Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Eylül 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin gözlerindeki anlam, heyecanınızı daha da arttırıyor. Bugün ondan gelen bir telefonla sevinciniz doruklara ulaşacak. Onu çok beğeniyor, uzun süreli, kalıcı bir ilişki istiyorsunuz.

Yapmış olduğunuz bazı anlaşmaların, bağlantıyı koparma isteği içinde olduklarını hissediyorsunuz. Bu yüzden yeni bağlantılar arayacaksınız. Eski bir meslektaşınızın bu konuda size yardımları olacak.

Biriktirdiğiniz toplu parayı işe mi yoksa mala mı yatırmalı, diye bir ikilem içindesiniz. Bu konuda bilgi sahibi dostlarınıza danışacak ve onlardan birinin de katılımıyla en akıcı yolu seçeceksiniz.

Hiç ciddiye almadığınız bir sağlık sorununuz var. Bunun ne kadar önemli olduğuna bir uzman karar vermeli. Önemsiz bile olsa kendinizi bir göstermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Rahat ve alnınızın açık olduğu bir konuda kenarda durmanız gerekiyor. Bugün bu konuyla ilgili bazı gelişmelerin içinde olacaksınız. Geri durmanızda yarar var. Uzak bir tanıdığınızdan onun esenlik haberini alacak, buna sevineceksiniz. Bazı durumlarda çok tez canlısınız. Aceleciliğin aslında insana kaybettirdiğini şu günlerde bir daha göreceksiniz.

28 Eylül 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler yeni haftamız saat 05:48 Koç burcunda oluşacak Tam Ay Tutulmasının etkileri altında başlayacak. Yengeçler için bu Tutulma,hayatıyla ilgili konularda son derece kıymetli. İş ve ev hayatının dengelenmesi konusunda önemli. Patronlarımız ile olan ilişkilerimizdehayatımızda kendimizi ön plana çıkartmak istiyoruz, sinirlenip geriliyoruz. Bu bölümde biraz daha uzlaşıya açık olmalıyız. Anlaşamadığımız insanlarla ilişkimizin sonlanması söz konusu olabilir. İşimize ihtiyacımız var ise biraz daha gerginliğimizi ele almamızda yatışmamızda fayda var. Gereksiz yere ipleri koparmayalım.Evet bu Ay Tutulması,hayatınızla ilgili konular üzerinde bir hayli stres yaratıcıdır.  Acnak bu stres aslında değişimlerin işaretçisidir. Düzgün şekilde yürümeyen bir iş, maddi açıdan yeterli gelmeyen ücret, ilişkide yaşanan baskılar, aileniz, evinizle ilgili meseleler hepsi yeter artık diyecek hale getiriyor. Aslında bunların tümü bu tutulmayı bir hayli özel kılıyor. Duyarlılığı yükseltiyor. Merkür de gerilediği için, bir şeyler ayağımıza dolanıyor, durduruyor. Ben derim ki, sizi zorlayan, özgürlüğünüzü kısıtlayan her ne ise, bu artık geride kalmak üzere. Ancak kararlar verilmeden önce bir kez daha duruma bakalım. Gitmek istediğimiz yol doğru mu yanlış mı diye ölçüp tartalım. Mantıklı düşünmekte yarar görüyorum.

28 Eylül 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorun ve problemlerin çözümünü içerisinde bulunduğunuz ortamlarda veya mevcut rutinin içinde aramanız zor olabilir. Artık ilerlemenizi sağlamayan, iş,birliği, yöntem veya yollarda köklü değişiklikler yapmanız gerekebilir. Hayatınızın bazı alanları yeni bir şekil alıyor.

28 Eylül 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mevcut alışkanlıklar ya da yol ve yöntemler içierisinde kendinizi en iyi hissetmenizi ya da mevcut sorunları çözmenizi sağlayacak olanları seçmeye çalışmaktansa, bambaşka yol yöntem veya çıkış koridoru bulmanızda fayda var. Hayatınızın bazı bölümleri yeniden şekilleniyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Koç burcunda meydana gelen ay tutulması bizi biraz bencilleştirebilir, ikili ilişkilerde vebirliklerinde ufak tefek gerilimlere ya da kişisel gelişimimizle ilgili konularda kendi kendimizi sorgulamamıza neden olabilir. Tutulma en çok istediğiniz konularda başarılı olmak için kullandığımız yolları değiştirmemiz gerektiğini anlamamıza yardım eder. Bu esnada yaşanan bazı gelişmeleri kayıp olarak görmemeli ya da kayıplara odaklanmamalı, yaşadıklarımızdan ders çıkarmalı ve elde edebileceklerimize odaklanmalıyız. Hayatımızın bazı bölümleri yeni bir şekil alabilir. Önümüzdeki on gün için, duygusal anlamda iniş çıkışlı durumlar yaşayabiliriz. Ancak, girişimci ruhumuz ve cesaretimiz artacaktır. Bireysel çalışmalarda başarı elde etmek kolaylaşabilir. Sadece, her ihtimale karşı acele hareketlere bağlı sakarlıklara ya da kazalara dikkat etmekte fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

28 Eylül 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Öğlen saatlerinde üstlerinizle iletişiminize dikkat etmenizde fayda var. Hedeflerinize ulaşmak için kurduğunuz ilişkiler önem kazanabilir. Sorumlu olduğunuz konuların üzerinde daha fazla yoğunlaşabilirsiniz. Çok hızlı hareket var. Akışta kalmaya özen gösterin.

28 Eylül 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiğiniz insan ile aileniz arasında kalabilirsiniz. Tabi ki hayat sizin hayatınız ama bir tarafı tutarken diğer tarafı incitmemeniz gerekiyor.

28 Eylül 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

28 Eylül 2015, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uzak çevrenize karşı anlayışlı ve kabullenici yönleriniz ön planda olacak. Seyahat, eğitim alanlarında dikkatli olmakta fayda var. Başkalarının yardımına koşarken bugün fazla abartmamaya çalışın.

28 Eylül 2015, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

10.evinizde gerçekleşecek olan bu tutulma,hayatı,hayatında ki dengeler, kariyerinize yönelik durumlar, yöneticililerle ilişkiler, toplum önünde olmanızı sağlayacak konular üzerinde etkileyici olacaktır. İş arayanlar, işini değiştirmek isteyenler, terfi etmek isteyenler,ile ilgili takdir görmek isteyenler için destekleyici etkiler devrede olacaktır

28 Eylül 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal hayatınızlahayatınızı birbirine karıştırıyorsunuz. Dedikodular yüzünden özel hayatınızda birtakım fedakarlıklar yapmanız gerekebilir. İşinizle ilgili karar verirkenarkadaşlarınız konusunda oldukça dikkatli davranmanız gerekiyor.

28 Eylül 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 44' 01" R
Ay
Koç
13° 14' 22"
Merkür
Koç
19° 59' 26"
Venüs
Boğa
07° 44' 28"
Mars
Koç
03° 56' 17"
Jüpiter
Boğa
25° 14' 18"
Satürn
Balık
17° 02' 29"
Uranüs
Boğa
22° 39' 42"
Neptün
Balık
29° 04' 06"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 48"
Lilith
Başak
23° 56' 41"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 05/05/2024 21:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>