldukça etkilidir. Bir yandan kafanızın içindeki sorulara cevap aramaya çalışırken diğer yandan verdiğiniz cevabın sizi tatmin etmediğini fark edebilirsiniz. Güzelliklerle buluşacağınız bir gün  geçirmeniz dileğimle,

1 Ekim 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Başkalarını değil, kendinizi değiştirmeye çalışmanız gereken günlerdesiniz. Aksi takdirde, eleştiri veya şikayetler karşılıklı olarak kar topu misali iyice büyüyebilir. Sevdiğiniz ve size iyi gelen kişilerle vakit geçirmeye çalışmanızda fayda var.

1 Ekim 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişilere yaptıkları hesapların yanlışlığını veya ne kadar mantıksız planlar yaptıklarını yüksek sesle dile getirmek niyetinde olabilirsiniz. Ancak, bu durumun yaratacağı huzursuzluk ortamını gözden kaçırmanız, tartışmaları beraberinde getirebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Maddi başlıklı konular, harcamalar, konfor, huzur ve zevkler ön planda. Öğle saatleri civarında, ilişkilerde birbirimizi anlamamız, ikna etmemiz veya birbirimize mesaj iletmemiz zor olabilir. Öğle sonrası saatler biraz muğlak, kafalar karışabilir ya da ne yapacağını bilememe durumu söz konusu olabilir. Gerçekçilikten uzak saatlerde ya da dalgın ve kararsız olabiliriz. Karşı fikirlerin arttığı ve herkesin eline geçen veya karşı tarafın verdiği mesajlara göre bazı şeyleri yeniden şekillendirdiği günlerdeyiz. Geceye doğru baskı altında, engellenmiş, sınırlandırılmış veya huzursuz hissedebiliriz veya artan işler ya da yükler bizi yorabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

1 Ekim 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde dernek işlerinizde veyayerinizde yarım kalan çalışmalarınızı toparlayabilirsiniz. Gününüzü yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenerek geçirebilirsiniz. Önemli konuları öğleden sonraya bırakmaya çalışın. İlerleyen zamanlarda annenizle ilgili konular gündeme gelebilir. Sorumluluklarınızla ilgilenebilirsiniz.

1 Ekim 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her konuda meraklı bir hal içerisine girdiniz. Boş şeylerle ne vaktinizi ne de enerjinizi harcayın. Merakınız değil üretken yanınız ön plana çıkmalı.

1 Ekim 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yakın çevrenizle son derece keyifli paylaşımlar içinde olacaksınız. İletişiminizde nazik, sevgi dolu ve bağışlayıcısınız. Bugüne dek olan olaylar için yeni bir adım atıp, daha sevgi dolu bir yerden bakarak bağışlama yoluna gidebilirsiniz. Son derece verimli iletişim, kısa seyahatler, geziler ve sevdiklerinizle keyifli paylaşımlarda olduğunuz bir gündesiniz.

1 Ekim 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile hayatınızda daha önceden sorun olmuş konulara çözüm üretmek ve bazı konuları konuşmak için güzel bir gün olabilir. Sosyal çevreniz sizi kısa planlar için harekete geçirebilir.

1 Ekim 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Finansal konular, kazanımlarınız ile ilgili gerçekçi olmakta zorlanabilirsiniz, kafa karışıklığı yaşayabilir, karar vermekte zorlanabilirsiniz. Bu gelenteklifi ile de hayatınıza cereyan edebilir. Ödemelerde gecikmeler, yanlış hesaba yatan paralar, kaybolan bir takım eşyalar, hesap hataları veya sizin unutkanlığınız.

1 Ekim 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak.

1 Ekim 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 21' 49" R
Ay
Koç
07° 37' 42"
Merkür
Koç
19° 42' 41"
Venüs
Boğa
07° 16' 15"
Mars
Koç
03° 38' 40"
Jüpiter
Boğa
25° 08' 55"
Satürn
Balık
17° 00' 36"
Uranüs
Boğa
22° 38' 22"
Neptün
Balık
29° 03' 27"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 33"
Lilith
Başak
23° 54' 08"
True Node
Koç
15° 24' 38"
Son Güncelleme : 05/05/2024 12:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>