Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Mayıs 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda sizi mutlu edecek bazı gelişmeler olabilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Son zamanlarda hissettiğiniz yalnızlık duygusundan böylelikle kurtulabilirsiniz.

Enerjinizin önemli bir kısmınız işinizle ilgili konulara kanalize edeceksiniz. Çevrenizdeki gelişmelere merakla yaklaşabilir ve araştırma isteği duyabilirsiniz. Başarılı sonuçlar elde edeceksiniz.

Paranızı nasıl kullanacağınızı bilmiyorsunuz. Çoğu zaman maddi konularda hatalar yapıyorsunuz. Artık daha dikkatli olmalısınız. Paranızı bilinçsizce harcamak size çok zarar verecek.

İş ortamınızda bazı sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Duygusuz bazı tartışmalar ve sizi rahatsız edecek konular gündeme gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize çok güveniyorsunuz. Bu güven zaman zaman sizin ataklığınızı arttırıyor. İş yaşamınızda çok işinize yarayan bu özelliğiniz, özel yaşamınızda daha çok problem üretmeye yarıyor. Mesafeli ilişki kurmak isteyen bir yakınınızın işlerine müdahale etmeniz onun sert eleştirilerine neden olabilir. İyi niyetinize rağmen canı sıkılan siz olacaksınız.

12 Mayıs 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Güneş-Pluto görünümü, saat 02:10 itibariyle etkilidir. İlişkileri kuvvetlendiricidir. Ayakları sımsıkı yere basan, gerçekten kendine tam anlamıyla güvenen bir partnerle olmak size güven kazandırır. İlişkinin özündeki samimiyet ve dürüstlük sizin için her zaman kıymetli olmuştur. Problemleri olan çiftler için bu enerji, adil ve tarafsız bir şekilde düşünülmesi halinde her sorunun altından kalkılacağını garanti eder. Cinsel uyum, beraberliğin devamı için tabii ki gereklidir. Ancak bu görünüm, sevgi birliği ve anlaşmanın çok daha kıymetli olduğu gerçeğini vurgulamaktadır. Saat 07:35 Ay-Satürn görünümü, başkalarının üstümüzdeki etkisi canımızı sıkar. Bir yandan kendimizi güçlü bir şekilde ifade etmeye, isteklerimizi elde etmeye çalışırken, en yakınımızdaki kişilerin üstümüze gelmesi rahatsız edicidir. Saat 09:50 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde, kazanmak, başarılı olmak ve dilediğimiz şekilde ilerlemekten yanayız. Kimsenin işimize karışmasına, bizi hafife almasına izin vermeyeceğiz. Para kazanmak ve işimize sahip çıkmak bizim için son derece önemli olacak. Saat 16:30 Merkür-Mars görünümü, Sizler,kararlarınızı, görev ve sorumluluklarınızı, insanlarla iletişiminizi biraz daha dikkatli şekilde gözden geçirmenizde yarar var. Yanlış hesaplar, kararlar, eksik bırakılan işler mutlaka ele alınmalıdır. Mevcut şartlar sizi pek mutlu etmiyorsa, bundan sonrası için yapılacakları bir mercek altına alınız. İş mi değiştireceksiniz, bir görüşmede mi bulunacaksınız, önemli bir projeniz mi var, bunların hepsini gözden geçirmelisiniz. Birileri canınızı sıkabilir, gereksiz laflar edebilir. Aynı şekilde eşiniz veya ilişkinizde sorunlar yine başınızı ağrıtabilir. Böyle durumlarda kesip atmak, tartışmak yerine, ılımlı şekilde konuşmak pekala çözüm olabilir. Sevdiklerinizle beraber huzurlu bir gün geçirmeniz dileğimle,

12 Mayıs 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kuruntularından uzaklaşıp gerçekçi olacaksın. Uzakta yaşayan dostlarınla haberleşebilirsin.

12 Mayıs 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel hayatınızda partnerinizle aranızda oluşan duygusal durumlar sizlere bazı konularda yetersiz olduğunuz duygusunu hissettirebilir. Bu noktada biraz geri çekilip aranıza mesafe koymak isteyebilirsiniz. Aranızdaki bağın ne kadar güçlü olduğunu anlamak istiyorsanız biraz ilişkiye ara vermek karar vermek açısından her iki taraf için de iyi olabilir.

12 Mayıs 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi işlerde daha girişken ve cesur olabileceğiniz bir gündesiniz. Önceliklerinizi iyi belirlerseniz daha çok şey yapabilirsiniz.

12 Mayıs 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Doğru insanlara hak ettiği değeri vermeyip, hak etmeyen insanlara verdiğiniz değerden dolayı kendinize kızacaksınız. Yeni arkadaşlıklar edinmeye çalışın.

12 Mayıs 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kuruntularından uzaklaşacak ve gerçekçi olmak isteyeceksin. Uzaklarda yaşayan dostların ile haberleşebilirsin. İlişkilerini sorguladığın bu dönem değişimlere de hazırsın. Hoş ve sıra dışı fırsatlar karşına çıkarken sabırlı olmayı da başarıyorsun. İlişkinde kendini ifade etmek, ne istediğini göstermek çok daha kolay olacak. Anne ailesinde yaşanan küslüğün sona ermesi seni de mutlu edecek. Gün içerisinde yapacağın alışverişlerde ipin ucunu kaçırmamaya dikkat etmelisin.

12 Mayıs 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkilerinizde ağzınızdan çıkanları kulağınız duymalı. Sosyal çevrenizdeki insanlardan göreceğiniz destekle zorlukları ve sıkıntıları kolaylıkla aşabilirsiniz.

12 Mayıs 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Zihninizin tıkır tıkır çalıştığı bir gündesiniz. İkili ilişkilerin size yaşattığı dönüşüm enerjisi aslında paha biçilmez. Korkunun aslında zihninizdeki düşüncelerin bir iz düşümü olduğunu anladığınızdan beri ipleri elinizde tutmayı başarıyorsunuz. Hayatın gerçekliğini kabullenmek size karizmatik bir güç yüklüyor. Ya da bu tarz karizması yüksek kimselerin desteğini arkanıza alırsınız.

12 Mayıs 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok gayretlisiniz. Bu gayretinizin mükafatını en kısa sürede göreceksiniz. Uzun zamandır yaptığınız plan nihayet lehinize sonuçlanacak. Parasal olarak da kazançlı çıkan siz olacaksınız. Parayla ilgili fırsatı değerlendirdiğinizde maddi durumunuz kat kat iyi olacak.

12 Mayıs 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 30' 14" R
Ay
Yay
15° 29' 46"
Merkür
Koç
16° 06' 25"
Venüs
Koç
27° 17' 41"
Mars
Balık
27° 24' 20"
Jüpiter
Boğa
23° 15' 26"
Satürn
Balık
16° 18' 20"
Uranüs
Boğa
22° 10' 34"
Neptün
Balık
28° 48' 56"
Plüton
Kova
02° 05' 49"
Chiron
Koç
20° 29' 17"
Lilith
Başak
23° 00' 15"
True Node
Koç
15° 29' 25"
Son Güncelleme : 27/04/2024 09:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>