Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Eylül 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir takıntınız ilişkideki hoşluğu bir anda alıp götürebilir. Gayet hoş giden ilişkinizde nedense ihtiyaç hissettiğiniz bir egemenlik duygusu var. Partneriniz bunu fark ediyor ve bundan memnun görünmüyor.

Hafta içinde yetkili kişilerle masa başında çözme yoluna gideceğiniz bir probleminiz var. Harcadığınız çaba gördüğünüz aksaklıkları ortadan kaldırmaya yetmiyor. Haklı olarak emeğinize acıyorsunuz.

Hayatı paylaştığınız sizin dışınızdaki bireylerin gereksiz harcamalarını engellemek istiyorsunuz. Radikal kararlar alacaksınız. Paranın idaresindeki uzmanlığınız sorun çıkmamasına yetmiyor.

İnisiyatif koymak için fala beklememelisiniz. Uzaktan izlediğiniz bir tartışma gün geçtikçe bir kavgaya dönüşüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ya da yarın birtakım işlerin tartışılacağı bir ev toplantısının içinde olacaksınız. Yakın çevrenizdeki bir sağlık sorunu sizi üzüyor. Sizi bıktıran bir ısrarcınız var. Israrcı olan kişi, ısrar ettiği konuda sizin aslında kararsız olduğunuz şeklinde yanlış bir izlenim edinmiş. Kararlılığınızı belli ederken bu bıkkınlıkla ona biraz kırıcı davranacaksınız.

29 Eylül 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Ay-Koç burcu etkisi altında Salı günümüz başlıyor.  Eviniz, ailevi ilişkileriniz ve duygu dünyanızla ilgili konularda, dikkatli yaklaşımlarda bulunarak, ancak kendinizden taviz vermeden bunu yapmanız yerinde olur. Başkalarının sizden beklentileri  bir hayli fazla olur. Saat 10:45-21:58 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu zaman süresinde, başlanan işler pek yolunda gitmeyebilir. En iyi bildiğiniz işi yaparken bile zorlanabilirsiniz. Siz acele ettikçe sanki işler daha fazla karışmış gibidir. Saat 21:58 sonrası Boğa burcunda ilerleyecek Ay etkisi altında, kişi kim olursa olsun,  onun  ne kadar sağlam ve güvenilir olduğunu anlamak, bilmek  isteriz. Eğer bundan eminsek o zaman yüreğimizin içine alır, sevgiyle onu sarmayabiliriz. Ancak tam tersi durumda belli bir mesafeyi korumaya özen gösterebiliriz. Zorlukla oluşturduğumuz değerleri koruma altına alırız. Kendine saygısı olan insanlarla temas etmeye gayret ederiz. Hepimiz için olumlu gelişmelere işaret bir gün geçirmemiz dileğimle

29 Eylül 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Beklediğiniz destek veya yardımlarla ilgili seçenekler, yakında ard arda önünüzde oluşmaya başlayabilir. Daha önce bazı şeylerin yolunda gitmemiş olması, yine gitmeyeceği anlamına gelmiyor. Daha pozitif düşünmenizde fayda var.

29 Eylül 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mevcut alışkanlıklar ya da yol ve yöntemler içierisinde kendinizi en iyi hissetmenizi ya da mevcut sorunları çözmenizi sağlayacak olanları seçmeye çalışmaktansa, bambaşka yol yöntem veya çıkış koridoru bulmanızda fayda var. Hayatınızın bazı bölümleri yeniden şekilleniyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Koç burcunda meydana gelen ay tutulması bizi biraz bencilleştirebilir, ikili ilişkilerde vebirliklerinde ufak tefek gerilimlere ya da kişisel gelişimimizle ilgili konularda kendi kendimizi sorgulamamıza neden olabilir. Tutulma en çok istediğiniz konularda başarılı olmak için kullandığımız yolları değiştirmemiz gerektiğini anlamamıza yardım eder. Bu esnada yaşanan bazı gelişmeleri kayıp olarak görmemeli ya da kayıplara odaklanmamalı, yaşadıklarımızdan ders çıkarmalı ve elde edebileceklerimize odaklanmalıyız. Hayatımızın bazı bölümleri yeni bir şekil alabilir. Önümüzdeki on gün için, duygusal anlamda iniş çıkışlı durumlar yaşayabiliriz. Ancak, girişimci ruhumuz ve cesaretimiz artacaktır. Bireysel çalışmalarda başarı elde etmek kolaylaşabilir. Sadece, her ihtimale karşı acele hareketlere bağlı sakarlıklara ya da kazalara dikkat etmekte fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

28 Eylül 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınız gündeminizi meşgul edebilir. Hedeflerinize ulaşmak için bazı kararlar vermeniz gerekebilir. Göz önünde olmaktan hoşlanacağınız bir gündesiniz. Devlet ile ilgili konular ön plana çıkabilir. Gün içinde kendinize ve sevdiklerinize zaman ayırmak size iyi gelecektir.

29 Eylül 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün, sizden daha kariyerli kişilerle oluşturduğunuz duygusal bağlarınızı kendi kazançlarınız doğrultusunda kullanabilirsiniz. Dostlarınızın size verecekleri destek, bulunduğunuz konumu daha da rafineleştirebilir. Sosyal yapınızın geriye dönüşlerini olumlu bir şekilde göreceksiniz. Böbreklerinizi korumalısınız.

29 Eylül 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

29 Eylül 2015, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal ortamlarda rahat hareket etmeniz size önemliolanakları sağlayabilir. Bu dönem kendinizi güçlü hissediyorsunuz. Bu, daha fazlasorumluluğu olarak size geri dönebilir.

29 Eylül 2015, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aklınızdaki girişimler konusunda arkadaşlarınızdan ve sosyal çevrenizden destek alabilir, önemli fikir alışverişlerinde bulunabilirsiniz. Sıkça organizasyonlara katılacağınız ve her zamankinden daha aktif olacağınız bir dönem başlıyor. Yeni insanlarla tanışmak size iyi gelecek.

29 Eylül 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor.

29 Eylül 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 38' 22" R
Ay
Koç
11° 48' 37"
Merkür
Koç
19° 55' 07"
Venüs
Boğa
07° 37' 17"
Mars
Koç
03° 51' 48"
Jüpiter
Boğa
25° 12' 56"
Satürn
Balık
17° 01' 60"
Uranüs
Boğa
22° 39' 21"
Neptün
Balık
29° 03' 56"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 29"
Lilith
Başak
23° 56' 02"
True Node
Koç
15° 24' 46"
Son Güncelleme : 05/05/2024 19:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>