Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ocak 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Size uygun biriyle berabersiniz. Ama, sürekli ilişkilerde problem kaçınılmaz oluyor. İlişkinizi bu esneklikle değerlendirebilirsiniz. Yine de her şeyin yolunda gittiği söylenebilir.

Çevrenizde insanların dert ortağı olmak gibi bir takıntınız var. Kimsenin tek başına sorun yaşamasına izin vermiyorsunuz. Bu da sizi, işyerinizin sırdaşı yaptığı gibi, aynı zamanda meraklısı da yapabiliyor.

Para meselelerinde güven verici biri olarak tanınıyorsunuz. Tüm aile bireylerinin baskısı sonucu çok gerekli, ama çok da yüklü harcamalara girebilirsiniz.

Yeni tanışmalarda çok aceleci ve istekli davranıyorsunuz. Daha ağırdan, mesafeli yaklaşımlar sizi daha cazibeli yapabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Değişime açık biri olduğunuz kadar, sürekli kendinizi tekrarlayan yanlarınız da var. Bu akşam bir toplulukla yemekte olacak ve unutamayacağınız saatler geçireceksiniz. Son günlerde içinizde taşıdığınız size anlamsız gelen sıkıntının, birçok nedeni var. Aldırmadığınız bir iki ufak sorunun yanında, sürekli ertelediğiniz bir temel sorunu bir arada yükleniyorsunuz.

12 Ocak 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 10:04 itibariyle Yay burcu üzerinde ilerlemeye başlayacak Ay,hayatınızdaki aktiviteleriniz, hizmet ve görevleriniz konusunda her şeyi belli bir plan dahilinde, dağılmadan planlama arzunuzun göstergesidir. Güne pozitif bir enerjiyle başladığınızı söyleyebilirim. İşte bu moral gücü güzel bir gün geçirmenizde size destektir. Cömert duygularla etrafınızdaki insanlara yardımcı olmaya çalışır, aynı şekilde size karşı da sevgi dolu davranılmasını bekleyebilirsiniz. Bazı kişiler sırf işleri görülsün diye size değişik niyetle yanaşabilirler. Böyle bir durum sezmezin halinde, hiç kimsenin sizi etki altına almasına ve iyi niyetinizi kullanmasına izin vermeyiniz. Zaten böyle bir enerji sizi her türlü kötülükten koruyabilir. Etrafınızdaki insanlarla her türlü temasınızda ve özellikle sorumluluklarınızla alakalı konularda, eşiniz, sevgiliniz veya üzerinizde otoritesi olan insanların size karşı pek anlayışlı davranmamaları, önce kendilerini düşünmeleri gibi bir durumla karşılaşırsanız bunun kısa süreli bir durum olduğunu biliniz ve içinde bulunduğunuz durumu sakince izah etmeye çalışınız.

12 Ocak 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün çaışma ortamınız ve gündelik yaşamınızda hareketli bir gün olabilir. Çalışkan, üretken yönlerinizi ortaya koyabilir, verim odaklı olabilirsiniz. Detaylara dikkat etmeyi ihmal etmeyin.

12 Ocak 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal beklentilerinizle ilgili otorite sahibi figürlerle bazı fikir çatışmaları yaşayabilirsiniz. Bugünü biraz daha iç sesinizi dinleyerek geçirmeli kendinizi rahatlatacak aktivitelerde bulunmalısınız. İşinizle ilgili bir takım fedakârlıklar yapmanız gerekebilir.

12 Ocak 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda sorumluluklarınız artabilir. İşlerinizi iyi hale getirmek için çaba sarf etmeniz gereken bir gündesiniz. Gelecek yönünde yaptığınız planlarda değişiklik yapabilirsiniz. Ticari konularda kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Ailevi konularda farklı fikirler gündeme gelebilir. Duygusal olarak sıkıştığınızı hissedebilirsiniz.

12 Ocak 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Belli tartışmaların içerisine girmemek için daha net sorular sormalısınız. Bazı konuları hafife almanız sahip olduğunuz şeyleri kaybetmeniz anlamına gelebilir.

12 Ocak 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca maddi konularda ani fırsatlar elde edebileceğiniz, sevdiklerinize duygularınızı daha açık ifade etmeniz gereken, rüyalarınızla mesajlar alabileceğiniz, hissettiğiniz hiçbir duyguyu bastırmadan, nezaketle insanlarla paylaşmanızın faydalı olacağı bir zamandasınız. Dua, meditasyon ve enerji çalışmalarından fayda elde edeceğiniz bir zaman dilimindesiniz.

12 Ocak 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bulunduğunuz çevrelerden kolay sıkılacak ve farklı aktiviteler içine girmek isteyeceksiniz. Sağlığınızı fazla zorlayacak olaylardan uzak durun.

12 Ocak 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Yay burcunda seyahat ederken, gündelik işlerinizden dolayı başınızı kaşımaya vakit bulamayacaksınız. Bir yandan evcil hayvanınızla uğraşırken diğer yandan alışveriş ofis işlemleri, yazışmalar vaktinizi alır. Yüksek tempodan dolayı enerjinizi güçlendirmek için vitamin kullanabilirsiniz. Sağlık konularıyla ilgilenmek gündeme gelir. Diğer yandan yabancılar ve yurt dışı ile bağlantılar takip etmeniz gereken konu başlıkları arasındadır.

12 Ocak 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok gayretlisiniz. Bu gayretinizin mükafatını en kısa sürede göreceksiniz. Uzun zamandır yaptığınız plan nihayet lehinize sonuçlanacak. Parasal olarak da kazançlı çıkan siz olacaksınız. Parayla ilgili fırsatı değerlendirdiğinizde maddi durumunuz kat kat iyi olacak.

12 Ocak 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 04' 04" R
Ay
Balık
03° 15' 16"
Merkür
Koç
18° 11' 02"
Venüs
Boğa
04° 21' 14"
Mars
Koç
01° 49' 22"
Jüpiter
Boğa
24° 35' 37"
Satürn
Balık
16° 48' 41"
Uranüs
Boğa
22° 30' 11"
Neptün
Balık
28° 59' 21"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 41"
Lilith
Başak
23° 38' 23"
True Node
Koç
15° 21' 39"
Son Güncelleme : 03/05/2024 03:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>